Дзвінок з камерою на вхідні двері в квартирі

  1. типи дзвінків
  2. Переваги бездротових дзвінків
  3. Дзвінок з камерою
  4. Бездротовий механізм з камерою
  5. Відео виклик Commax
  6. Огляд сучасних моделей Commax
  7. CDV - лінія 35
  8. CDV70
  9. Дзвінок для глухих людей
  10. висновок

Дверний дзвінок з часу свого створення до сьогоднішніх днів пройшов безліч оновлень. У нього впроваджені такі функції, як робота від акумулятора, камера, запис звуку і відео, спеціальні функції для людей - інвалідів.
Дверний дзвінок з часу свого створення до сьогоднішніх днів пройшов безліч оновлень

Так виглядає дзвінок з камерою для вхідних дверей


Дзвінок з камерою на двері має різновид і відмінну функціональність.

типи дзвінків

Вирішивши встановити дзвінок з камерою на двері потрібно ознайомитися з типами даного дзвінка, яке мають можливості підключення:

  1. Працюючі від електричної мережі.
  2. Бездротові - працюють від акумуляторів або батарейок.

Дзвінки, що працюють від електромережі, приєднуються до електропроводки в квартирі і вимагають постійного електричного струму. Бездротові механізми встановлюються на вхідні двері і не приєднуються до постійного струму. У пристрої такого дзвінка є відділ для батарейок або акумуляторів.

Переваги бездротових дзвінків

Бездротовий пристрій для дверей має свої відмінні властивості, які слід враховувати перед придбанням даного дзвінка:
Бездротовий пристрій для дверей має свої відмінні властивості, які слід враховувати перед придбанням даного дзвінка:

  1. Між кнопкою і відповідним механізмом немає проводки. В основному такі дзвінки встановлюються в приватних будинках, де кнопка встановлюється на вхідних воротах, а сам пристрій в будинку.
  2. Механізм дверний дзвінок зроблений з повною герметизацією. Це не дає волозі проникнути всередину механізму і привести до поломки.
  3. Безліч бездротових дзвінків створюється з живленням від акумуляторів. Це властивість дозволяє користуватися дзвінком в тих випадках, коли йдуть перебої з електроенергією.

Негативною властивістю є постійний контроль за батарейками (акумуляторами), їх заміна. Знос деталей в кнопці відбувається один раз за рік, його потрібно замінити. Відповідний механізм вимагає більше споживання енергії, тому там слід частіше міняти батарейки або заряджати акумулятори.

Відповідний механізм вимагає більше споживання енергії, тому там слід частіше міняти батарейки або заряджати акумулятори

Схема роботи бездротового дзвінка з камерою

Дзвінок з камерою

Відеодзвінок на вхідні двері дозволяє дізнатися хто прийшов, подивившись на екран телевізора, а якщо немає ні кого вдома, тоді камера записує на карту пам'яті всіх відвідувачів. Після, цей запис можна з легкістю переглянути. При натисканні на кнопку виклику включається запис.
Відеодзвінок на вхідні двері дозволяє дізнатися хто прийшов, подивившись на екран телевізора, а якщо немає ні кого вдома, тоді камера записує на карту пам'яті всіх відвідувачів
Це відбувається автоматично. Встановлюється дзвінок на місці, звідки є хороший огляд. Замок має додаткові функції в залежності від його виду.

Бездротовий механізм з камерою

Бездротовий дзвінок встановлюється на двері воріт в приватному будинку, на дачі. Після натискання дзвінка на вулиці, господар дивиться по екрану користувача і після тільки впускає (або не впускає) його.

Після натискання дзвінка на вулиці, господар дивиться по екрану користувача і після тільки впускає (або не впускає) його

Варіант дизайну бездротового дзвінка з камерою


У дзвінку є великий вибір мелодії, включаючи звуки природи, що дає можливість змінювати мелодію під настрій або кожен день. Днем є можливість ставити гучний сигнал, а на ніч перемикати на звуки природи (клік сови).

Всі сучасні відеодзвінки мають камеру, є регулювання гучності. При максимально встановленої гучності мелодія дзвінка чути на вулицю.

Бездротові відео домофони


Дзвінки з камерою різні: є для приватних будинків, для квартир, із захистом від вологи і перепадів температури. Встановити бездротової з камерою на двері можна своїми руками, якщо є досвід з подібними механізмами. Щоб пристрій працював довго і без поломки слід звернутися до спеціального майстру по установці даного дзвінка.

Відео виклик Commax

Фірма Commax випускає велику кількість відеодомофонів, які використовуються в приватних будинках, в офісах, в квартирах, на дверях під'їзду. Вони можуть бути з підведенням до електромережі, бездротовими. Добре встановлення дзвінків даного типу для спостереження за дачею.
Фірма Commax випускає велику кількість відеодомофонів, які використовуються в приватних будинках, в офісах, в квартирах, на дверях під'їзду
Незважаючи на різноманіття розпізнавальних функцій, є і єдині, які в різних комплектах видеодомофонов йдуть єдиним базовим набором - кольорові монітори мають розмір 3.5-10.2 дюйма. У всіх апаратах є виклична панель відеодомофона - 2-4. Вони вимагають від себе додаткового встановлення комплекту обладнання.

Вони вимагають від себе додаткового встановлення комплекту обладнання

Робота відеодзвінка Commax


У сучасних моніторах використовується метод звичайного натискання кнопки без додаткової трубки для зв'язку.

Огляд сучасних моделей Commax

Фірма распложена в Кореї. Цінова політика на відеодзвінки різна, залежно від наявності функцій, а також набором автоматизації «smart home».

CDV - лінія 35

Це бюджетний дзвінок на двері. У нього є монітор на 3.5 дюймів. Модель має вибір в дизайні, в її розмірах, відсутність або додаткове обладнання «трубка», кнопками управління - сенсор, вбудована карта пам'яті.

Модель має вибір в дизайні, в її розмірах, відсутність або додаткове обладнання «трубка», кнопками управління - сенсор, вбудована карта пам'яті

Комплект відеодзвінка моделі Commax


Дзвінок простий в зверненні коштує приблизно 5 000 рублів CDV-35A. Але в залежності від різних функцій ціна варіюється 1000 - 2 тис. Рублів.

Функції відеодомофона CDV-35:

  1. Два відеоканалу;
  2. TFT монітор з вбудованим діодом для підсвічування і правильним (не розпливається) зображенням;
  3. Автомат-визначення PAL, NTSC;
  4. «Вільні руки» - CDV лінія 35H, 35HM.
  5. Панель - сенсор - лінія 35U;
  6. Вбудована пам'ять - можливість ведення запису відео, всього того, що відбувається - CDV35HM. Запис на карту пам'яті починається після натискання кнопки виклику автоматично
  7. Є можливість підключити 2 панелі виклику.

Відео дзвінок CDV-43 має 2 базові види: стандарт і міні. За всіма характеристиками він не відзначиться від Commax CDV35A, крім монітора - 4.3 дюйма. Дивіться у відео огляд відеодомофона Commax CDV-35H.

CDV70

У домофони вбудовані монітори 7 дюймів. За функціональністю є проста модель «вільні руки» CDV-70A. У даній моделі функції практично такі ж, як у CDV-35 (вдосконалені функціональні можливості). Цінова політика коливається від 9 тис. До 25 тис. Рублів. Все залежить від безлічі вбудованих функціональних можливостей.

Все залежить від безлічі вбудованих функціональних можливостей

Схема роботи бездротового дзвінка з камерою


Характеристики:

  1. Два відеоканалу.
  2. TFT - монітор 16/9, зображення високої якості, діодний підсвічування.
  3. Функція автомат визначення PAL, NTSC.
  4. «Вільні руки» - домофон commax cdv -70A, 70KPT, 70KR3, 70UM, 70U.
  5. Кнопки сенсор.
  6. Вбудована карта пам'яті з можливістю записувати відео 16Гб - CDV 70UM.
  7. Можливе підключення.
  8. Можлива установка обладнання вести відео спостереження - камери, викличного механізму.
  9. Домофони CDV 70 KPT, 70KR3 - має викличної блочок з 2-3 замками на дверях.

    Так виглядають відеодомофони CDV 70 KPT

Є також більш складні моделі з вбудованими чотирма відеоканалами, які мають 7-10.2 дюймові сенсорні монітори, а також базову телефонну станцію, внутрішню радіозв'язок, програму «розумний будинок», датчики руху, систему спостереження для охорони. Є відеодомофони з WiFi, відправляють відеозображення, смс, дзвінки на телефон.

Дзвінок для глухих людей

У продажу є моделі дзвінків, розроблених для людей з обмеженими можливостями. В даних дзвінках є звичайний сигнал, вібрація, світловий сигнал.

В даних дзвінках є звичайний сигнал, вібрація, світловий сигнал

Так виглядає бездротової дзвінок для глухих людей


Так виглядає бездротової дзвінок для глухих людей

Таким чином людина зможе дізнатися, що хтось прийшов. Даний тип дзвінка працює від акумулятора або батарейки. Є модель, під'єднують до електричної мережі. Вибирається модель дзвінка з переваг господарів квартири.

висновок

Вибираючи відеодзвінок на двері, слід уважно вивчити технічні характеристики, функціональність механізму, термін експлуатації і слабкі сторони. А також обов'язково потрібно взяти гарантійний талон.

А також обов'язково потрібно взяти гарантійний талон

Різні види відеодзвінків на двері


Різні види відеодзвінків на двері

Кожен відеодомофон проводиться під індивідуальні переваги господарів. І кожен механізм оснащений своїми функціями, які розроблені під певні умови. Якщо відеодзвінок потрібно для приватного будинку, тоді потрібно більше звертати увагу на захист від перепадів температури, ставлення механізму до низьких температурних режимів, а також потрапляння вологи в систему.
Кожен відеодомофон проводиться під індивідуальні переваги господарів

Якщо ж відеодзвінок на двері вибирається в квартиру, тоді слід звертати увагу на оглядовість, запис. До відеодзвінків кожної моделі обов'язково повинна додаватися інструкція.

Новости