Дзвонити безкоштовно з будь-якої країни з Viber і Глобалсім - це реально

  1. Як безкоштовно дзвонити на Viber?
  2. Подорожуйте по всьому світу і розмовляйте безкоштовно

Додатки для смартфонів, які дозволяють швидко обмінюватися повідомленнями, стають все більш популярними. Тим більше що сьогодні, використовуючи сучасні месенджери можна не тільки відправляти фото і повідомлення, а й дзвонити.

Компанія «Глобалсім» підготувала для своїх абонентів щось нове, такого ще не було на російському ринку мобільних послуг.

Куди б ви не збирали валізи, в яку точку світу не їхали, тепер завжди можна бути на зв'язку зі своїми друзями, батьками, знайомими, колегами безкоштовно, скориставшись Viber і сім-картою Глобалсім.

Куди б ви не збирали валізи, в яку точку світу не їхали, тепер завжди можна бути на зв'язку зі своїми друзями, батьками, знайомими, колегами безкоштовно, скориставшись Viber і сім-картою Глобалсім

Примітно, що для здійснення дзвінка не потрібно підключення до Wi-Fi і навіть в самому додатку немає необхідності. Досить придбати туристичну сім-карту від компанії Глобалсім.

Як безкоштовно дзвонити на Viber?

Тут все гранично просто. Приїхавши за кордон, потрібно вставити туристичну сім-карту Глобалсім і зробити звичайний дзвінок, але при наборі номера використовувати такий формат 00007ххххххх або + 007ххххххх. Після цього на Viber вашого співрозмовника надійде дзвінок. Щохвилинної тарифікації немає, розмова безкоштовний. Плата знімається тільки за з'єднання, вартість залежить від ціни вихідної хвилини розмови в тій країні, де знаходиться абонент.

Наприклад, ви приїхали в Естонію і подзвонили знайомій в Росію Наприклад, ви приїхали в Естонію і подзвонили знайомій в Росію. Розмова тривала 30 хвилин, а з рахунку списали 29 центів. Отже, ви заплатили за хвилину розмови приблизно 65 копійок. В цьому випадку, чим довше говориш, тим дешевше обходяться послуги зв'язку.

Подорожуйте по всьому світу і розмовляйте безкоштовно

Мобільний оператор Глобалсім дійсно розширює межі, завдяки найбільшій зоні дії. Ми говоримо про двохстах країнах, включаючи екзотичні. Послуга «Безкоштовні дзвінки на Viber в Росію без інтернету» актуальна у всіх тарифах. Це найвигідніший варіант і найдешевший закордонний роумінг. Тепер витрати на розмови зведені практично до нуля! Купивши сім-карту Глобалсім, абонент отримує такі вигоди:

  • Здійснення дзвінків практично в будь-які країни, включаючи Росію безкоштовно.
  • Для дзвінків і спілкування не потрібно мати мобільний інтернет і встановлювати додаток Viber.
  • Послуга працює у всіх тарифах Глобалсім.
  • Оплачуємо тільки з'єднання, а значить розмовляти можна без обмежень.

Детально про те, де купити сім-карту Глобалсім і іншу інформацію читайте на сайті https://euroroaming.ru/

Як безкоштовно дзвонити на Viber?
Як безкоштовно дзвонити на Viber?

Новости