E-Katalog: Чому в 2015 році кнопкових мобільних телефонів було продано більше ніж смартфонів?

Як купити кнопкові мобільні телефони за найнижчими цінами.
Замовити доставку в Київ, Дніпропетровськ, Львів, Одеса?

Онлайн каталог E-Katalog проаналізували статистику пропозицій і продажів інтернет магазинів з найнижчими цінами на кнопкові і сенсорні мобільні телефони. Порівнювалися найбільш продаються моделі Nokia, Samsung, Alcatel One Touch, Bravis, Prestigio, Bravis, Philips і тд., Не залежно від регіону України - продаж кнопкових мобілок в Києві, Дніпропетровську, Одесі - на сайті http://ek.ua/list/122/pr-9758/ можливість замовити дешевий і красивий телефон. Судячи з численних відгуків постійних користувачів Е-Katalog, сподобалася зручна можливість швидкого підбору. В інтернет каталозі WWW.EK.UA можна швидко підібрати потрібний кнопковий телефон, порівняти телефони, і дізнатися повні характеристики, за допомогою товарних фільтрів.
Чому недорогі кнопковий мобільні замовляють частіше ніж смартфони?
У 21 столітті людям стало дуже складно обходитися без мобільних пристроїв. Мережа тепер доступна майже повсюдно, що допомагає оперативно зв'язатися з потрібною людиною. Зараз навіть у літніх людей і першокласників є телефони. У зв'язку з високим попитом і розвитком технологій зростає і ринок мобільних пристроїв. І все частіше при купівлі клієнти стикаються з проблемою: який же телефон вибрати? Для початку треба розібратися в видах мобільних телефонів. Назвемо лише два самих
Основних види мобільних телефонів:
- Кнопкові мобільні телефони - Мобільні телефони
- Сенсорні мобільні мобільні телефони - Смартфони
А. Стільникові Телефони - це звичайнісінькі кнопкові або сенсорні пристрої без операційної системи (ОС). Зараз їх найчастіше купують як другий телефон для дзвінків і повідомлень, а також використовують як «робочої конячки». Ще даний вид девайсів можна порадити купити для літніх людей ( «бабушкафони») і дітей. Як правило, стоять такі телефони недорого, і тому буде не так образливо, якщо з ним щось трапиться.
Б. Смартфони ( «розумний телефон») - це сенсорне мобільний пристрій під управлінням будь-якої операційної системи, наприклад Android OS, Windows та інше. Сама назва вже говорить за себе. У функціях такого пристрою можна знайти багато корисних опцій: камери, плеєри, навігація, можливості інтернет-серфінгу, спілкування в соціальних мережах і багато іншого. Мабуть, зараз це найпопулярніший вид телефонів.
500 грн і вище - ціна кнопкових мобільних
Онлайн каталог E-Katalog проаналізували статистику пропозицій і продажів інтернет магазинів з найнижчими цінами на кнопкові і сенсорні мобільні телефони
Як вже було сказано, смартфони можуть бути під управлінням різних ОС. В даному випадку буде складно дати раду з вибору, адже все пізнається в порівнянні. Вам треба придбати телефон зі зручною саме для Вас ОС.
Продаж дешевих мобілок і телефонів на кнопках
Також, при виборі телефону варто брати до уваги виробника. Чим більш знані й більша компанія, тим дорожче може коштувати її продукт. Йде націнка в першу чергу за бренд, потім за якість. Тому не варто обходити стороною недорогі пристрої менш відомих виробників, особливо якщо вам потрібен телефон за адекватною ціною (без переплати за бренд), спочатку потрібно определітсься з бюджетом, встановити максимальну суму, яку буде комфортно витратити. Після затвердження фінансових рамок варто подумати, які саме функції вам необхідні в мобільному телефоні, а без яких можна обійтися. Від цього безпосередньо залежатиме ціна.
Ціни на кнопкові мобільні телефони
в порталі Е-каталог ціни на телефони безпосередньо залежать від вік моделі, типу екрану, функціональність і популярність виробника. Тепер, коли ви визначилися з функціями і бюджетом, саме час запустити інтернет, зайти на будь-який сайт з мобільними пристроями, ввести там всі параметри і подивитися на запропоновані варіанти. Виберіть найбільш сподобалися і не полінуйтеся почитати відгуки про продукцію. Адже ви купуєте товар не на місяць, треба вибрати оптимальне поєднання ціни та якості.
Чому краще вибрати телефон на E-Katalog, ніж в звичайних магазинах або торгових мережах?
Обробивши сотні відгуків покупців торгових мереж України, що спеціалізуються на продажу мобільний телефонів, вдалося з'ясувати наступне. Все, кнопкові телефони переглянуті, відгуки прочитані. Пора йти в магазин. Там будьте гранично уважні, так як в деяких мережах консультанти орієнтовані не на допомогу клієнту, а на продаж продукції. Якщо Вам пропонують інший варіант телефону замість обраного вами, то не поспішайте відразу забирати його додому. Краще подумати ще день, знову ж почитати відгуки і рекомендації, і тільки потім прийняти рішення.
висновок
Ось такі нехитрі і прості поради E-Katalog допоможуть вам визначитися з вибором незамінного в наші дні пристрою - мобільного телефону.

Замовити доставку в Київ, Дніпропетровськ, Львів, Одеса?
Чому недорогі кнопковий мобільні замовляють частіше ніж смартфони?
І все частіше при купівлі клієнти стикаються з проблемою: який же телефон вибрати?
Чому краще вибрати телефон на E-Katalog, ніж в звичайних магазинах або торгових мережах?

Новости