Ефективна підтримка грудей бюстгальтер на каркасах.

  1. Щоб бюст був пишним і спокусливим
  2. Як вибрати бюстгальтер на каркасах

Індустрія моди сьогодні готова відповісти на будь-які примхи прекрасних жінок. У тому числі жінки можуть вибирати на свій смак найрізноманітніші речі з розряду предметів інтимного гардероба. Дизайнерами запропоновані різноманітні моделі білизни, які допомагають успішно досягати конкретних цілей. І до речі, далеко не всі покупниці в них орієнтуються.

Наприклад, чи знаєте ви про те, які потрібні вам бюстгальтери, якщо вам потрібно забезпечити ефективну підтримку грудей Ми розкриємо вам цей секрет, щоб ви знали, які вироби вимагати від продавців в улюбленому бутику.

Щоб бюст був пишним і спокусливим

Для початку давайте ви подивіться в власний гардероб і вивчіть моделі, які в ньому представлені. З великою ймовірністю ми готові стверджувати, що у вас в ньому є ті самі вироби, які і покликані підтримувати груди. Це добре знайомий ліфчик з кісточками, який ще називається бюстгальтер на каркасах. Тобто, в ньому є металеві дугоподібні каркаси, які розташовані внизу чашок. Вони підтримують груди, фіксуючи її в необхідному положенні.

Чому ж такі моделі є одними з найбільш затребуваних Це пояснюється тим, що вони здатні допомогти жінкам з абсолютно різними особливостями статури. Залежно від особливостей конструкції, ліфчик з кісточками може стати в нагоді і худеньким дівчатам з невеликим бюстом, і пишногрудим красуням.

Каркаси використовують в бюстгальтерах різного типу. Самий традиційний варіант - білизна класичного крою. Такі вироби здатні підтримувати груди досить дбайливо, в той же час, створюючи її красиві обриси. Подібні моделі актуальні в гардеробах дам практично з будь-якою фігурою.

Є і більш цікаві варіанти, покликані змінити силует більш радикально. Наприклад, жінки зі скромними параметрами зазвичай використовують вироби, відомі серед дам під назвою пуш-ап. Вони мають особливий крій, включаючи спеціальні каркаси. Завдяки цьому бюстгальтер не тільки піднімає груди, але і робить її візуально більше на розмір, а то і парочку.

Якщо ви вважаєте, що пампушками не знадобиться подібна обновка, то ми готові вас здивувати. Адже далеко не завжди велика груди має красиву форму. Набагато частіше від природи вона провисає, а то і буває «порожньою». Тоді просто необхідно купити бюстгальтер з кісточками. Він допоможе ефектно піднести власний бюст.

Причому в залежності від моделі, ліфчик здатний скорегувати обриси силуету відповідно до побажань жінки. Або він зведе молочні залози до центру, допомагаючи створити красиву улоговинку між ними. Або підніме їх і небагато розставить в сторони. Є і спеціальні вироби, покликані зменшити візуально обсяги.

Як вибрати бюстгальтер на каркасах

Природно, для того щоб домогтися потрібно ефекту, слід правильно підбирати конкретні моделі Природно, для того щоб домогтися потрібно ефекту, слід правильно підбирати конкретні моделі. Робити це потрібно з урахуванням особливостей вашої фігури. Але не менш важливо купувати білизну свого розміру.

А це означає, що вам потрібно зробити заміри і тільки потім підшукувати підходящі варіанти. Помилково діють жінки, які вважають за краще купувати ліфчик, доглянувши його на око. Якщо ж ще ігнорувати примірку, то потім напевно будуть скарги на дискомфорт під час носіння виробу.

До речі сказати, є ситуації, коли ліфчики з кісточками доведеться відкласти в сторону. Наприклад, так краще вчинити, дізнавшись радісну новину про те, що ви скоро станете мамою. Адже під час вагітності груди непомітно змінюється. Всередині неї відбуваються важливі процеси, а металеві каркаси здатні їх порушити, перешкоджаючи нормальному кровообігу і руху лімфи.

Заборона на білизну з кісточками є і на адресу годуючих мам. Їх груди виконує дуже важливу роботу - виробляє молочко. І в цей період металеві конструкції не повинні тиснути на неї. Пріоритет на стороні бюстгальтерів, зшитих без каркасів.

До речі, купуючи першу білизна для дочки, не варто їй пропонувати вироби з кісточками. У період зростання грудей вони здатні завдати шкоди дівчинці-підлітку. Так що бюстгальтер на каркасах можна буде купити дівчині, коли вона подорослішає, і її бюст остаточно сформується.

Так що бюстгальтер на каркасах можна буде купити дівчині, коли вона подорослішає, і її бюст остаточно сформується

Новости