Єкатеринбурзький гонщик Сергій Карякін став першим в класі Open на ралі «Шовковий шлях»

Наступний «Дакар» Карякін планує проїхати на баггі

Єкатеринбурзький гонщик Сергій Карякін, переможець ралі «Дакар» на квадроциклі, пересів на позашляховик і став першим в класі Open в міжнародному ралі-марафоні «Шовковий шлях». Офіційний фініш тієї частини ралі, що проходила в Росії, пройшов в п'ятницю днем. А ввечері переможців нагородили на Красній площі.

- Є фініш на «Шовковому шляху» і перемога в класі Open. Четверті в Абсолют заліку позашляховиків. Дякую всім за підтримку, - написав на своїй сторінці у «ВКонтакте» Сергій.

Відставання екіпажу уральців від лідерів гонки склало 7 години 33 хвилини і 13 секунд. Після фінішу Сергій Карякін заявив, що «Шовковий шлях» - підготовка до наступного «Дакару» (ралі цього року гонщик не зміг продовжити через перелом руки ), Де він поїде вже на баггі. Карякін присвятив перемогу уральського екіпажу заявці Єкатеринбурга на «Експо-2025».

- Хочу присвятити перемогу нашого уральського екіпажу в міжнародному ралі-марафоні «Шовковий шлях-2018» заявці Єкатеринбурга на «Експо-2025»! Сподіваюся, в листопаді цього року ми зможемо здобути важливу перемогу не тільки для нашого регіону, але і для всієї Росії, - сказав Сергій.

Сподіваюся, в листопаді цього року ми зможемо здобути важливу перемогу не тільки для нашого регіону, але і для всієї Росії, - сказав Сергій

Сьомий і останній російський ділянку ралі пройшов для гонщиків краще, ніж перший. тоді їх підвела техніка Сьомий і останній російський ділянку ралі пройшов для гонщиків краще, ніж перший На Красній площі уральських гонщиків привітав Дмитро Губернієв

Спочатку ралі планували почати в Китаї, але через проблеми з організацією стартувати довелося в Астраханській області. зміна маршруту коштувало команді Сергія «цифр з сімома нулями» .

підписуйтесь на канал E1.RU в Telegram - там ми публікуємо найсвіжіші новини, інтерв'ю та історії.

Текст: Вікторія Чулюкин
Фото: Сергій КАРЯКІН / vk.com

Новости