Ekinex - розетки і вимикачі | Електрофурнітура Ekinex (Італія) | Елітні системи Ekinex преміум-класу

  1. KNX вимикачі Ekinex (Італія). Серія FF / 'NF. Будь-який з вимикачів доступний в серії FF з елегантними...

KNX вимикачі Ekinex (Італія). Серія FF / 'NF.

Будь-який з вимикачів доступний в серії FF з елегантними рамками Form і Flank, або взагалі без рамки NF, а також на вибір з 4 і 6 квадратними, 2 вертикальними клавішами або з 4 прямокутними горизонтальними клавішами.

Вимикачі мають вбудований термостат, датчик температури і освітленості. Як і в будь-якому KNX вимикачі, клавіші Ekinex можуть бути запрограмовані для управління освітленням, шторами, кліматом і цілими сценаріями.

Вимикачі Ekinex мають 2 варіанти підсвічування з поєднаннями: Червоний / Білий або Синій / Зелений.

Серія Ekinex FF представлена ​​в декількох колекціях:

  1. Безрамковий колекція FF / 'NF підтверджує основну ідею мінімалістичного дизайну LESS IS MORE (менше означає більше). Дизайн колекції компактний і дуже виразний в інтер'єрі.
  2. Колекція FF / FORM завдяки тонкій рамці витримує строгий стиль.
  3. Колекція FF / FLANK має рамку, що обрамляє вимикач тільки з боків.

Колекція FF / FLANK має рамку, що обрамляє вимикач тільки з боків

Також хотілося відзначити в розмаїтті матеріалів вимикачів, крім пластика, алюмінію і хрому, інноваційний матеріал Fenix ​​NTM з підвищеною зносостійкістю!

Вимикачі Ekinex серії FF / 'NF, виконані з інноваційного матеріалу Fenix ​​NTM, стали володарями однієї з найпрестижніших нагород в області прикладного дизайну - премії Archiproducts Design Awards 2017.

Експертне журі (до складу якого увійшли представники провідних архітектурних бюро з різних країн світу), відзначили найвищою оцінкою такі характеристики вимикачів Ekinex FF, як широкий функціонал, інноваційність і стильний дизайн, розроблений італійським архітектором Томмасо Марчі.

KNX вимикачі і термостати Ekinex (Італія) в серії 71.

Головною перевагою серії Ekinex 71 є те, що вона підходить для установки в подвійні рамки з виробами цієї серії або з виробами сторонніх виробників стандарту 55 х 55 мм.

Традиційно для Ekinex Ви можете вибрати підходящий варіант вимикачів з 4 квадратними, 2 вертикальними або з 4 прямокутними горизонтальними клавішами. Також можна створити комбінацію вимикача і термостата.

Ідеальне поєднання з будь-яким дизайном досягається за рахунок різноманітності матеріалів вимикачів. Доступний пластик, алюміній, а також інноваційний функціональний матеріал Fenix ​​NTM.

Доступний пластик, алюміній, а також інноваційний функціональний матеріал Fenix ​​NTM

На вибір Ви можете підібрати RGB-підсвічування, яка, крім естетичної функції, може виконувати роль нічного підсвічування. Доступні варіанти підсвічування з поєднаннями: Червоний / Білий або Синій / Зелений.

Ми будуємо майбутнє !!!

У вас є питання? Напишіть нам.

У вас є питання?

Новости