Екіпірування для боксу від Everlast і Lonsdale

  1. Боксерське екіпірування Everlast
  2. екіпірування Lonsdale
  3. Екіпірування для єдиноборств

Два найпопулярніших бренду в світі професійного боксу, американський Everlast і британський Lonsdale змагаються на рингу і поза ним ось уже понад півстоліття. Перераховувати чемпіонів світу, які виступали і виступають в їх екіпіровці для боксу, не вистачить ніякого місця - це сотні бійців, від Джека Демпсі і Мохаммеда Алі до Холіфілда і Ріккі Хаттона. У чому ж секрет популярності цих марок, чому їх вибирають і професіонали, і новачки? Давайте розберемося, а заодно і пройдемося по їх продукції на Amazon.
Зміст:
  1. Боксерське екіпірування Everlast
  2. екіпірування Lonsdale
  3. Екіпірування для єдиноборств

Боксерське екіпірування Everlast

Екіпірування Everlast призначена для самого широкого кола любителів боксу, свідчення тому - досить низькі ціни на весь асортимент продукції, що випускається. Але навіть не допускайте думки, що це на шкоду якості. Навпаки, ті ж рукавички - хоч для тренувань, хоч для змагань - продукт найсучасніших технологій і розробок в області боксерської екіпіровки. Тут і система розподілу навантаження на кисть EverGel, і спеціальна піна hyperflexion | C3, і оригінальний підхід до вентиляції EverCool і багато чого ще. У колекції представленої екіпіровки Everlast важливе місце займає і захист спортсменів.

екіпірування Lonsdale

Екіпірування для боксу від знаменитої англійської марки виправдовує своє «аристократичне» походження і в плані використовуваних матеріалів, і в плані ціни. Практично всі рукавички від бренду виготовляються з кращої коров'ячої шкіри, спеціально обробленої, міцною і довговічною. Точно так же, як і захисні шоломи. Але, відповідно, і ціна вище, якщо порівнювати з американською маркою. Що стосується начинки і технологій, то тут боксерська екіпірування Lonsdale ні в чому не поступається конкуренту: шарувата конструкція L-core і внутрішній шар i-core давно користуються повагою профі.

Екіпірування для єдиноборств

Екіпірування для боксу - не єдиний напрямок, в якому представлена ​​продукція обох марок. Ті ж рукавички і захист голови вони випускають і для інших видів єдиноборств, від тайського боксу до міксфайта. За тими ж технологіями, зі спеціальними спіненими шарами, зроблені і всілякі лапи, і тренувальні блоки, розраховані не тільки на удари руками, але і на вдосконалення навичок роботи ногами. Також зверніть увагу на характерну екіпіровку для захисту критичних областей тіла - чаші для паху, широкі пояси на живіт і накладки на окістя і голеностоп. Адже, так чи інакше, пропускають удари все.


У чому ж секрет популярності цих марок, чому їх вибирають і професіонали, і новачки?

Новости