Експертиза стану техніки

Експертиза технічного стану обладнання проводиться з метою перевірки основних параметрів цього устаткування на відповідність нормованим значенням Експертиза технічного стану обладнання проводиться з метою перевірки основних параметрів цього устаткування на відповідність нормованим значенням.

Даний вид діяльності здійснюється на підставі Федерального закону від 08.08.2001 N 128-ФЗ (ред. Від 23.12.2003) «Про ліцензування окремих видів діяльності» (прийнято ДД ФС РФ 13.07.2001) без ліцензії. Ведеться на підставі Сертифікатів РОСТЕСТ і Статуту ТОВ. У штаті нашої компанії є дипломовані фахівці з багаторічним досвідом ремонту та обслуговування техніки, які мають право проводити експертизу.

  • безпосереднє обстеження об'єкта, що підлягає списанню, з використанням необхідної технічної документації;
  • встановлення доцільності його подальшого використання, можливості та ефективності його відновлення;
  • встановлення причин списання об'єкта (фізичний і моральний знос, порушення умов експлуатації та т. д.);
  • визначення можливості використання окремих вузлів, деталей, матеріалів об'єкта, що вибуває
  • складання актів технічної експертизи об'єктів основних засобів.
  • для складного і дорогого обладнання проводиться фотофіксація стану.

За результатами обстеження ваша організація отримує акти технічної експертизи (акти технічного стану) необхідні для подальшого списання.

Всі роботи ведуться за договором. Своїм клієнтам ми надаємо пакет документів: договір на надання послуги експертизи техніки, екземпляр завіреного акта (висновку) технічної експертизи на кожен інвентарний номер обладнання, документи, що підтверджують факт оплати послуг (рахунок), а також копію сертифіката відповідності РОСТЕСТ на послуги з проведення технічної експертизи працездатності радіоелектронної апаратури, обладнання інформаційних технологій, електричних машин і приладів.

Вартість послуги з експертизи техніки у нас одна з найнижчих в Москві. Договірна ціна залежить від кількості, типу і складності техніки, повторюваності позицій, а також додаткових умов вашої бухгалтерії (форми актів, прикладання фото, висновків).

При списанні комп'ютера бухгалтерією підприємства, на балансі якого знаходиться комп'ютерна техніка, на підставі Акта, виданого нами, без утруднень складається Акт на списання основних засобів за формою ОЗ-4. У ньому вказується причина списання, складається розрахунок результатів списання. У висновку акта має бути визначено, чи будуть оприбутковані запасні частини, що залишилися при розбиранні комп'ютера або ж він буде повністю утилізовано .

Ці акти на нашу, більш ніж 15-річному досвіду, приймаються вищестоящими органами без зауважень.

Новости