Експорт до Вірменії, послуги оформлення експорту до Вірменії, ЗЕД в Вірменії

  1. Як організовуються поставки до Вірменії?
  2. Схема роботи для російських компаній-експортерів. Експорт до Вірменії
  3. Схема роботи для покупців з Вірменії при імпорті з Росії

Як організовуються поставки до Вірменії

Як організовуються поставки до Вірменії?

2 січня 2015 року Вірменія приєдналася до Договору про Євразійський економічний союз. Там самим країна офіційно вступила в ЄАЕС і утворила ще з трьома країнами - Росією, Білоруссю і Казахстаном єдиний економічний простір. Для всіх країн-учасниць цей крок - важливе геополітичне досягнення, яке дає вигоди підприємствам, що працюють у зовнішньоекономічній сфері. Так, тепер скасовано митне оформлення, відправка товару здійснюється за товарно-транспортними документами. Однак, як і в торгівлі з іншими державами ЄАЕС, є деякі особливості в документообігу та бухгалтерської звітності. Інтервал пропонує взяти на себе оформлення поставки з / до Вірменії і звільнити свою компанію від непередбачених наслідків.

Інтервал може взяти на себе етапи поставки товару в Вірменію:

- оформлення необхідних документів у напрямку експорт до Вірменії;

- супровід і страхування вантажів до Вірменії;

- перевезення вантажів з будь-якого регіону Росії до Вірменії.

Схема роботи для російських компаній-експортерів. Експорт до Вірменії

Отже, по пунктах:

1. Ви відправляєте заявку фахівцеві «Інтервал» у напрямку експорт до Вірменії.

2. Ми укладаємо з Вами звичайний договір купівлі-продажу по Росії, Ви надаєте сертифікати, технічні паспорти на товар, а також виставляєте рахунок по оплаті з ПДВ.

3. Співробітник починає пошуки покупця у напрямку експорт до Вірменії, або зв'язується з клієнтом, раніше знайденим Вами в Вірменії.

4. Переговори з майбутнім контрагентом в Вірменії. Інтервал ретельно перевіряє всі документи, дані про реєстрацію. Наші клієнти по напрямку експорт до Вірменії отримують тільки перевірених партнерів.

5. Узгодження і підписання зовнішньоекономічного контракту з партнером з Вірменії. Ваш експортний партнер отримує рахунок на оплату.

6. Інтервал відкриває паспорт угоди (при сумі контракту понад 50 тис. Дол.) І чекає оплату.

7. Інтервал вибирає оптимальний маршрут, вид транспорту, виявляє можливі ризики і відправляє вантаж до Вірменії.

Для проведення поставки до Вірменії потрібно наступний пакет документів:

- Зовнішньоторговельний договір (контракт) і специфікацію (у разі її наявності);

- Паспорт угоди;

- Рахунок-фактура (інвойс) з нульовою ставкою ПДВ;

- Товаросупровідні документи (ТТН, CMR, авіанакладна, ж / д накладна);

- Товарна накладна (ТОРГ-12) з інформацією про кількість місць, упаковці і вазі вантажу, що перевозиться;

- Сертифікати та ліцензії, що дають право на виробництво або торгівлю певного виду товарів, і документи, що містять інформацію про призначення, області застосування і виробника товару

Схема роботи для покупців з Вірменії при імпорті з Росії

Ви можете вибрати, скористатися вам автомобільної, ж / д або ж авіагрузоперевозкой. Наші фахівці, в свою чергу порекомендують вам найбільш економічний спосіб транспортування товару, враховуючи всі особливості, властиві вашому вантажу.

Ви можете скористатися «Газелями» місткістю близько 2-х тонн, а також автомобілями «MAN», здатними перевозити близько 3,5 тонн. Великогабаритні вантажі можуть доставлятися єврофури, що вміщають до 20-ти тонн вантажів.

Якщо ж вантаж потрібно доставити якомога оперативніше, ваш варіант - авіаперевезення. В цьому випадку максимальна вага перевезених товарів не повинен перевищувати 150 кг. Доставка вантажу не займе більше трьох днів.

Для об'ємних і важких вантажів підійдуть залізничні вантажоперевезення в контейнерах, що вміщають три, п'ять, двадцять, а також сорок тонн.

Ви не помітите труднощі експорту до Вірменії, якщо зверніться за допомогою до професіоналів. Допомога Інтервалу при експорті буде гарантією якісної і своєчасної доставки вантажу.

Залишити заявку On-line

Як організовуються поставки до Вірменії?

Новости