Електричні зубні щітки для всієї родини

  1. Коли чистити зуби - до або після сніданку?
  2. Електрична зубна щітка
  3. Електричні зубні щітки для всієї родини
  4. У кого діти чистять зуби ел.зубной щіткою?
  5. Електрична зубна щітка
  6. Електронні зубні щітки дітям можна?
  7. А який щіткою чистять зуби ваші діти?
  8. Як змусити підлітка якісно чистити зуби?
  9. Як ви розрізняєте зубні щітки?
  10. У самих маленьких з'явилися свої зубні щіточки
  11. електричну зубну щітку порадьте
  12. про зуби і зубні щітки
  13. Зубна щітка
  14. Зубна щітка
  15. Каю вибрати Електричну зубну щітку?
  16. Електрична зубна щітка
  17. Зубна щітка
  18. Чорний наліт на зубах - дисбактеріоз
  19. Як почистити зуби?
  20. Електрична зубна щітка

Багатьох з нас думка про майбутній візит до стоматолога приводить в жах. Ми прагнемо зробити ці зустрічі як якомога менш болючими як в плані фізичних відчуттів, так і по частині фінансів. Щоб уникнути необхідності серйозного лікування, потрібно не так вже й багато: всього лише якісний догляд за порожниною рота. Правильно підібрані засоби гігієни допоможуть уберегти ваші зуби і ясна від запальних процесів в порожнині рота - читайте поради від президента Міжнародної асоціації стоматологів (IDA), експерта Oral-B і Blend-a-med Інни Вірабовой.

Правильно підібрані засоби гігієни допоможуть уберегти ваші зуби і ясна від запальних процесів в порожнині рота - читайте поради від президента Міжнародної асоціації стоматологів (IDA), експерта Oral-B і Blend-a-med Інни Вірабовой

Я рекомендую своїм пацієнтам користуватися тільки якісними і перевіреними засобами для порожнини рота . Основа всьому - зубна щітка. Незважаючи на величезний асортимент - або саме через нього - люди часто губляться, стоячи біля стелажів із зубними щітками. Більшість вибирає щітку на підставі порад друзів або реклами, а хтось і зовсім орієнтується лише на привабливий дизайн. З мануальними щітками все зрозуміло: користуємося 3 місяці і міняємо на нову, а ось до вибору електричної щітки, яка буде якісно дбати про порожнини рота і прослужить вам довгі роки, потрібно підійти з усією відповідальністю.

З мануальними щітками все зрозуміло: користуємося 3 місяці і міняємо на нову, а ось до вибору електричної щітки, яка буде якісно дбати про порожнини рота і прослужить вам довгі роки, потрібно підійти з усією відповідальністю

Радячи своїм пацієнтам придбати електричну щітку Oral-B, я завжди спираюся на кілька показників, для мене найбільш серйозних. В першу чергу, для мене як для стоматолога важливо, щоб фірма, яка виробляє засоби гігієни, дійсно спеціалізувалася на товарах для здоров'я. Oral-B займається виробництвом електричних щіток більше 60 років, причому в розробці беруть участь вчені та практикуючі фахівці стоматологічної галузі. Дослідження, як правило, проводяться в незалежних лабораторіях на території інших країн.

Дуже важливо, щоб щітка не тільки максимально ефективно видаляла наліт, але і робила це абсолютно безпечно як для зубів, так і ясен. Всі моделі щіток Oral-B оснащені щетинками з закругленими кінчиками, які зчищають наліт, не травмуючи емаль. До речі, ці ж щетинки мають спеціальні індикатори, які змінюють колір залежно від зношеності насадки, вказуючи на необхідність її зміни. Розташування щетинок варіюється в залежності від насадки. Наприклад, у насадок CrossAction вони розташовані під особливим кутом, що дозволяє ретельно очищати навіть важкодоступні місця як від нового, так і від старого нальоту.

Одна з останніх моделей Oral-B - щітка Oral-B GENIUS 9000 - видаляє до 100% нальоту. Яскравий показник його відсутності і ідеального очищення за покладені дві хвилини - чисті зуби мудрості і язичні поверхні зубів (при використанні звичайної щітки ці зони зазвичай очищаються набагато гірше, ніж інші). Більш того, за допомогою вбудованих датчиків визначення зони чищення щітка здатна розпізнавати сегменти щелепи і контролювати очищення кожного зуба. Все це стає можливим при синхронізації щітки з гаджетом. Ви тільки уявіть: тепер ваш телефон може бути ще корисніше! Додаток, через яке щітка підключається до смартфону, стане в нагоді не тільки власникові щітки, але і його стоматолога: тут можна зберігати результати чистки, що допоможе стоматолога скорегувати для вас індивідуальний догляд за порожниною рота.

Додаток, через яке щітка підключається до смартфону, стане в нагоді не тільки власникові щітки, але і його стоматолога: тут можна зберігати результати чистки, що допоможе стоматолога скорегувати для вас індивідуальний догляд за порожниною рота

Зубна щітка повинна бути адаптована виключно під вас. Важливо звертати увагу не тільки на яскравий дизайн (в лінійці Oral-B GENIUS зустрічаються не тільки класичні чорні і білі дизайни, але і, наприклад, дизайн в рожевому золоті - такі щітки часто вибирають в подарунок мамі або подрузі), але і її функціональні особливості. У Oral-B GENIUS 6 режимів, вам залишається підібрати насадку виходячи зі своїх потреб. Наприклад, якщо ви носите брекети або у вас є коронки, краще вибрати насадку для дбайливого чищення, яка якісно буде очищати конструкцію і емаль навколо неї, не дозволяючи накопичуватися щоденного нальоту. Звичайною мануальної щіткою це зробити досить складно, і незабаром пацієнти починають скаржитися на потемніння емалі навколо брекетів або запалення ясен під коронками. А ось ще один приклад: ви - курець і поки не готові відмовитися від своєї шкідливої ​​звички, але мрієте про білосніжних зубах. Тоді вам стане в нагоді відбілююча насадка зі спеціальною чашкою для полірування.

Якщо ви страждаєте підвищеною чутливістю зубів, то вам не обійтися без насадки для дбайливого чищення в поєднанні з відповідним режимом і функцією контролю тиску. Такий набір опцій допоможе впоратися з підвищеною чутливістю і запобіжить появу сколів і тріщин емалі, зазвичай утворюються після агресивного впливу на зуби під час чищення.

Вибираючи засоби для догляду за порожниною рота, необхідно пам'ятати, що в турботі потребують не тільки зуби, але і ясна. І тут знову електрична щітка Ora-B стане для вас № 1. Вібрація створює ефект масажу, який покращує кровотік в капілярах м'яких тканин і, отже, здійснює профілактику запальних процесів в порожнині рота. Це якість електричних щіток особливо важливо для курців або підлітків, які часто схильні до гінгівіту або інших захворювань ясен. Так що, якщо ваш чоловік курить, ви точно не помилитеся з подарунком на день народження або річницю весілля.

Так що, якщо ваш чоловік курить, ви точно не помилитеся з подарунком на день народження або річницю весілля

Особливо важливо використовувати електричну щітку в дитячому віці. Зазвичай діти не люблять чистити зуби, лінуються або не вміють робити це правильно. А адже саме в дитячому віці найбільш небезпечні захворювання зубів, так як організм погано чинить опір інфекції, яка блискавично поширюється вглиб тканин. Молочні зуби можуть бути схильні до таких захворювань, як пульпіт і періодонтит, які потребують термінового стоматологічному втручанні. Часто причиною цих захворювань стає незадовільна гігієна порожнини рота. Одна з найпопулярніших лінійок Oral-B - це Stages Power, розроблена спеціально для дітей з 3 років і абсолютно безпечно очищає зубки малюків.

У Oral-B Stages Power барвистий дизайн; вона робить чистку зубів веселіше, видаляючи при цьому наліт не тільки з жувальної поверхні зубів, але і в міжзубних і прішєєчних областях, вимітає накопичився наліт і залишки їжі. За статистикою, найбільша кількість каріозних процесів в дитячому віці розвивається саме на контактних поверхнях зубів, приводячи до виникнення глибоких порожнин і хворобливих відчуттів. Здійснюючи зворотно-обертальні рухи, головка щітки очищає зуб з усіх боків, перетворюючи процес в гру. Щітки Oral-B Stages Power абсолютно безпечні для ясен, так як створені спеціально для чутливих м'яких тканин малюків.

Електрична щітка Oral-B здатна задовольнити вимогам кожного члена сім'ї, ставши незамінною помічницею в боротьбі з карієсом і його ускладненнями. Частка в компанії з Ельзою (Oral-B Stages Power "Холодне серце") або Блискавкою Маквін (Oral-B Stages Power "Тачки") стане набагато більш захоплююче і корисніше. Я рекомендую використовувати електричні щітки не тільки дорослим, але й дітям.

Електричні зубні щітки Oral-B - це весела навчальна гра для дітей, модний аксесуар для жінок і крутий гаджет для чоловіків. Це відмінний подарунок чоловікові, подарунок мамі, подарунок дитині.

На правах реклами

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Електричні зубні щітки для всієї родини"

Коли чистити зуби - до або після сніданку?

У кого діти чистять зуби ел. зубною щіткою? Електричні зубні щітки для всієї родини.

Електрична зубна щітка

Електрична зубна щітка. Поради, рекомендації. Медицина і здоров'я. Електрична зубна щітка. Запропонуйте, плиз, сімейну щітку. І може у нас є?

Електричні зубні щітки для всієї родини

Розділ: Розвиток самостійності (Електрична зубна щітка. Як видалити зубний наліт. У кого діти чистять зуби ел. Зубною щіткою? Дитині 12. теж чистить погано. Рік тому купили електричну щітку браун в надії на Тільки електричної щіткою.

У кого діти чистять зуби ел.зубной щіткою?

Розділ: Зуби (Правильна чистка зубів). У кого діти чистять зуби ел. зубною щіткою? дитині 12. теж чистить погано. рік назад купили електричну щітку браун в надії на Тільки електричної щіткою. І раз на місяць перевіряємо наліт за допомогою таблеток курей * квітня ...

Електрична зубна щітка

Електрична зубна щітка. ... важко вибрати розділ. Побутову та комп'ютерну техніку. Вибір і покупка комп'ютерів, побутової техніки, обговорення моделей, характеристик: ноутбук, смартфон, пилосос, холодильник, посудомийна машина, СВЧ, мультиварка, духовка ...

Електронні зубні щітки дітям можна?

Чи можна дітям чистити зуби електричною зубною щіткою. Зубна щітка. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби і фізичний розвиток дитини від 3 до 7 років.

А який щіткою чистять зуби ваші діти?

Дівчата, скажіть мені плизз який щіткою чистять зуби ваші діти 8-9 років. Моя дочка чистить звичайної ..естессно неякісно. Мені свого часу стоматолог сказала, що дітям електричної зубною щіткою краще не захоплюватися, емаль ще дуже слабка і вони ними можуть ...

Як змусити підлітка якісно чистити зуби?

Читала, що в електричних зубних щітках є таймер. Ось думаю, якщо купити своєму хлопцеві таку, він же повинен старанніше чистити зуби (Артем обожнює всякі технічні штучки). Тому питання - яку щітку вибрати і з якого віку можна чистити електричної ...

Як ви розрізняєте зубні щітки?

Як у вас в родині організована ідентифікація зубних щіток? А якщо при цьому ще є дача, то як там? Чи збігається з основним житлом? А якщо є потреба мати свої зубні щітки в будинку у батьків, свекром, ще якихось родичів, у яких часто буваєте з ...

У самих маленьких з'явилися свої зубні щіточки

Зубна паста після року Дитячі зубні пасти кардинально відрізняється від зубних паст для дорослих, тому дітям потрібна своя особлива паста. Дитяча паста складається з особливих речовин в потрібній пропорції, які будуть одночасно видаляти наліт з зубів і не будуть небезпечними ...

електричну зубну щітку порадьте

електричну зубну щітку порадьте. Побутові прилади. Побутову та комп'ютерну техніку. Вибір і покупка комп'ютерів, побутової Здрастуйте, допоможіть будь ласка, вибрати електричну зубну щітку. точно знаю що вони здорово чистять зуби, тільки ніяк не можу ...

про зуби і зубні щітки

про зуби і зубні щітки. Медична косметологія. Мода та краса. Принципової різниці між електричними не помічала, а ось звичайної чистити вже лінь :) 10.08.2006 у мене від дорогої пасти наліт був рудий на зубах з внутрішньої сторони :-( ледве відтерла :-)) і ...

Зубна щітка

Зубна щітка. Допоможіть. Про своє, про дівоче. Обговорення питань про життя жінки в родині, на роботі, стосунки з чоловіками. Розділ: Допоможіть (хто-небудь користується недорогими електричними зубними щітками? Чим вони відрізняються від дорогих).

Зубна щітка

Зубна щітка. Батьківський досвід. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і взаємини з вихователями, хвороби Розділ: Батьківський досвід (Допоможіть вибрати електричну, або як вони називаються, на батарейці). Зубна щітка.

Каю вибрати Електричну зубну щітку?

Порадьте яку краще купити електричну зубну щітку з моделі BRAUN в подарунок чоловікові і синові. Там є камери для насадок (тобто можна купити одну щітку і насадок на всю сім'ю).

Електрична зубна щітка

Електрична зубна щітка. ... важко вибрати розділ. Дитина від 3 до 7. Виховання, харчування, режим дня, відвідування дитячого садка і можна дитині чотирьох років користуватися електричною зубною щіткою? Дівчинка дуже хоче чистити зуби САМА, але звичайної ...

Зубна щітка

Зубна щітка. Побутова техніка. Господарство. Домоведення: поради з ведення господарства, прибирання, покупка і використання побутової техніки, ремонт, сантехніка. У нас така, на акумуляторі. Дуже зручно. Взяли з чотирма насадками для всієї родини. Чистить, справді, добре.

Чорний наліт на зубах - дисбактеріоз

Простими зубними пастами і щітками він не прибирається. Знімали його не під наркозом, але дали випити дітям заспокійливий сироп. Знімали наліт щіточкою, одягненою на бормашину (типу як в електричних зубних щітках) і щось на цю щітку намазували, звичайно.

Як почистити зуби?

Як почистити зуби?. Навички гігієни. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових Наліт зник, зуби чистимо 2-5 разів на день. Так що наше спасіння в електричної зубної щітки.

Електрична зубна щітка

Електрична зубна щітка. ... важко вибрати розділ. Мода та краса. У нас вся сім'я (я, чоловік, донька 5 років) підлогу>. У нас вся сім'я (я, чоловік, донька 5 років) користуємося такою щіткою. Все задоволений, головки тільки міняємо при чістке- і все.

Коли чистити зуби - до або після сніданку?
Зубной щіткою?
А який щіткою чистять зуби ваші діти?
Як змусити підлітка якісно чистити зуби?
Як ви розрізняєте зубні щітки?
Зубною щіткою?
І може у нас є?
Зубною щіткою?
Зубной щіткою?
Зубною щіткою?

Новости