Електричні проточні водонагрівачі Atmor

  1. Водонагрівачі обладнані чотирма системами безпеки:
  2. ATMOR BASIC
  3. ATMOR AQUAPLUS

Компанія Atmor - ізраїльський виробник побутових проточних водонагрівачів. Ось уже 15 років, як продукція Atmor присутній на українському ринку і є найбільш відомою і популярною маркою серед вітчизняних споживачів. Широкий модельний ряд проточних водонагрівачів Atmor дозволить задовольнити запити навіть самих побутових споживачів: як за технічними параметрами, так і по дизайну і ціновим діапазоном.

Atmor Industries - провідний виробник водонагрівальної техніки в Ізраїлі. Штаб-квартира компанії розташована недалеко від Тель - Авіва. Ще з 1985 року компанія займається продажами електроприладів за межі Ізраїлю, з 1991 року вона є єдиним постачальником водогрійного обладнання для Міністерства Оборони Ізраїлю. Продукція компанії постачається також на ринки України і колишніх радянських республік, Німеччини, Бельгії, Франції, Бразилії, Польщі, Туреччини і т.д. Зараз Atmor освоює ринки збуту в Китаї і Індії.

Atmor представляє один з найширших модельних рядів серед виробників водонагрівачів на ринку нашої країни. Продукція фірми відома своєю якістю і легкістю і простотою в експлуатації. Симпатію споживачів неодмінно завоює доступна ціна і розвинена і надійна мережа сервісного обслуговування. Atmor практично флагманом на ринку водонагрівачів, вивівши свої моделі, по суті, першою на ринок країн СНД, до сих пір залишається одним з лідерів цього ринку.

Понад 10 мільйонів проточних водонагрівачів ATMOR використовується на даний момент в світі. При цьому, основними споживачами продукції компанії є жителі країн СНД. Водонагрівальні прилади ATMOR - це водонагрівачі проточного типу (цим вони відрізняються від нагрівачів накопичувального типу). Вони не вимагатимуть часу для нагрівання: гаряча вода починає надходити через кілька секунд після відкриття крана.

При цьому Atmor є не тільки виробником проточних водонагрівачів, які дозволяють значно заощадити кошти на нагрів води, яка використовується в побуті (ви «платите» тільки за нагріву води, яку будете використовувати тільки в даний момент, тобто вона «готується» для вас тільки за необхідності, основні «концепція» проточних водонагрівачів), Atmor виробляє ще й накопичувальні водонагрівачі, тепловентилятори, крім того, ще радіатори та інша техніка, так чи інакше пов'язана зі сферою побутової опалювальної та Водограю йної техніки.

Як партнер у торгівлі та співпраці на ринку опалювальної та водонагрівальної, кліматичної техніки для дому, Atmor вже давно встигла надійно себе зарекомендувати: з компанією просто, легко і вигідно співпрацювати як в якості дрібнооптових продавців, так і якості великих торгових мереж.

Проточні водонагрівачі ATMOR пройшли сертифікацію в Німеччині (сертифікат TUV) і США (сертифікат UL) і Росії (сертифікат РОСТЕСТ), також отримали сертифікацію Quality ISO 9002.

Водонагрівачі обладнані чотирма системами безпеки:

  • надійним запобіжним термореле (ваш водонагрівач автоматично відключається за умови перевищення температури 65 ° С);
  • датчиком тиску води (водонагрівач відключається при відключенні води автоматично);
  • заземлюючим контактом;
  • зовнішнім додатковим електрозахисту.

Проточні водонагрівачі "ATMOR" вельми економними приладами. Ви платите за нагрів тільки тієї води, яку використовуєте (на відміну від інших водонагрівачів, накопичувальних, де споживання електроенергії відбувається постійно).

Всі моделі проточних водонагрівачів Atmor особливі своїм сучасним дизайном і прекрасно вписуються в інтер'єр ванної кімнати або кухні.

ATMOR BASIC

Бюджетна модель з однією з найдоступніших цін на всьому ринку. Заснована на одній з найпопулярніших моделей на ринку - ATMOR NEW.

Проста і якісна конструкція визначає дану модель, як одну з найбільш надійних на ринку водонагрівачів на сьогодні. Дані моделі працюють більше 20 - ти років. Є різні варіанти, в залежності від поточних і актуальних потреб ринку.

Конструкцією передбачені дві кнопки, які служать для перемикання рівня потужності приладу.

Особливість моделі: 2 незалежних Тени. Дві клавіші перемикання з індикаторами. Продуктивність: при потужності 3,5 кВт - 2 л в хвилину, при потужності 5 кВт - натиск в 3 л. води в хвилину.

Слід звернути увагу, що в комплект проточного водонагрівача Atmor Basic електрокабель не входить. Базова комплектація розрахована на установку на вашій кухні, проте при необхідності ви можете все-таки замовити модель з насадкою для душа.

ATMOR AQUAPLUS

Бойлер ATMOR AQUAPLUS 5 kW має високий ступінь надійності і безпеки. Має триступеневе регулювання потужності (2,3 і 5 кВт). Дана модель розроблялася для ринку Німеччини. Простий дизайн робить модель доступною за ціною. Потужність на рівні 5 кВт, продуктивність трохи більше: 3-4 л / хв. Оснащений термовимикачем (відключає прилад при нагріванні води понад 50 ° С).

Atmor Aquaplus - це модель з оптимальною ціною, і при цьому цікавим дизайном, безумовно варто того, щоб ви звернули на неї свою увагу.

Тому, не втрачайте часу, вибирайте найбільш підходящу вам модель і телефонуйте до нас! Гарантіями низьких в Львові цін на проточні нагрівачі просто так не розкідуються!

Новости