Електробритва за $ 43 проти електробритви за $ 293

приїхала електробритва Xiaomi Mijia Electric Shaver Flex Razor - я хотів подивитися, що вона собою являє і заодно порівняти її з моєї Philips S9511. Воно, звичайно, зрозуміло, що категорії абсолютно різні - бритва від Xiaomi коштує $ 42 (При доставці з російського складу), а S9511 коштує $ 293 в найпростішій комплектації (з кредл для очищення - $ 336), але тим не менше.

Ось нова бритва.

Бритва з акумулятором, вологостійка, з трьома плаваючими ножами. Зарядний кредл підключається до порту USB. Має два режими роботи (різні швидкості обертання ножів).

Вчора тестував її на сухому гоління, сьогодні - гоління з гелем.

У порівнянні з Philips ця бритва - трохи жорсткіше, але це якраз і добре, тому що вона виголює помітно краще. Я взагалі відповідну мені електробритву знайшов тільки до п'ятдесяти років: волосся дуже м'які, скільки я не намагався різні електробритви - ні чорта не виголювали і щоб домогтися хоча б прийнятного результату доводилося голитися хвилин по 10-15.

В даному випадку все гоління займає хвилини 2-3, виголює дуже чисто, я б навіть сказав - разюче чисто для електробритви. І ця бритва абсолютно точно виголює краще, ніж Philips S9511, хоча тут вся бритва коштує менше, ніж знімна насадка з ножами для Philips.

Так, я у Philips головку міняв кілька місяців тому (я її міняю раз на рік), але я добре пам'ятаю, як вона голить із зовсім іншого головкою.

Після нової бритви в самому чутливому місці на шиї проявилося невелике почервоніння, але це нормально - просто шкіра ще не звикла. З Philips S9511 у мене спочатку було те ж саме - і розробники попереджали, що шкіра повинна звикнути кілька днів.

Так що я цієї Xiaomi Mijia Electric Shaver Flex Razor - просто вражений! при такою ціною голить не гірше, ніж дорогущая бритва від Philips, а навіть і краще. (Плюс вона менше і легше.) І навіть якщо через рік в ній щось зламається (у чому я сумніваюся), то немає ніяких проблем за такі гроші просто купити нову бритву. А якщо не зламається, то просто купити нову головку з ножами за $ 9.

Новости