Електроніки багато не буває, ТОП 10 товарів, які стануть в нагоді в побуті і не тільки!

  1. Фен Xiaomi Soocare Anions Hair Dryer Завдяки спеціальній конструкції, сушка волосся відбувається...
  2. Рисоварка Xiaomi Induction Heating Rice Cooker 2 3L
  3. Капсульна кавоварка Xiaomi Scishare Capsule Espresso
  4. Підлоговий вентилятор Xiaomi Mijia DC Inverter
  5. Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier 2
  6. Чайник Xiaomi Mi Electric Kettle
  7. Ваги Xiaomi Mi Smart Scale 2
  8. Пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner
  9. Конвектор Xiaomi Smartmi Chi Meters Heater
Фен Xiaomi Soocare Anions Hair Dryer

Завдяки спеціальній конструкції, сушка волосся відбувається максимально швидко. Корпус фена виконаний з алюмінієвого сплаву, що рідко зустрічається в аналогічних товарах інших брендів. Є три різних температурних режимів.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

КУПИТИ В РОСІЇ   -   ALIEXPRESS

Стаціонарний блендер Relice HB-703

Двошвидкісний блендер, для приготування смачних і корисних напоїв. Корпус виконаний з високоякісної нержавіючої сталі. У комплекті йде стакан об'ємом 600 мл, який ідеально підходить для приготування напоїв.

Купити в Росії - Aliexpress

Рисоварка Xiaomi Induction Heating Rice Cooker 2 3L

Розумна рисоварка з об'ємом 3 літри. Цей пристрій рівномірно прогріває рис і зберігає всі його корисні властивості. Також рисоварка підтримує віддалене управління через смартфон. Рис залишається теплим навіть через 24 години, завдяки функціям підтримки тепла.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

Капсульна кавоварка Xiaomi Scishare Capsule Espresso

Корпус виконаний з пластика, в приємному білому кольорі. Обсяг відсіку для води невеликий, всього 580 мл. Є 8 ступінчастий регулятор порції гарячої води. Апарат підтримує капсули від популярних брендів, які можна придбати майже всюди.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

КУПИТИ В РОСІЇ   -   ALIEXPRESS

Підлоговий вентилятор Xiaomi Mijia DC Inverter

Даний вентилятор складається з 7 лопатей, які приховані під кожухом, лопаті наводяться в дію безщітковим двигуном з безшумним підшипником. Кнопки управління знаходяться на пластиковій кришці, яка приховує двигун, також управляти можна з фірмового додатка MIJIA на смартфоні.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

Очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier 2

Як заявляє виробник, даний очищувач повітря здатний очистити повітря в кімнаті, площею 21 м2 за все за 10 хвилин. Завдяки ретельного опрацювання механізму, рівень шуму зведений до мінімуму, що не заважає сну. Також в даний очищувач повітря вбудовані функція вимірювання температури і вологості повітря.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

Чайник Xiaomi Mi Electric Kettle

У нижній частині чайника знаходиться нагрівальний елемент потужністю 1800 Вт, що забезпечує закипання води в чайнику всього за 5 хвилин. Корпус чайника виконаний з нержавіючої сталі, а зовні пофарбований в білий колір. В даному чайнику подвійна стінка, що запобігає нагріванню зовнішньої поверхні понад 40 градусів.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

Ваги Xiaomi Mi Smart Scale 2

Розумні ваги, мають простий дизайн, невелику товщину, прихований дисплей і високу точність вимірювання ваги. Також ваги визначають не тільки вагу, але і частку м'язової, жирової та кісткової тканини. Відразу ж, після вимірювань, ваги завантажують всі дані в спеціальний додаток на смартфон.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

Пилосос Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner

Розумний пилосос від тієї ж компанії, з можливістю управління з смартфона. Головною фішкою пилососа є радар, який дозволяє знаходити об'єкти поблизу і визначати відстань до них. Завдяки цій функції пилосос працює з найоптимальнішим маршрутом.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

КУПИТИ В РОСІЇ   -   ALIEXPRESS

Конвектор Xiaomi Smartmi Chi Meters Heater

Даний обігрівач має два режими роботи, між якими ви можете перемикатися. Від слабкого (1000Вт), до більш сильного нагріву (2000Вт). Конвектор працює майже безшумно, не чути ніяких сторонніх звуків і вібрацій.

КУПИТИ В РОСІЇ - ALIEXPRESS

КУПИТИ В РОСІЇ   -   ALIEXPRESS

Новости