Електронна трубка Joyetech Elitar Pipe

  1. конструкція
  2. атомайзер
  3. харчування

Тактика вичікувати ходу конкурентів до останнього моменту схоже стала звичкою. Не встигли охолонути виробничі потужності SMOK з трубкою Guardian - Joyetech оголосили про швидкий вихід новинки. Навчені досвідом інженери китайського вейп-гіганта розробили і втілили в життя цікавий мод в призабутому форматі.

конструкція

Можна напевно стверджувати, що чимало знайдеться людей, які перейшовши на ширяння відчувають трепет побачивши класичної трубки. І справа не в особливому смаку трубкових тютюну, що відрізняються в порівнянні з традиційними сигаретними, і навіть не через спогади образу Шерлока Холмса. Ймовірно, причина в особливості корпусу, в уявлення про те, що трубка - це стильно і круто, сидячи в кріслі і пускаючи димок подумати про справи, глянувши на звичні речі під іншим кутом.

Деякий час назад випускалося багато модифікацій електронних трубок, в яких наголос було зроблено на корпус пристрою, колір і фактуру. Забувалися ті моменти, що трубка в першу чергу зобов'язана виконувати функцію "заміни", радувати парогенераціі і доступними витратними матеріалами .

Тут як раз Joyetech потрапили в точку! На вигляд звичайно класичну трубку девайс чи не нагадує, скоріше вона схожа на якусь варіацію на цю тему, в осучасненому виконанні. Корпус з атомайзери Elitar Pipe зливається в єдиний пристрій, довжина становить 147,5 мм, висота 36 мм, а ширина чаші 38,5 мм. Діаметр атомайзера пристрою - 22 мм.


Електронна трубка лежить в руках як влита, що не громіздка і вкрай цікава в повсякденному застосуванні. На схилі чаші розташувалася кнопка FIRE, а у верхній частині присутня інформативний дисплей і кнопки регулювання параметрів. Передбачений відсік для установки акумулятора 18650 і порт micro-USB.

Для кожного користувача знайдеться колір до душі - вирішено було не обмежуватися корпусом «під дерево», і пристрій одержав багато колірних модифікацій.

атомайзер

Бак електронної трубки Elitar Pipe зроблений за принципом «склянки», присутній верхня заправка, робота пристрою забезпечується за рахунок використання знайомих випарників формату BF . Спочатку в пристрої встановлений випарник LVC Clapton з опором 1,5Ω, з тугою сигаретної тягою і регулюванням подачі рідини. За бажанням користувача можливо заміна на інший нагрівальний елемент, з меншим опором. Обсяг заправного простору становить 2 мл, діаметр атомайзера 22 мм.

На атомайзери виготовлені спеціальні прорізи, через які можливо відстежити кількість залишилася в відсіку рідини.

При необхідності можна встановити інший атомайзер з огляду на те, що пристрій оснащений стандартним 510-м коннектором.


Режими роботи

Elitar Pipe - батарейний мод , На «борту» якого зібраний продуманий функціонал. У режимі варіватта (регулювання потужності) доступний діапазон 1 - 75 Ватт, також не обділений підтримкою температурного контролю (на нікелі, титані, нержавіючої сталі, режим TCR) і «безпечний мехмод».

Підтримуване опір колишнє: в режимі варіватта 0,1Ω - 3,5Ω, в режимі температурного контроль в межах 0,05Ω - 1,5Ω.

харчування

Елементом харчування виступає акумуляторна батарея типорозміру 18650 - універсальний варіант для такого пристрою. У корпусі передбачений роз'єм micro-USB, через який заряджається акумулятор електронної трубки, а також при підключенні до комп'ютера передбачений режим оновлення прошивки.

Новости