Електрошокер Гепард, Купити електрошокер Гепард

  1. Відлякувач собак Гепард TW-309 PRO CH-23 Розряд з напругою близько півтори тисячі кіловольт, що видається...

Відлякувач собак Гепард TW-309 PRO CH-23

Розряд з напругою близько півтори тисячі кіловольт, що видається шокером Гепард, гарантує нейтралізацію будь-якого агресора.

Характеристики

  • Номер виробу за каталогом 12

електрошокер Гепард

Незважаючи на свою компактність - всього 12 сантиметрів в довжину, електрошокер Гепард є одним з найбільш потужних електрошокерів сьогодні. Розряд з напругою близько півтори тисячі кіловольт, що видається шокером Гепард, гарантує нейтралізацію будь-якого агресора. Свою назву електрошокер Гепард отримав в тому числі з-за характерною зігнутої форми - завдяки такій конструкції електрошокер дуже надійно поміщається в руку. Багато людей, які бажають придбати подібний засіб самооборони, не знають, як вибрати електрошокер - найбільш важливо визначитися з власними потребами.

Багато людей, які бажають придбати подібний засіб самооборони, не знають, як вибрати електрошокер - найбільш важливо визначитися з власними потребами

Електрошокер Гепард - ідеальний вибір в разі, якщо вам потрібне поєднання невеликого розміру і солідної потужності. Шокер Гепард поставляється в комплекті зі зручним чохлом, за допомогою якого електрошокер зручно кріпиться на поясі. Електрошокер Гепард важить всього 150 грам - носіння його з собою анітрохи не обтяжує, безпеку при цьому електрошокер гарантує. Батарея шокера Гепард заряджається від стандартної електричної мережі - підтримувати працездатність електрошокера зовсім не складно. Ще одне: удар електрошокером Гепард гарантує недієздатність агресора на термін до 45 хвилин - термін достатній для прийняття будь-яких необхідних заходів.

Ще одне: удар електрошокером Гепард гарантує недієздатність агресора на термін до 45 хвилин - термін достатній для прийняття будь-яких необхідних заходів

Купити електрошокер Гепард TW-309 можна вже сьогодні в інтернет-магазині військторг "военпром» за ціною 1 299 рублів. Нагадуючи, що замовлення товару в нашому військторзі - процедура нескладна, а ваш надійний і зручний у використанні електрошокер Гепард буде доставлений в найкоротші терміни.

Пройшовши по посиланнях нижче, ви можете ознайомитися з іншими електрошоковими пристроями з асортименту інтернет-магазину військторг "военпром", а також придбати вподобані моделі:

Електрошокові пристрій - відлякувач собак Flash Light (Ліхтарик)

Електрошокові пристрій - відлякувач собак Flash Light Police (Ліхтарик)

Мініелектрошокер, відлякувач собак.

Електрошокові пристрій самооборони - відлякувач собак Оса 800.

Електрошокові пристрій самооборони - відлякувач собак Type 928.

Електрошокові пристрій самооборони - відлякувач собак Type 669.

Новости