Елементи базового гардероба: 15 речей на всі випадки життя

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8

І знову ця проблема «нічого надіти»? На щастя, вона вирішувана! Ми підібрали 15 речей, які настільки універсальні і прості в поєднанні, що у вас просто не залишиться шансу виглядати не стильно, маючи ці речі в своєму гардеробі.

1

жакет

жакет

Добре сидить жакет нейтрального кольору підходить абсолютно до всього: від джинсів з кросівками до суконь в квіточку з жіночними босоніжками. Така річ може стати вкладенням на роки, так що має сенс з увагою поставитися до вибору жакета і купити варіант подорожче.

2

Туфлі-човники

Туфлі-човники

Туфлі-човники допоможуть вам виглядати ідеально на будь-якому заході, куди б вам не занесла доля. Вимоги до туфель: зручна колодка і нейтральний колір (нюдовий, чорний або «металік»).

3

Чорні окуляри

Чорні окуляри

Пам'ятайте Одрі в «Сніданку у Тіффані»? А її окуляри? Між іншим, протягом усього фільму вона носила єдину пару шикарних чорних очок і вони відмінно поєднувалися з усім її гардеробом: від кежуальних образів до вечірніх суконь.

4

Добре сидить нейтральне плаття

Добре сидить нейтральне плаття

Коко Шанель «співала оди» маленькому чорному платтю. Але ми давно зметикували, що МПП - це абревіатура, за якою може стояти будь-яке плаття йде вам кольору і фасону. Так що ваше МПП може бути і синє, і сіре, і бежеве. Головне, щоб колір був нейтральним, декор на плаття - мінімальним або відсутній зовсім, а модель сукні прикрашала вас незалежно від того, на підборах ви чи ні, в формі або стоїть «скинути» пару кіло.

5

Босоніжки на двох ремінцях

Босоніжки на двох ремінцях

Найулюбленіші босоніжки голлівудських стилістів - це модель босоніжок «на двох ремінцях», бежеві або чорні. Це взуття підійде до будь-якого одягу і додасть сексуальності в образ.

6

тренч

тренч

Тренч - плащ в стилі «мілітарі», який підходить до одягу в будь-якому стилі і дозволяє виглядати чудово в будь-яку негоду. Наші рекомендації до вибору: обов'язково вибирайте модель нижче коліна, а краще, до середини ікри, і трохи «оверсайз». Тоді у вас ніколи не виникне проблеми з-за неохайно що виглядає спідниці або занадто об'ємного светри, який просто неможливо «вмістити» під плащ.

7

Шкіряна куртка

Шкіряна куртка

Шкіряні куртки - вічна класика, яка здатна додати потрібну дещицю крутизни і перцю в будь-який, навіть самий прісний образ.

8

Боді

Боді

Боді увійшло в моду в 80-е, потім ефектно пройшло крізь мінімалістичні 90-е і про нього незаслужено забули на роки. Зараз воно знову актуально і рятує нас в будь-якій ситуації, коли ми не знаємо, що надіти до спідниці або джинсів із завищеною талією або ж просто шукаємо ідеально сидить базовий «верх».

схоже

І знову ця проблема «нічого надіти»?
А її окуляри?

Новости