Elit-s.ru | Жіночий журнал про моду і красу

Mango Man запускає The New Essentials Весна 2016

Mango Man запускає The New Essentials Весна 2016. Чоловіча лінія представляє чотири різні концепції, які об'єднані загальним принципом створення нового базового гардероба сучасного чоловіка з індивідуальним характером.

Вечірня колекція одягу від Mango Вечірня колекція одягу від Mango

Mango представляє Evening Collection сезону Осінь-Зима 2015-16, підготовлену спеціально до Різдва і Нового року. натхненням колекції став стиль Studio 54 70-х.

Саша Пивоварова в зимовому лукбуке Mango Саша Пивоварова в зимовому лукбуке Mango

Mango представляє зимовий лукбук, головною героїнею якого стала топ-модель Саша Пивоварова.

Зінедін Зідан особа рекламної кампанії Mango Man Зінедін Зідан особа рекламної кампанії Mango Man

На Тижні моди в Парижі бренд Mango Man представив зірку французького футболу Зінедіна Зідана в якості особи рекламної кампанії Осінь-Зима 2015.

Жіноча колекція Mango Desert Festival Жіноча колекція Mango Desert Festival

У колекцію Mango увійшли речі, створені дизайнерами бренду під впливом актуального в цьому сезоні тренда 70-х років, пропонуючи жіночні силуети в стилі бохо.

Ана Беатріс Баррос відкрила показ Mango осінь-зима 2015-16 Ана Беатріс Баррос відкрила показ Mango осінь-зима 2015-16

на подіумі Mango відродив стилістику легендарних музикантів 60-х і 70-х Барселона 30 червня 2015 - бренд Mango представив колекцію Осінь-Зима 2015-16 на Олімпійському стадіоні ім. Льюїса Компаніс на пагорбі Монжуїк. Відома бразильська модель Ана Беатрис Баррос відкрила показ.

Рекламне відео MANGO з Ганною Еверс Рекламне відео MANGO з Ганною Еверс

іспанський бренд MANGO представляє рекламну кампанію Весна-Літо 2015 з Ганною Еверс, яка як не можна до речі вписалася в образи фатальної леді-ковбоя, спокусливою студентки і просто ефектною спокусниці.

LookBook MANGO весна-літо 2015 LookBook MANGO весна-літо 2015

бренд MANGO представляє Вашій увазі весняний LookBook колекції Весна-Літо 2015 року, продовжуючи експериментувати з естетикою 70-х років. Розкуті силуети і богемний стиль повертають нас в одне з найяскравіших десятиліть минулого століття, де панують волелюбність, особливий настрій і тільки позитивні емоції. Цій спокусі важко не піддатися!

Mango Intimates представляє колекцію білизни весна-літо 2015 Mango Intimates представляє колекцію білизни весна-літо 2015

У лінії Mango Intimates є базова колекція білизни з чорного, бежевого і білого бавовни або еластану і включає в себе трусики різних моделей і бюстгальтери push-up.

MANGO Sports представляє колекцію Весна-Літо 2015 MANGO Sports представляє колекцію Весна-Літо 2015

Представляємо Вашій увазі колекцію MANGO Sports сезону весна-літо 2015. Дана лінійка розділяється на Yoga і Fitness & Running і пропонує сучасним фешіоністкам масу яскравих спортивних трендів.

Показ MANGO в Барселоні Показ MANGO в Барселоні

бренд MANGO представив свою колекцію в рамках 15-го Тижня Моди в Барселоні 080 Fashion Barcelona. Колекція, представлена ​​на подіумі, була створена під впливом богемної стилістики 70-х років.

Mango запускає магазин в ТРЦ Авіапарк Mango запускає магазин в ТРЦ Авіапарк

Відомий іспанський бренд Mango в кінці 2014 року запускає у Москві проект з концепцією «мегастор».

Зінедін Зідан - нове обличчя Mango Man Зінедін Зідан - нове обличчя Mango Man

компанія Mango оголошує легендарного футболіста Зінедіна Зідана новим обличчям чоловічої лінії Mango Man сезону Весна-Літо 2015.

MANGO представляє LookBook Premium Party Осінь-Зима 2014-15 MANGO представляє LookBook Premium Party Осінь-Зима 2014-15

іспанський бренд MANGO представив LookBook лінії Premium і колекцію одягу для майбутніх свят. Сяйво, блиск, тепло - все це найкращим чином втілилося в святкових ансамблях.

Жіноча колекція Mango весна-літо 2015 Жіноча колекція Mango весна-літо 2015

Тенденції сезону Весна-Літо 2015 переносять нас в 70-е: джинси-кльош, широкі штани, що летять блузи, спідниці-трапеції, бахрома і замша. Дизайнери іспанського бренду Mango будували силуети на контрастах.

Аксесуари Mango Осінь-Зима 2014-15 Аксесуари Mango Осінь-Зима 2014-15

У лінійці аксесуарів Mango Осінь-Зима 2014-15 представлені сумки, взуття, біжутерія, гаманці і гаманці, ремені, капелюхи і шапки, рукавички, фуляр і шарфи, сонцезахисні окуляри та інші аксесуари.

Стиль мілітарі в осінній колекції Mango Стиль мілітарі в осінній колекції Mango

Одним з головних трендів сезону осінь-зима 2014-15 є стиль мілітарі, що і використав у своїй новій колекції бренд Mango .

Mango представляє нові колекції для спорту Mango представляє нові колекції для спорту

колекція Mango Sport сезону Осінь-Зима 2014-15 включає в себе дві лінії: Yoga і Fitness & Running. Головними кольорами колекції стали чорний, відтінки сірого і гранатовий.

Дизайнери Mango створили жіночу колекцію в стилі Tomboy Дизайнери Mango створили жіночу колекцію в стилі Tomboy

Віддавши данину моді минулих років, і додавши ноти сучасності, дизайнери Mango створили величезний вибір речей в стилі Tomboy Glamour.

MANGO FASHION SHOW осінь-зима 2014-15 MANGO FASHION SHOW осінь-зима 2014-15

17 липня 2014 року в московському центрі дизайну Artplay іспанський бренд MANGO представив головні тенденції сезону Осінь-Зима 2014-2015. В якості особливої ​​гості була запрошена канадська супермодель Коко Роша, яка відкрила і закрила дефіле.

HE by MANGO - Лукбук осінь-зима 2014-15 HE by MANGO - Лукбук осінь-зима 2014-15

Представляємо вашій увазі новий лукбук HE by MANGO сезону Осінь-Зима 2014-15, який демонструє всі переваги чоловічої колекції іспанського бренду.

MANGO - жіноча колекція одягу осінь 2014 MANGO - жіноча колекція одягу осінь 2014

Lookbook MANGO сезону Осінь-Зима 2014-15 вже доступний для перегляду. Як героїні лукбука була обрана зеленоока Модель березня Дікс, яка ідеально представила нові ансамблі від іспанського бренду.

LookBook MANGO LookBook MANGO

бренд MANGO представляє травневий LookBook 2014. Напередодні літа дизайнери запропонували повітряні, світлі і романтичні образи, які можна приміряти, вирушаючи на роботу, відпочинок, в подорож і т.д.

Дарина Вербова представляє нові образи літньої колекції MANGO Дарина Вербова представляє нові образи літньої колекції MANGO

Відома модель Дар'я Вербова знялася для рекламної кампанії MANGO сезону весна-літо 2014. Дарина продемонструвала всі переваги легких суконь, струмуючих брюк, сорочок, шортів та спідниць.

Новий аромат Lady Rebel Rock Deluxe від Mango Новий аромат Lady Rebel Rock Deluxe від Mango

Давайте запалювати! З таким гаслом зустрічає сезон весна-літо 2014 марка Mango , Яка запропонувала всім фешіоністкам унікальний аромат Lady Rebel Rock Deluxe.

Весняний лукбук HE by MANGO Весняний лукбук HE by MANGO

Улюбленець провідних світових кутюр'є, модель Матіас Лоурідсен і французький фотограф і журналіст Седрік Бір представили головні тенденції весна-літо 2014 в lookbook 2014 H. E. BY MANGO . Нова чоловіча колекція одягу, представлена ​​на тлі свободи пригод, пропонує актуальні розслаблені образи в стилі casual.

Спортивна колекція MANGO Спортивна колекція MANGO

іспанський бренд MANGO представляє колекцію Sport & Intimates Весна-Літо 2014. До неї увійшла одяг для фітнесу, бігу та йоги, а також спокусливе нижню білизну на кожен день і для особливих випадків.

Африканські тренди MANGO Африканські тренди MANGO

В Інтернет-магазині MANGO вже представлена ​​колекція жіночого одягу сезону весна-літо 2014. Африканські мотиви, екзотичні настрою, волелюбність - все це простежується в моделях відомого іспанського бренду.

Показ колекції MANGO весна-літо 2014 Показ колекції MANGO весна-літо 2014

27 лютого 2014 року всесвітньо відомий бренд MANGO представив свою нову колекцію весна-літо 2014 в будівлі Центрального Телеграфа DI Telegraph. Спеціальними гостями вечора стали починаюча модель і актриса Айреленд Болдуін і блогер Енді Торрес.

Спорт-шик у весняно-літньої колекції MANGO Спорт-шик у весняно-літньої колекції MANGO

колекція MANGO сезону весна-літо 2014 поєднує в собі спортивний стиль і міський шик. Денім, шовк, трикотаж, шифон обіцяють бути особливо актуальними навесні і влітку поточного року.

Дарина Вербова в рекламній кампанії MANGO Дарина Вербова в рекламній кампанії MANGO

іспанський бренд MANGO представив перші кадри нової рекламної кампанії, героїнею якої стала відома канадська модель Дар'я Вербова. Колекція вийшла яскравою, різнопланової і стильною.

MANGO представляє новинки зимової колекції FW 13-14 MANGO представляє новинки зимової колекції FW 13-14

іспанський бренд MANGO представляє новинки колекції сезону осінь-зима 2013-2014, в яких втілені головні тенденції. Різнопланова колекція радує своєю різноманітністю і можливістю вибрати предмети гардероба на будь-який смак і для будь-якого заходу.

Лукбук MANGO сезону весна-літо 2014 Лукбук MANGO сезону весна-літо 2014

MANGO і французька модель Манон Лелул представляють лукбук нової колекції сезону весна-літо 2014. Манон демонструє трендові ансамблі - для повсякденного, парадно-вихідного, casual стилів і т. д.

Чоловіча колекція HE by Mango сезону осінь-зима 2013-2014 Чоловіча колекція HE by Mango сезону осінь-зима 2013-2014

Сьогодні ми хочемо познайомити вас з новою чоловічою колекцією HE by Mango сезону осінь-зима 2013-2014. Обличчям лукбука став чарівний Андрес Веленкосо, а автором фотографій - модний блогер Скотт Шуман.

Лінія Деним від MANGO сезону осінь-зима 2013-2014 Лінія Деним від MANGO сезону осінь-зима 2013-2014

Джинсові речі ніколи не виходять з моди - в них завжди комфортно і їх легко поєднувати з іншим одягом. Сьогодні ми представляємо вашій увазі найактуальніші предмети гардероба з деніму, які увійшли до колекції сезону осінь-зима 2013-2014 іспанського бренду MANGO .

Нова колекція MANGO сезону осінь-зима 2013-2014 Нова колекція MANGO сезону осінь-зима 2013-2014

Торгова марка MANGO представляє нову колекцію жіночого та чоловічого одягу сезону осінь-зима 2013-2014. Мало того, що улюблений багатьма бренд презентував масу оригінальних трендів, так ще й залучив до співпраці ключові фігури fashion-бізнесу: моделей, фотографів і т.д.

У Москві пройшов показ Mango весна-літо 2013 У Москві пройшов показ Mango весна-літо 2013

13 лютого в Москві відбувся показ нової колекції іспанського бренду Mango весна-літо 2013, гостями якого стали знамениті fashion-блогери, селебрітіз і просто модні люди, яким подобається одяг популярної марки.

MANGO - колекція осінь-зима 2012-2013 MANGO - колекція осінь-зима 2012-2013

13 вересня 2012 року іспанський бренд MANGO представив в Москві на Дизайн-Заводі «Флакон» колекцію сезону осінь-зима 2012-2013 під назвою «On the front line».

MANGO пропонує налаштуватися на літо MANGO пропонує налаштуватися на літо

Відкрийте для себе освіжаючі кольору, коли в одязі домінує палітра фруктового морозива яскравих тонів. Різноманітні ключові речі - від сукні і плісировані спідниці коралового кольору до трикотажного плаття в смужку білого і рожевого кольорів - це, безсумнівно, свіжі рішення для весняного гардероба від MANGO .

MANGO - показ колекції весна-літо 2012 MANGO - показ колекції весна-літо 2012

MANGO представила свою колекцію одягу Весна-Літо 2012 під назвою «Shades of Pale». Подія відбулася в Будинку Спиридонова - старовинному особняку в центрі Москви. Британська модель Амбер Ле Бон відкрила і закрила показ, а також стала головною фігурою вечірки, де вона виступила в ролі ді-джея.

MANGO - показ колекції осінь-зима 2011 MANGO - показ колекції осінь-зима 2011

17 травня в Парижі на показі MANGO Осінь-Зима 2011 року були представлені вечірні наряди і одяг і аксесуари для урочистих випадків і «на вихід».

Нова колекція MANGO «Modernist Resort» Нова колекція MANGO «Modernist Resort»

ця нова колекція під назвою «Modernist Resort» відрізняється плавними лініями, простими і мінімалістичними силуетами. Яскраві кольори і графічні контрасти в смужках надають виразності моделям.

Mango - весна-літо 2010 Mango - весна-літо 2010

іспанський бренд Mango , Що спеціалізується на одязі для молодих сучасних жінок, представив нову весняно-літню колекцію. Одяг виконана в стилі сафарі і в морському ретро-стилі, що знайшло відображення в кольоровій гамі: пісочний, білий, світло-зелений, сіро-блакитний.

Софі Остер - особа MANGO сезону весна 2010 Софі Остер - особа MANGO сезону весна 2010

Відомий іспанський модний бренд MANGO представляє нову весняну колекцію одягу та аксесуарів. Тенденції сезону, зібрані в новому каталозі MANGO, особою якого виступає дочка відомого американського письменника Пола Остера, талановита актриса, модель і співачка Софі Остер (Sophie Auster).

ДОЧКА Меріл Стріп, Мемі Гаммер, ВИСТУПАЄ В РОЛІ МОДЕЛІ ДЛЯ MANGO ДОЧКА Меріл Стріп, Мемі Гаммер, ВИСТУПАЄ В РОЛІ МОДЕЛІ ДЛЯ MANGO

Під час свого першого візиту до Іспанії, Мемі Гаммер позує для журналу «Hello!» В нарядах з весняно-літньої колекція 2007 іспанського бренду.

MANGO ПРЕДСТАВЛЯЄ: НОВА РОЛЬ Міли Йовович

Новости