Елітна біжутерія в Києві. Купити біжутерію в інтернет магазині. Модна і стильна біжутерія.

  1. Брендовий біжутерія: оригінальні прикраси з доставкою по Україні
  2. Що таке елітна біжутерія (Fashion Jewellery)?
  3. Брендовий біжутерія на будь-який випадок: що купити?
  4. Які jewellery-бренди пропонує наш магазин?
  5. Купити біжутерію для подарунка
  6. Ексклюзивна біжутерія: як отримати замовлений товар?
  7. І ще 3 причини, за якими ювелірна біжутерія потрібна вам вже сьогодні!

Сережки

Пусети від Christian Dior


Браслети

Нові надходження

  • 1 950,00 грн.

  • 1 350,00 грн.

  • 975,00 грн.

  • 2 950,00 грн.

    3 250,00 грн. Sale!
  • 2 050,00 грн.

    2 450,00 грн. Sale!
  • 2 300,00 грн.

    2 550,00 грн. Sale!
  • 2 550,00 грн.

    2 850,00 грн. Sale!
  • 2 450,00 грн.

    3 450,00 грн. Sale!
  • 2 250,00 грн.

    3 250,00 грн. Sale!
  • 4 350,00 грн.

    4 850,00 грн. Sale!
  • 2 950,00 грн.

    3 250,00 грн. Sale!
  • 2 200,00 грн.

    2 450,00 грн. Sale!

бестселери

Брендовий біжутерія: оригінальні прикраси з доставкою по Україні

Магазин Bijo - затишне fashion-простір для прихильниць стильних аксесуарів. Тут ви не тільки зможете купити ювелірну біжутерію, а й знайдете масу ідей для нового образу - ми регулярно публікуємо на сайті огляди модних трендів і корисні поради!

Що таке елітна біжутерія (Fashion Jewellery)?

Це ефектні прикраси, зовні нітрохи не поступаються коштовностей! Буває, що біжутерія виблискує яскравіше чистих діамантів. Якість на найвищому рівні - для створення елітної біжутерії використовуються сплави, золоте і срібне напилення, ювелірна емаль, оригінальні стрази Swarowski, ексклюзивне текстильне оформлення. Головні плюси - доступна ціна в порівнянні з High Jewellery і рекордний термін служби. Оригінальна ювелірна біжутерія не змінюється в процесі носіння - метал не темніє і не облазить, а камені міцно сидять в «гніздах».

Брендовий біжутерія на будь-який випадок: що купити?

У нашому інтернет-магазині можна купити жіночі прикраси на кожен день і «на вихід»:

  • брендові сережки - елегантні Пусети і розкішні «люстри», витончені моделі-підвіски і трендові сережки-кільця;
  • стильні кільця - інтернет-магазин bijo.com.ua пропонує клієнтам моделі популярних розмірів, а також модні безрозмірні аксесуари;
  • модні браслети з підвісками, перловими вставками - ми пропонуємо купити витончені і невагомі, а також масивні жіночі прикраси Fashion Jewellery;
  • намиста і підвіски - оригінальна біжутерія всіх типів і форм (ексклюзивні кольє і кулони на тонких ланцюжках);
  • брошки - з таким «акцентом» навіть найпростіше плаття або пальто перетвориться в ексклюзивне!

Оригінальна класика, легке ретро, ​​футуризм, романтичні мотиви - брендовий біжутерія може бути різною. Прикраси fashion jewellery доречні в повсякденних і святкових образах. Навіть якщо ви готуєтеся до весілля, якісна біжутерія допоможе виглядати надзвичайно! Сліпучий перли, кристали, оригінальні форми, блиск золотого ювелірного покриття - такі вироби ідеально завершать ваш fashion-образ і обійдуться набагато дешевше, ніж ювелірні аналоги.

Які jewellery-бренди пропонує наш магазин?

На онлайн-вітринах інтернет-магазину - ювелірна біжутерія найпопулярніших модних будинків: Chanel, Dior, Van Cleef & Arpels, Tiffany, Dolce & Gabbana - біжутерію з такими іменами неможливо ні з чим сплутати! Ви зможете купити культові моделі брендів, наприклад, оригінальні сережки-логотипи Coco або легендарні перлинні сотуари.

Купити біжутерію для подарунка

Не знаєте, що купити подрузі чи мамі на найближче свято? Красива біжутерія розтопить серце будь-якої жінки - в інтернет-магазині можна купити оригінальна прикраса, яке стане ідеальним подарунком. Безпрограшний варіант - елітна брошка класичної форми або перлинні сережки-Пусети від популярного ювелірного дому. Такі fashion-універсали добре поєднуються з будь-яким одягом і стилем.

Ексклюзивна біжутерія: як отримати замовлений товар?

Купити оригінальні вироби дуже просто:

  • Визначтеся, яка ювелірна продукція вам потрібна - стильна дорога брошка в подарунок колезі, жіночі сережки для завершення образу або кольє на випускний, додайте товар в корзину і оформите замовлення.
  • В регіони України ми відправляємо елітну jewellery-продукцію «Новою Поштою». Ви також можете самостійно приїхати в наш магазин і забрати замовлений комплект біжутерії (Україна, Київ, ТРЦ «Гулівер», бутик Le Jardin de Bijouterie).
  • Модна біжутерія оплачується готівкою або карткою Visa / MasterCard.

Інтернет-магазин брендового біжутерії пропонує великий вибір прикрас не тільки в роздріб, а й оптом. Питання оптових закупівель і співпраці ви можете обговорити з менеджером по телефону +38 (067) 406-39-41

І ще 3 причини, за якими ювелірна біжутерія потрібна вам вже сьогодні!

  • Fashion Jewellery - модний спосіб створювати десятки образів, які не викидаючи значні суми на коштовності. Слідкуйте за нами в соціальних мережах, щоб не пропустити жодного поновлення!
  • Велика частина оригінальної продукції виготовлена ​​з ювелірного сплаву - матеріали не викликають роздратування і алергічних реакцій навіть при постійній шкарпетці.
  • Мрієте мати ювелірну прикрасу відомого fashion-бренда але не готові витрачати на нього цілий статок? Високоякісна елітна біжутерія стане для вас чудовою бюджетною альтернативою!

Якщо виріб вам не сподобалося, просто поверніть або обміняйте його протягом 14 днів після покупки - ми надаємо гарантію на брендовий товар.

Залишилися питання? Не знаєте, які з прикрас купити? Зв'яжіться з нашим менеджером по телефону і він допоможе вам з вибором і створенням ідеального образу! +38 (067) 406-39-41.

Брендовий біжутерія на будь-який випадок: що купити?
Які jewellery-бренди пропонує наш магазин?
Що таке елітна біжутерія (Fashion Jewellery)?
Брендовий біжутерія на будь-який випадок: що купити?
Які jewellery-бренди пропонує наш магазин?
Ексклюзивна біжутерія: як отримати замовлений товар?
Мрієте мати ювелірну прикрасу відомого fashion-бренда але не готові витрачати на нього цілий статок?
Залишилися питання?
Не знаєте, які з прикрас купити?

Новости