Елтон Джон залишить синів без спадщини

Британський співак віддасть всі гроші на благодійність

Британський співак віддасть всі гроші на благодійність

Елтон Джон зізнався, що не збирається заповідати синам свій стан, яке, між іншим, становить приблизно 200 мільйонів євро. За словами британської зірки, хлопчики повинні навчиться самостійно заробляти на життя, а не залежати від батьків.

Британський співак віддасть всі гроші на благодійність   Британський співак віддасть всі гроші на благодійність   Елтон Джон зізнався, що не збирається заповідати синам свій стан, яке, між іншим, становить приблизно 200 мільйонів євро

Елтон ДЖОН (Фото: © Reuters)

«Звичайно, ми з чоловіком забезпечимо дітям деяку фінансову підтримку, але давати їм срібну ложечку - це жахливо. Це може зруйнувати їхнє життя », - заявив музикант.

Нагадаємо, Елтон Джон і його друг Девід Ферніш, з яким вони перебувають в офіційному шлюбі з грудня 2014 року, виховують двох дітей - п'ятирічного Захарі і трирічного Елай, народжених сурогатними матерями. Музикант і композитор відзначає, що у його синів «неймовірна життя», проте він не хоче, щоб вони ставали розпещеними нащадками. «Вони не нормальні діти, і я не роблю вигляд, що вони такими є. Але потрібно мати якусь видимість нормальності, якась повага до грошей, якась повага до роботи », - пояснив виконавець. Нагадаємо, Елтон Джон і його друг Девід Ферніш, з яким вони перебувають в офіційному шлюбі з грудня 2014 року, виховують двох дітей - п'ятирічного Захарі і трирічного Елай, народжених сурогатними матерями

Елтон ДЖОН і Девід ФЕРНІШ (Фото: © Reuters)

В даний час Джон і Ферніш становлять заповіту, вирішуючи, скільки ж коштів залишити на життя їхніх дітей. Основні ж гроші англійського співака підуть на благодійність.

«Ми все ще працюємо над деталями документа і шукаємо оптимальний вихід. Особисто я сам - з простої робітничої родини. Я сам заробив все те, що сьогодні маю, наполегливою і важкою працею. І саме цим - єдино можливим і прийнятним способом - свої гроші повинні заробити і мої сини », - цитує співака Spletnik.ru .

Новости