ELWAVE - хвилі Еліота на практиці

  1. модулі Elwave
  2. ELWAVE і Metatrader
  3. Скріншоти і інтерфейс ELWAVE
  4. Хвильовий аналіз Елліота в Elwave
  5. версії Elwave

13.05.2008

2008

ELWAVE - програма для аналізу і застосування хвильової теорії в біржовій торгівлі. ELWAVE включає в себе ряд модулів, розроблених з урахуванням специфіки різноманітних типів біржових операцій, розрахованих на інвесторів всіх стилів і напрямків.

Базова комплектація Elwave-Basic включає в себе всі стандартнішими індикатори та інструменти, але обмежена тим, що використовує лише формат даних «На кінець дня», тобто в режимі реального часу ви користуватися програмою не зможете.
Для використання повного функціоналу програми потрібно придбати додаткові модулі.

модулі Elwave

Додаткові модулі включають в себе: Automatic Analysis Module, Trading Signals, Target Clusters Module.

Модуль Автоматичного Аналізу (Automatic Analysis Module) використовує в якості бази для аналізу хвильову модель Еліота, на основі якої визначається допустимість тих чи інших типів хвиль, які виявляються на графіку. Це дозволяє з високою точністю прогнозувати стан ринку і цін (версія End of Day працює з даними закриття, а версія IntraDay - з даними в реальному часі).

Модуль Торгових Сигналів (Trading Signals) призначений для автоматичного визначення можливості укладення потенційно прибуткової угоди, а також для закриття позиції. При наявності модуля Trading Signals ELWAVE буде автоматично проводити інтерпретацію альтернативних варіантів прогнозу. Результати цієї трактування ви знайдете у вікні Інспектора зведень (Summary Inspector). По завершенню аналізу ELWAVE виводить на екран найбільш ймовірний варіант прогнозу досліджуваного ринку.

Модуль Цільові Кластери (Target Clusters) призначений для проектування тимчасових і цінових кластерів, що базуються на співвідношеннях Фібоначчі і представляють величезну цінність в плані визначення "точок розвороту" тренда (pivot points). Модуль Target Clusters може функціонувати тільки за умови наявності модулів Automatic Analysis і модуля Trading Signals.

ELWAVE працює з Windows 2000, Windows XP, Windows Vista. Дозвіл екрану переважно від 1024х768 і вище.

ELWAVE і Metatrader

Налаштування імпорту Real Time котирувань можна здійснювати з Метатрейдер.
В МТ4 потрібно поставити галочку на DDE сервер (Сервіс - Налаштування - Включити DDE сервер)
Налаштування імпорту Real Time котирувань можна здійснювати з Метатрейдер

Потім експортувати котирування потрібної валюти в папку "Elwave - Examples" - часовкі (Сервіс - Архів котирувань - потрібна валюта - 1год - експорт). Чим більше даних, тим краще, якщо ви будете імпортувати часовкі, то можна півроку-рік, хвильової рівень програма розставить сама.

Чим більше даних, тим краще, якщо ви будете імпортувати часовкі, то можна півроку-рік, хвильової рівень програма розставить сама

Потім відкриваємо Elwave і відкриваємо ці котирування. (Сценарій - Створити - Історія котирувань.) Тип файлів вибираємо ASCII. У правому віконечку бачимо свої хвилинки. Відкрити.

Відкрити

Потім виставляємо правильно вміст колонок: Date, Time, Open, High, Low, Close, Volume. В "Формат дати" ставимо YYYY / MM / DD

На першому сеансі роботи в ELWAVE необхідно імпортувати кожен вже існуючий (внутрішньоденної) файл, з розширення .elw, збережений в якості сценарію, який буде завантажений згодом. Для оновлення файлів даних в реальному часі необхідно переконатися в ідентичності їх внутрішніх форматів з форматами даних, що надходять.

Але пам'ятайте, що аналіз даних в реальному часі вимагає більше часу в порівнянні з аналізом даних закриття.

Скріншоти і інтерфейс ELWAVE

Що стосується загальних вражень від роботи з програмою і додаткового інструментарію для здійснення реальних біржових операцій, то програма має досить інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс.


Панель Chart Objects (Графічні об'єкти) призначена для вставки об'єктів - ліній каналу і тренда, швидкісних лінії (Speedlines), цінових цілей (Price targets), спіралей (Spirals), сигнальних ліній (Trigger lines), правил золотого перерізу, цінових коефіцієнтів Фібоначчі

Панель Chart Objects (Графічні об'єкти) призначена для вставки об'єктів - ліній каналу і тренда, швидкісних лінії (Speedlines), цінових цілей (Price targets), спіралей (Spirals), сигнальних ліній (Trigger lines), правил золотого перерізу, цінових коефіцієнтів Фібоначчі. Ви можете змінити властивості всіх об'єктів графіка, а також панелей індикаторів, двічі клацнувши по ним лівою кнопкою миші.С допомогою миші помістіть об'єкт на графік, "потягнувши" кнопку лівою клавішею, і після досягнення потрібного місця відпустіть.

Панель Wave Labels (Позначення хвиль) призначена для неавтоматичного складання прогнозів і при автоматичному аналізі не робить дії на результати. За замовчуванням в списку ступенів хвиль вказано суперциклу (Super Cycle).

Хвильовий аналіз Елліота в Elwave

При наявності модуля Automatic Analysis можна зберегти всі результати автоматично проведеного аналізу, тобто всі допустимі варіанти прогнозу досліджуваного ринку цінних паперів, як сценарій. Сценарії самостійно складених прогнозів можна порівнювати між собою, що дозволяє досліджувати всі можливі альтернативи та їх ймовірності і отримати більш ясну картину майбутнього зміни котирувань.
Хоча ELWAVE автоматично проводить повторний аналіз кожного сценарію, рекомендується час від часу (особливо при появі які не узгоджуються сигналів) аналізувати весь графік заново.

Також ви можете вивести на екран всі правила і керівництва Еліота, а також співвідношення Фібоначчі і дізнатися, чому дані графіка були структуровані так чи інакше: на якій підставі той чи інший тип хвиль був підтверджений або відкинуть як описує реальну ситуацію або невідповідний їй. Наявність даної інформації в системі робить її не тільки операційної (торгової), але і навчальної. ELWAVE не просто допомагає пояснювати хвилі Еліота, але і робить це заняття захоплюючим.

версії Elwave

Демо-версія, яку можна завантажити з цієї сторінки, включає в себе основну Basic-версію без додаткових модулів і обмежена читанням форматів даних Metastock, які вам потрібно буде завантажити попередньо в папку Examples після установки програми.

До демо-версії також додаються керівництва: Опис модуля автоматичного аналізу (240 Кб, zip) , Опис модуля торгових сигналів (340 Кб, zip) .

Вартість базової комплектації, без додаткових модулів становить $ 80. Якщо купувати модулі, то вартість модулів коливається від $ 200 до $ 500, залежно від того, який модуль виберете. Платежі одноразові. тут можна ознайомитися з розцінками модулів і їх комплектацією. Вкажіть країну і натисніть Next. Щоб зробити замовлення, досить вибрати необхідні модулі і вказати Вашу операційну систему. Оплата здійснюється по пластиковій картці або банківським переказом.

ще цікаво

Новости