EMPIRE, вересень 2014. У продажу с. Кіно на Фильм.ру



Як помітили багато читачів Empire, ось уже два місяці поспіль нових номерів журналу не з'являлося. Весь цей час ми намагалися знайти спосіб видавати його далі, але, на жаль, так і не знайшли - в умовах постійного падіння рекламних зборів випуск ліцензійного журналу про кіно стає заняттям виключно збитковим.

Таким чином, Empire офіційно «заморожений» до кращих часів (якщо вони для друкованої кінопреси коли-небудь настануть) - і в паперовій, і в digital-версії. Спасибі, що були з нами, але не забувайте наш сайт film.ru , Який за останній рік зазнав масу змін на краще (наприклад, вчора на ньому за адресою / Serials / soon відкрився мегаудобний графік виходу нових епізодів серіалів!) і тепер буде поліпшуватися на постійній основі.

PS Ті, хто були підписані на журнал в digital-версії, можуть повернути гроші за недоотримані випуски через редакцію. Надсилайте на адресу [email protected] скріншоти ваших чеків / виписок про підписку, а в листі вкажіть зручний для вас спосіб відшкодування грошей (бажано два-три варіанти). Заголовком листа вкажіть «Підписка на Empire».

Новости