Ешлі Грем показала спокусливі форми на відео в Instagram

Ешлі Грем.

Фото: instagram.com/theashleygraham

30-річна модель розміру плюс Ешлі Грем знову і знову захоплює своїх шанувальників зовнішнім виглядом. Зірка поділилася з ними пікантним відео, яке розмістила у себе на сторінці в Instagram. Ролик переглянули понад 1,8 мільйона разів. На ньому Ешлі позує в білому купальнику зі шнурівкою з власної колекції, яку модель випустила спільно з брендом Swimsuitsforall в минулому році.

Прихильницям зірки дуже сподобалася модель купальника, вони відразу ж захотіли собі такий же: "Мені терміново потрібен цей купальник", "Дуже добре виглядаєш, підкажи, де взяла такий купальник?".

Зазвичай, Ешлі часто отримує від шанувальників багато позитивних відгуків і слів подяки. Надихаючи своїм прикладом, модель закликає всіх любити своє тіло і не слідувати стандартам, нав'язаним суспільством.

Не так давно Ешлі блищала в сріблястому платті в облягаючому сріблястому платті на вечірці напередодні Греммі-2018 . раніше Ешлі Грем вийшла в світ у відвертій сукні сливового кольору від американського модельєра Крістіана Сіріано.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні

Новости