Esri запрошує у віртуальну подорож по галактиці "Зоряних воєн"

Давним-давно, в далекій-далекій галактиці ... Давним-давно, в далекій-далекій галактиці

25 травня 1977 на екрани вийшла перша частина "Зоряних воєн". А 18 грудня 2015 року історія продовжилася.

Напевно, вам хотілося б відправиться в далеке-далеке подорож по галактиці? А може бути, вам було б цікаво дізнатися, де саме знаходиться планета Татуїн, про яку Люк сказав: «Якщо в цьому Всесвіті є центр, то ми знаходимося в світі, найбільш віддаленому від нього»?

Якщо так, то ці карти для вас.

Ласкаво просимо в тур по галактиці "Зоряних воєн"! Тут ви зможете здійснити прогулянку в тривимірному галактичному просторі, побачити численні планети і місяця, згадані або показані у фільмах (рекомендуємо дивитися на настільному комп'ютері).

Для створення цієї 3D-карти спочатку був підготовлений ескіз в ArcMap, а потім він був остаточно доопрацьований в Esri CityEngine. Карта складається з чотирьох компонентів: сітки, регіонів, зірок і планет / лун. Сітка служить для того, щоб в галактиці було простіше орієнтуватися. Зірки є випадково розміщені, з більшою щільністю в сторону центру всесвіту. Регіони в галактиці "Зоряних воєн" досить добре відомі і їх розташування на карті приблизно відповідає описам як в "канонічних", так і в "неканонічних" джерелах (велика частина використаної інформації отримана на таких сайтах, як Wookieepedia).

Розташування планет і місяців було апроксимувати схожим чином. Планетарні текстури були створені в Photoshop, а потім також завантажені в Esri CityEngine. Оскільки галактика "Зоряних воєн" змінюється з кожним новим фільмом або грою, планетам були дані довільні характеристики.

Отже, ось що вийшло: поїхали !

БОНУС: Strory Map про місця зйомок все епізодів фільму (Планета Земля)


Версія для друку

Напевно, вам хотілося б відправиться в далеке-далеке подорож по галактиці?
А може бути, вам було б цікаво дізнатися, де саме знаходиться планета Татуїн, про яку Люк сказав: «Якщо в цьому Всесвіті є центр, то ми знаходимося в світі, найбільш віддаленому від нього»?

Новости