Етапи розвитку малюка. Як вибрати іграшки?

  1. З народження до 6 місяців
  2. 6-12 місяців
  3. 12-18 місяців
  4. 18-24 місяців
  5. �грашки в рік і далі - які?
  6. Порадьте хороші розвиваючі іграшки
  7. Теж спершу, які іграшки стали хітами у Вашої дитини від 2-3 років?
  8. Сортер. Коли?
  9. Подарунок хлопцеві на 6 років
  10. старі іграшки
  11. Вибір іграшок для молодят, до року
  12. В 6 місяців кішка ще кошеня або вже доросла?
  13. вибір іграшки
  14. Що подарувати тримісячного дитині?
  15. Як правильно вибрати іграшку?
  16. Дитина і м'які іграшки.
  17. РОЗВИВАЮЧІ іграшки для 1.6-2 року
  18. мами хлопчиків, хелп !!!
  19. Іграшки для шестирічки
  20. Чим можна зайняти 7-ми місячної дитини ???
  21. розвиваючі іграшки
  22. регрес мови
  23. Питання про вибір іграшок
  24. Іграшки для семимісячного малюка

зміст:

Перші дні, місяці і роки життя дитини неймовірно насичені: він пізнає світ і вчиться жити в ньому. Для розвитку соціальних навичок, Перші дні, місяці і роки життя дитини неймовірно насичені: він пізнає світ і вчиться жити в ньому розумових і фізичних здібностей дитини дуже важливі гри, в які ви граєте з дитиною в перший рік життя. У цій статті ми розповімо вам про те, які іграшки підійдуть вашій дитині на основних етапах його розвитку.

До змісту

З народження до 6 місяців

У цей час діти набираються сил і розвиваються фізично. До піврічного віку малюк вже пробує пересуватися самостійно. Він поступово дізнається своє ім'я і намагається повторювати звуки. До 6 місяців дитина все більше спить протягом дня і крім грудного молока вже пробує різноманітне дитяче харчування . Малюк починає проявляти емоції: посміхатися і сміятися.

Батьки в перші дні і місяці життя дитини максимально уважні до його потреб, здоров'ю та належної гігієни. У цей період малюк починає пробувати багато на смак, тому важливо стежити, щоб у нього не було доступу до дрібних предметів, які він може випадково проковтнути. Дитині подобається чіпати предмети, тому важливо, щоб вони були різними за текстурою: наприклад, іграшки повинні бути виконані з натуральних матеріалів.

Протягом усього етапу необхідно налагоджувати контакт з дитиною, адже саме батьки стають посередниками між малюком і світом.

Для малюків від народження до 6 місяців mothercare пропонує:

  • мобілі на ліжечко
  • іграшки для ліжечка
  • м'які іграшки з різними текстурами поверхні
  • книжки з тканини
  • кольорові розвиваючі килимки з іграшками
  • безпечні дзеркала

До змісту

6-12 місяців

У цей час діти виявляють самостійність: намагаються встати з положення сидячи, пробують є без допомоги батьків, починають все більше лепетати і, як правило, вже говорять слово мама У цей час діти виявляють самостійність: намагаються встати з положення сидячи, пробують є без допомоги батьків, починають все більше лепетати і, як правило, вже говорять слово "мама". Їм подобаються брати участь в "рольових" пісеньках і віршика, можуть навіть "танцювати" під музику.

Батьки в силу прокинулася активності дитини все більше піклуються про його безпеку. Важливо стежити за тим, щоб нічого в хаті не могло стати загрозою малюкові. Дитину не можна обмежувати в прояві інтересу до навколишнього світу, але при цьому потрібно стежити за його діями і пересуваннями.

Для малюків з 6 до 12 місяців mothercare пропонує:

  • м'яких ляльок і фігурки тварин
  • кубики
  • пірамідки
  • іграшки, навчальні дитини визначати форму предмета
  • картонні книжки
  • звукові і рухомі іграшки
  • барабани і бубни

До змісту

12-18 місяців

У цей час діти дуже рухливі, вони починають ходити і говорити. Грають з більш складними іграшками, складають найпростіші картинки-пазли та пробують самі знімати одяг. Особливо їм подобається возитися з книжками: перевертати сторінки, показувати батькам картинки в них.

Батьки повинні бути готові до зростаючої самостійності дитини і до його неусвідомленого бажанням бути незалежним. Так як діти тільки починають ходити і не відчувають в ніжках впевненості, вони часто просяться на руки. Важливо знати, що в цей період мова стає невід'ємною частиною життя дитини: він починає і сам говорити, і слухає батьків.

Для дітей з 12 до 18 місяців mothercare пропонує:

  • лопатки з відерцем
  • іграшки, які можна катати
  • іграшки, на які можна спиратися при ходьбі і штовхати
  • пластмасовий посуд
  • перші пазли і прості конструктори з великими деталями
  • іграшки, на яких можна кататися
  • Іграшки для ванної

До змісту

18-24 місяців

У цей час діти впевнено ходять і навіть бігають. Вони стають все більш допитливими: задають питання, пробують себе у творчості (намагаються малювати фломастерами або олівцями лінії і форми предметів, придумують собі друзів), розвивають словниковий запас (вимовляють приблизно 50 слів), грають, імітуючи дії дорослих (наприклад, "годують" своїх ляльок).

Вони стають все більш допитливими: задають питання, пробують себе у творчості (намагаються малювати фломастерами або олівцями лінії і форми предметів, придумують собі друзів), розвивають словниковий запас (вимовляють приблизно 50 слів), грають, імітуючи дії дорослих (наприклад, годують своїх ляльок)

На цьому етапі діти дуже емоційні, тому не виключені істерики.

Батьки повинні бути готові до того, що у дитини формується характер: у нього з'являється думка про те, хто і що повинен робити, він може вередувати і "сперечатися". З цього етапу починається виховання: важливо встановити і підтримувати розумні межі поведінки дитини.

До двох років у дитини, як правило, вже сформіровиваются переваги серед іграшок і видів діяльності.

Для дітей 18-24 місяців mothercare пропонує:

  • фарби і олівці
  • набори для творчості, аплікацій, книжки-розмальовки
  • складніші конструктори і головоломки із збільшеною кількістю деталей
  • інтерактивні іграшки (набори для прибирання, набори інструментів, посуду і т.п.)
  • музичні інструменти (дудочки, кастаньєти, ксилофони і т.п.)

В магазинах mothercare ви завжди знайдете широкий вибір іграшок для дітей від народження до 10 років.

Спеціально для вас до Нового року (до 31 грудня 2011 року) - знижка 20% на всі іграшки у всіх магазинах mothercare . Якщо ви не знаєте, що вибрати в подарунок малюкові, запитаєте ради у продавця-консультанта!

На правах реклами

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Етапи розвитку малюка. Як вибрати іграшки?"

�грашки в рік і далі - які?

А з якими іграшками грають ваші діти після року? Моїй доньці 1,3 г, визнає тільки книжки, іноді качку-каталку на довгій ручці повозить, але без ентузіазма.І ще затребуваний Етапи розвитку малюка. Як вибрати іграшки? Які іграшки зацікавлять вашого малюка?

Порадьте хороші розвиваючі іграшки

Які іграшки потрібні дитині для розвитку. Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. Порадьте розвиваючі іграшки, книжки і т.д .. Розвиток, навчання. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби ...

Теж спершу, які іграшки стали хітами у Вашої дитини від 2-3 років?

Іграшки та ігри. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і розвиток побутових навичок. Залізниця (типу Бріо) наше все. Обидва хлопці любили грати куxней / пазли. Обидва не люблять лего.

Сортер. Коли?

Творчі ігри. У 5 6 місяців можна починати знайомити малюка з живописом і ліпленням. Для цієї мети ідеально підійдуть пальчикові фарби і пластилін. Розвиваючі іграшки для дітей від 0 до 3 років: мобіль, сортер, беговел. 0- 6 місяців: концентрація, зорові стимули.

Подарунок хлопцеві на 6 років

Шукаю прибудовах на подарунок хлопчикові 6-ти років .. Іграшки. СП: інші товари. Потрібен подарунок хлопчикові 6 років! я не знаю цього хлопчика - він в одній групі в дитячому садку з якою подарунок хлопчикові на 6 л. подарувати? допоможіть визначитися вибрати подарунок для хлопчика 6 років. (у ...

старі іграшки

Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. іграшки, навчальні дитини визначати форму предмета. картонні книжки. Подивитися на Яндекс.Фотках Ігри з розвиваючими картками для дітей від 1,6 років і старше Якщо ви вже ...

Вибір іграшок для молодят, до року

Які іграшки та ігри вибрати для дитини до року. Для повноцінного розвитку дітям з самого народження потрібні розвиваючі ігри. Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. Кожному віку малюка - свої іграшки.

В 6 місяців кішка ще кошеня або вже доросла?

Хлопчик товариський, лагідний, дітям дається, з ним можна робити все що завгодно Я свою брала в 6 місяців і дуже задоволена. Розповіли про характер, його вже видно .. і привчений був Я не беру її як іграшку для дітей, мені просто потрібна впевненість чтоона принаймні не ...

вибір іграшки

Які іграшки та ігри вибрати для дитини до року. Для повноцінного розвитку дітям з самого народження потрібні розвиваючі ігри. Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. Кожному віку малюка - свої іграшки.

Що подарувати тримісячного дитині?

У знайомі народився хлопчик, потрібно подарувати подарунок. Дізналися недавно, власне від них же. латексні іграшки, погремухи шарудять-дзвінкі для коляски, типу як по посиланню. Підписка на рік, кожен місяць дитині приходить паперовий лист. Що подарувати дитині?

Як правильно вибрати іграшку?

Як правильно вибрати іграшку?. Іграшки та ігри. Дитина від 1 до 3. Виховання дитини від року до трьох років: загартовування і розвиток, харчування і хвороби, режим дня і Як правильно вибрати іграшку? Всім привіт! У мене малюкові рік і 10 місяців, а іграшок завались.

Дитина і м'які іграшки.

Дитина і м'які іграшки .. Потрібна консультація психолога. Дитяча психологія. Дитина і м'які іграшки. Добрий день. Мене турбує одне питання. Моєму СИНА 4 роки 8 місяців. Я теж ставилася з нерозумінням, коли читала відгуки про хлопчиків, катають коляски.

РОЗВИВАЮЧІ іграшки для 1.6-2 року

Іграшки -пірамідкі. Одна з перших іграшок для малюків, яка зможе Іграшки для семимісячного малюка. Ігри. 6 ой місяць розвитку дитини. Моторне розвиток: Малюк самостійно сідає з положення лежачи на боці, встає на коліна і піднімається на ноги.

мами хлопчиків, хелп !!!

мами хлопчиків, хелп !!!. Догляд за дитиною. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. мами хлопчиків, хелп !!! діви, я скоро повішуся нафік (син б'ється писюн .... раніше чухав, потім пройшло, а тепер варто зняти ...

Іграшки для шестирічки

Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. Все чим дитина інтересс протягом дня, так це їжа. Які іграшки та ігри вибрати для дитини до року.

Чим можна зайняти 7-ми місячної дитини ???

Іграшки. Дитина від народження до року. Догляд та виховання дитини до року: харчування, хвороби, розвиток. Пишу, як обіцяла. чим можна зайнятися з дитиною в 7 місяців. Вже не знаю чи буде це для вас нове, але це та інформація, яка виявилася у мене під рукою.

розвиваючі іграшки

Які іграшки потрібні дитині. Етапи розвитку малюка. Як вибрати іграшки? Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. Тому так популярні розвиваючі іграшки (логіки, сортери, пазли і т.д.) Які іграшки та ігри вибрати для дитини до року.

регрес мови

Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. НАЙГОЛОВНІШИЙ РАДА Дитина не зможе навчитися мови, якщо буде рости в тиші. Регрес - це відкат у розвитку, тобто дитина починає вести себе як дитина більш В цьому випадку з дитя треба просто ...

Питання про вибір іграшок

Етапи розвитку малюка і правильний вибір іграшок. Перші іграшки малюка: які і навіщо? Питання майбутніх мам "бувалим". Як вибрати іграшки? інтерактивні іграшки (набори для прибирання, набори інструментів, посуду і т.п.) музичні інструменти (дудочки ...

Іграшки для семимісячного малюка

Іграшки для семимісячного малюка. Ігри. Ранній розвиток. Іграшки -пірамідкі. Одна з перших іграшок для малюків, яка зможе навчити дитину правильно сприймати форми і розміри предмета - це пірамідка. 6 місяців.

Коли?
Як правильно вибрати іграшку?
Як вибрати іграшки?
?грашки в рік і далі - які?
А з якими іграшками грають ваші діти після року?
Як вибрати іграшки?
Які іграшки зацікавлять вашого малюка?
Теж спершу, які іграшки стали хітами у Вашої дитини від 2-3 років?
Коли?
Подарувати?

Новости