Евеліна Хромченко: у чому піти на новорічний корпоратив

До Нового року залишилося всього якихось два з половиною тижні. Саме час подумати над тим, у чому його зустрічати. «Все залежить від того місця, куди ви підете», - впевнена Евеліна Хромченко, найавторитетніший модний критик нашої країни.

- Насправді у багатьох святкування починаються задовго до 31 грудня c корпоративних вечірок, на яких збираються колеги по роботі. В якому ж вбранні найкраще постати перед товаришами по службі?

- Подумайте самі, корпоратив - специфічний свято. Це все ж робочий захід, нехай і позаштатне, на ньому ви зустрінете і своє начальство, і своїх підлеглих. Якщо почнете запалювати в якомусь дуже відвертому вбранні, наприклад в корсетному плаття, яке ризикує впасти з вас в пориві танцю і оголити вашу груди, це буде не дуже хороший результат. Навіщо вам такий конфуз? Правило перше: ваш наряд для корпоративу повинен бути максимально безпечним. Тому, якщо ви зважитеся на корсет, його все-таки краще забезпечити кріпленнями на плечах. Я б радила повністю виключити зайву відвертість в одязі - гіперміні, максі-декольте і всілякі вставки з прозорої тканини. Навіть якщо вас запросили на корпоративний карнавал, елементи голого тіла недоречні, тому що поруч з вами будуть присутні колеги. Ви ж не хочете, щоб всі чоловіки вашого офісу пильно розглядали тільки вас?

Ralph Lauren Ralph Lauren

Можете собі уявити, про що вони будуть говорити в курилці на наступний день? Правило друге: ваш наряд повинен бути максимально зручним. Саме тому я не рекомендую надягати на корпоратив в офіс плаття в підлогу. Напевно основна маса ваших співробітниць прийде в коктейльних варіантах трохи нижче коліна, і ви відчуєте себе серед них досить безглуздо. Плаття до коліна комфортніше в усіх відношеннях. А раптом вам доведеться виступати перед присутніми? Підніматися на сцену або спускатися з неї набагато важче в довгому - завжди є небезпека наступити на її поділ. По-моєму, самий ідеальний варіант для корпоративу - маленьке чорне плаття до колін з ненудного матеріалу, яке добре сидить на фігурі і не відкриває нічого зайвого.

Bottega Veneta Bottega Veneta

Тим більше що наступаючий 2013-й - це рік Чорної Змії, яка благоволить до свого улюбленого кольору.

- А раптом все прийдуть в маленьких чорних сукнях?

- Для цієї мети у вас має бути своє індивідуальне оформлення. Навіть якщо ви вбралися всім офісом в однакові маленькі чорні сукні, все будуть виглядати по різному. З різними зачісками, особами, оздобленням і аксесуарами - сумочками, намистом, браслетами. Візьміть чорну сукню з широким чорним шкіряним поясом і те, що підперезаний вузьким червоним пояском з маленьким бантиком. Відчуваєте різницю? Уявіть собі скромне чорне плаття з білим комірцем або вишукане з великим об'ємним кольє барочного типу. Така прикраса в моді вже не перший сезон, спасибі дизайнеру Альберу Ельбаз, який першим в колекції для «Lanvin» протоптав цю доріжку.

Зараз подібні кольє роблять багато: і «Prada», і «Dolce & Gabbana». Такого прикраси буде цілком достатньо для того, щоб ваш наряд виглядав святковим і неповторним.

- А сукні з паєтками?

- Новорічний корпоратив - це єдиний спосіб одягти сукню, розшиту паєтками, бісером або стразами, без шкоди для власної репутації. Тим більше що Змія любить все блискуче. Тільки ні в якому разі не укомплектовуються його колготками в сітку і іншими атрибутами досвідчених жриць любові.

- Чи можна прийти на корпоратив в брючному костюмі?

В якому ж вбранні найкраще постати перед товаришами по службі?
Навіщо вам такий конфуз?
Ви ж не хочете, щоб всі чоловіки вашого офісу пильно розглядали тільки вас?
А раптом вам доведеться виступати перед присутніми?
А раптом все прийдуть в маленьких чорних сукнях?
Відчуваєте різницю?
А сукні з паєтками?
Чи можна прийти на корпоратив в брючному костюмі?

Новости