Євробачення-2018: Melovin вже в Лісабоні

У неділю, 8 квітня, стало відомо, що український виконавець Melovin буде знімати візитку для свого номера. Так, епатажний співак виступить 10 травня в другому півфіналі пісенного конкурсу в Лісабоні, Португалія.

Відзначається, що представник від України на пісенному конкурсі Євробачення-2018 Melovin вже прибув до Португалії. Про це повідомляється на українській офіційній сторінці конкурсу в Facebook.

У той же час, метою поїздки артиста стали зйомки візитки для свого виступу.

"Український конкурсант на Євробаченні-2018 Melovin прибув до Португалії на зйомки своєї візитки", - йдеться в публікації.

Український конкурсант на Євробаченні-2018 Melovin прибув до Португалії на зйомки своєї візитки, - йдеться в публікації

Популярні статті зараз показати ще

Нагадаємо, що у вівторок, 3 березня, став відомий порядок виступів учасників на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2018, який пройде вже в травні в Лісабоні, Португалія. Отже, представник від України молодої і епатажний співак Melovin виступить під номером 18 - останнім у другому півфіналі.

При цьому відзначимо, що порядок виступу конкурсантів у двох півфіналах був визначений продюсерами мовника RTP. Також він був схвалений виконавчим керівником Європейської мовної спілки (EBU) Йоном Ола Санд і головою наглядової ради Френком Дітером фрейліни.

Також раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що з'явилася гарна новина для шанувальників одного з найвідоміших і харизматичних шоуменів. Прямі ефіри пісенного конкурсу Євробачення 2018 у Україні буде коментувати відомий телеведучий Сергій Притула.

Як повідомили в прес-службі СТБ, Притула стане коментатором прямих ефірів Євробачення 8, 10 і 12 травня саме на цьому телеканалі. Додамо, що Сергій Дмитрович уже два роки поспіль веде Національні відбори на Євробачення. Шанувальники Сергія Притули, які після кожного Нацвідбору запевняють, що саме шоумен краще всіх би представив нашу країну на цьому конкурсі, зраділи такій новині.

Крім того, в Лісабоні, столиці Португалії, повним ходом готуються до масштабного музичного конкурсу Євробачення, який відбудеться на початку травня. У Лісабоні вже приступили до монтажу сцени, на якій незабаром виступлять виконавці.

Новости