Європейські майстри графіті привітали Володимира Путіна з 61-м днем ​​народження

У декількох містах Європи сьогодні проходить флешмоб «Putin for Peace»: вуличні художники вирішили привітати президента Росії за допомогою малюнків на стінах.

Серед мешканців Всесвітньої павутини виявилося чимало бажаючих привітати російського президента з днем ​​народження - хештег happy birthday mr Серед мешканців Всесвітньої павутини виявилося чимало бажаючих привітати російського президента з днем ​​народження - хештег "happy birthday mr. Putin" увійшов до світового топ.

Ажіотаж у Всесвітній павутині зайвий раз показує: Володимир Путін є одним з найпопулярніших політиків у світі Ажіотаж у Всесвітній павутині зайвий раз показує: Володимир Путін є одним з найпопулярніших політиків у світі.

Європейське графіті-спільнота своєрідно привітало Путіна з 61-м днем ​​народження: вуличні художники висловили своє ставлення до президента Росії з допомогою малюнків на стінах Європейське графіті-спільнота своєрідно привітало Путіна з 61-м днем ​​народження: вуличні художники висловили своє ставлення до президента Росії з допомогою малюнків на стінах. Флешмоб під назвою "Putin for Peace" ( "Путін за мир") проходить сьогодні в декількох містах Європи: в Мадриді, Барселоні та Парижі.

Не виключено, що в чималому ступені це пов'язано з роллю російського президента в запобіганні американського збройного вторгнення в Сирію, яке, на думку багатьох спостерігачів, могло б привести до масштабного світового конфлікту Не виключено, що в чималому ступені це пов'язано з роллю російського президента в запобіганні американського збройного вторгнення в Сирію, яке, на думку багатьох спостерігачів, могло б привести до масштабного світового конфлікту.

Life Shot наш оперативний канал в Telegram

Новости