Exida.ua - промислові товари: упаковка, рації, банківська техніка, складська техніка в Україні

Безкоштовна

доставка по Києву

Офіційна гарантія

від виробника

оплата по

безготівковим розрахунком

повернення

без проблем

Інтернет магазин Exida

Центр пакувальних рішень «Exida» організований з метою запуску серійного виробництва пакувального обладнання, на даний момент колектив компанії гідно справляється з поставленим місією. Компанія динамічно удосконалюється і збагачує номенклатуру пропонованого асортименту, захоплюючи при цьому все більше і більше ринкових сегментів, а продукція підприємства має великий і заслужений попит на території України.

Інтернет-магазин компанії «Exida» є лідером в сфері продажів пакувального обладнання та пакувальних матеріалів, а також продажів харчового обладнання, поставок різної спеціалізованої техніки для складу, рацій та переговорних пристроїв, банківської техніки і товарів для активного відпочинку.

Пакувальне обладнання в Україні

Для оперативності і надійності фасування в тару будь-якої категорії продукції застосовують пакувальне обладнання. Спеціалізоване пакувальний пристрій стало невід'ємною приналежністю практично у всіх галузях діючих виробничих підприємств, що випускають свою брендовану продукцію або займаються транспортуванням, складуванням великих обсягів товарів.

Пакувальне обладнання від «Exida» встановлено і благополучно експлуатується підприємствами різної інтенсивності виробничого процесу, форм власності практично по всій Україні. Серед постійних клієнтів є в наявності і індивідуальні підприємці, що здійснюють свою діяльність в таких містах як: Київ, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Львів, і відомі гіганти ринку України.

Компанія займається серійним виробництвом пакувального обладнання:

• виготовлення та запаювання пакетів,

• датується обладнання,

• вакуумні пакувальники,

• розмотувачі скотчу та стретч плівки,

• заклеювач коробів скотчем,

• палетопакувальники,

• стрічкообв'язувальні стреппинг машини,

• термопакувальне обладнання,

• мішкозашивочні машини.

Весь зазначений спектр сучасного професійного оснащення, запасні до нього частини, а також всілякі види пакувальних матеріалів доступні для замовлення на сторінках сайту www.exida.com.ua .

Пакувальний матеріал купити в Україні

Пакувальне сировину продукту є одним з важливих факторів, який визначає її збереження в процесі транспортування, зберігання і впізнаваності бренду.

Пакувальний інвентар може застосовуватись у всіх напрямках, де присутня його потреба:

• захист продукції від механічних впливів при зберіганні на складі або транспортуванні - захисні куточки і скоби пакувальні;

• захист товарів від впливів несприятливих обставин зовнішнього середовища: пил, бруд, волога - плівка харчова ПВХ стретч, плівка термозбіжна;

• захист продукту від несанкціонованого вторгнення (захист від розтину) сейф-пакети;

• раціональність використання території складських приміщень і транспортних засобів - харчові лотки та ін;

• можливість надати товару привабливий, свіжий і вільно визнаний вид - скотч пакувальний з логотипом компанії, вакуумні пакети, кур'єрські пакети.

Каталог товарів для упаковки і її виробництва налічує понад 10000 позицій, від інвентарю до найскладнішого обладнання. Асортимент на постійній основі поповнюється новими товарами, це вакуумні пакети, харчові лотки, скотч пакувальний з логотипом і двосторонній, сталеві стрічки, захисні куточки і скоби пакувальні, харчові плівки ПВХ, сейф-пакети та кур'єрські пакети.

Переговорні пристрої в Україні

В асортименті продукції є і переговорні пристрої, портативні і цифрові рації, аналогові радіостанції.

Досить великий вибір рацій і радіостанцій в Україні від найвідоміших виробників світу в асортименті продукції «Exida». Консультант дасть професійну пораду щодо вибору переговорного пристрою для будь-яких сфер використання та потреб замовника, допоможе купити радіостанцію або портативну рацію, при цьому підкаже і підбере, потрібні в експлуатації певного засобу зв'язку, аксесуари.

Рації портативні як для любителів, так і для професіоналів. Переговорні пристрої для охоронних підрозділів, для будівельних організацій, для туристичних напрямків, для відпочинку на риболовлі чи полювання, для могутніх підприємств - радіостанції для нафтогазових галузей, рації для далекобійників і служб таксі.

Товари для життєдіяльності і активного відпочинку в Україні

Окремо варто виділити такий напрямок діяльності компанії «Exida», як:

• продаж предметів першої банківської необхідності - лічильники банкнот і детектори валют в Україні;

• продаж охоронного спеціалізованого обладнання - арочні металодетектори в Україні;

• продаж товарів для виробничих потреб - різного складського інвентарю, техніки для дому і саду,

• продаж харчового обладнання;

• продаж товарів і аксесуарів для активного відпочинку.

Активний відпочинок на природі передбачає наявність у любителя або закоренілого туриста спеціалізованих аксесуарів для його життєдіяльності на відкритому повітрі. Пошуки потрібних туристичних речей в походах займають багато часу і сил. Як варіант, купувати предмети для туризму стоїть в одному місці, але з можливістю кваліфікованої допомоги і слушних порад. Важливо - чітко розділяти активний і аматорський вид відпочинку, а від цього залежить і наявність ваших туристичних приналежностей.

Клієнт компанії «Exida» завжди, в повній мірі, буде укомплектований туристичними товарами першої необхідності і висококласним обмундируванням для його потреб. Наприклад, купити спальник або намет торгових марок Terra Incognita, Alexika, надувний човен від відомої фірми Kolibri в Україні та ряд всіляких видів і типів цих товарів можна в інтернет-магазині «Exida».

Купити сумку-холодильник, термобокс, або ізотермічні сумки в Україні - варто, так як даний аксесуар призначений для збереження свіжими тривалий час, незалежно від температурних показників на вулиці і транспортування, продуктів харчування. Термобокси мають різні обсяги і своєрідний дизайн, випускають їх з ударостійкого пластикового матеріалу і оснащують ергономічними зручними ручками. Ізотермічні сумки розраховані на активну і часту експлуатацію, враховуючи на не дуже дбайливі, «польові» умови, придатні для активного відпочинку на природі.

Якщо специфіка діяльності покупця обумовлена ​​пошуком предметів, в асортименті «Exida» представлені ефективні пристосування і системи для виявлення і підняття з глибоких ям металевих об'єктів, а також з водойм, колодязів, шахт та інших важкодоступних для пошуку місцевостей - пошукові магніти Редмаг. Тут, на вибір, пошукові магніти будь-яких необхідних діаметрів і сили зчеплення.

Чому варто купити в інтернет-магазині «Exida»

Компанія «Exida» досить багато уваги і часу приділяє оптимизирования систем свого виробництва, вдосконалення послуг реалізації лінійки продукції. Виходячи з цього, продаж усього представленого асортименту відбувається за зваженими цінами при жорсткому відборі якості. Весь товар сповна відповідає чинним нормативам і стандартам безпеки і якості.

Колектив з незмінною готовністю сприяє покупцеві у виборі пакувального обладнання та матеріалів, укомплектуванні супутніх товарів, всього асортименту, заявленого в каталозі. Орієнтуючись на індивідуальні вимоги будь-якого клієнта, співробітники «Exida» готові виконати замовлення будь-яких обсягів з особливих параметрам, що відрізняються від стандартних технічних форматів.

Впевненість компанії «Exida» в якості пропонованого обладнання і в своєму рівні сервісу, переконують покупців у правильності їх вибору в її користь.

Звертайтеся www.exida.com.ua, телефонуйте (044) 229-27-02, станьте в ряди наших задоволених клієнтів по всій Україні.

Новости