фантазійна взуття

Вікіпедія говорить, що взуття призначена в першу чергу для теплової та механічної захисту ніг. Але дивлячись на туфельки, босоніжки і черевички, які ми тобі покажемо, виникає велике питання: вони захищають або все ж наносять механічні пошкодження? Загалом, дивись сама. Вікіпедія говорить, що взуття призначена в першу чергу для теплової та механічної захисту ніг telegraph.co.uk

Взуття з тваринами мотивами - це стильно і дорого. Туфлі зі шкіри пітона чи крокодила знайдуться в гардеробі найбільш забезпечених дам і мсьє. А як тобі балетки з тільця крота, та ще й з золотими нігтиками? Далі більше: опудало птаха, носок з копита, каблуки-револьвери (може, це нещасна тварина - володар копита - колись було вбито саме з цього ж зброї). Загалом, "Грінпіс" в шоці!

В продовження теми: туфлі-сафарі з "жирафа", милі лодочкі- "собачки", сабо зі списами і фліп-флоп з ремінцями-рогатками.

Наступні агресивні взуттєві експонати здатні шокувати. Ботильйони-скорпіони, та ще й на колесах. Ролики XXI століття виглядають саме так. Чоботи в ковбойському стилі не просто зі шкіри змії, але і з коброю на носках. Да уж, до такої ефектної взуття не вистачає тільки сумочки з головою приборкувача змій в чалмі!

Джампери для справжніх модниць і, здавалося б, класичні чорні оксфорди зі шнурівкою, але подивися на підошву! Напевно її робила зубна фея, яка краде зуби з-під подушки у американських діточок.

Напевно її робила зубна фея, яка краде зуби з-під подушки у американських діточок

Ти думаєш, що домашні тапочки-собачки або "Поночка" - це найоригінальніше взуттєве рішення з мультфільмів? Поспішаємо розчарувати. Босоніжки з Покемоном і портативним тетрісом, черевики з Дартом Вейдером і білим роботом і витонченої балериною, перемістившись з музичної шкатулки в танкетку. А ось дівчині справжнього айтішника ми радимо придивитися до моделі туфельок з материнської плати.

А ось дівчині справжнього айтішника ми радимо придивитися до моделі туфельок з материнської плати

Якщо хочеш відчути себе королевою сучасних дискотек або головною героїнею старовинного балу, то не забудь про концептуальну взуття. Знайшовши саме таку втрачену тобою туфельку, принц з легкістю ідентифікує тебе в натовпі.

Знайшовши саме таку втрачену тобою туфельку, принц з легкістю ідентифікує тебе в натовпі

А ось це - більш "людяні", але не менш ексклюзивні черевики і туфлі з відкритим носком.

А ось це - більш людяні, але не менш ексклюзивні черевики і туфлі з відкритим носком

Морська безодня, підйомний кран, баранячий ріг, Аліса в країні чудес, змія на підставці і фантазія темних сил - це не потік свідомості, а взуття, в якій дефілювати важко, але виділитися простіше простого.

Морська безодня, підйомний кран, баранячий ріг, Аліса в країні чудес, змія на підставці і фантазія темних сил - це не потік свідомості, а взуття, в якій дефілювати важко, але виділитися простіше простого

Багато дівчат не можуть уявити своє життя без взуття на височенному каблуці. Для таких екстремалок у нас теж є незвичайні варіанти. Акваріум із золотими рибками може бути під ногами, морська зірка - на п'яті, Кармен буде охороняти ніжки, восьминіг зробить ходу плавною, а перли замість набійки - дорогої.

Акваріум із золотими рибками може бути під ногами, морська зірка - на п'яті, Кармен буде охороняти ніжки, восьминіг зробить ходу плавною, а перли замість набійки - дорогої

В общем-то, якщо ти з тих дівчат, які залишають сліди не тільки на асфальті, але і в пам'яті оточуючих, це взуття створена для тебе.

Але дивлячись на туфельки, босоніжки і черевички, які ми тобі покажемо, виникає велике питання: вони захищають або все ж наносять механічні пошкодження?
А як тобі балетки з тільця крота, та ще й з золотими нігтиками?

Новости