Фантазійна грілка іграшка для безтурботного дитячого сну

Сподобалася стаття - поділися з друзями:

Для того, щоб дитина швидше заснув і, як слід, виспався, мало забезпечити йому своєчасне харчування, чистий одяг і затишну ліжечко, для повного відчуття комфорту і захищеності вашій дитині потрібно постійно відчувати тепло найріднішої людини - мами. Але ж мамі сидіти поруч, поки малюк спить, часу особливо немає, - в цей час мами зазвичай займаються домашнім господарством: готують їжу, перуть, прасують, прибирають. А повноцінну заміну материнського тепла на час тихої години забезпечать спеціальні зігріваючі грілки у вигляді м'яких іграшок з наповнювачами з натуральних інгредієнтів: насіння ріпаку, вишневих або виноградних кісточок, гарячої води або нагрівається торф'яного гелю.

М'яка грілка іграшка з наповнювачами у вигляді гелю, насіння або кісточок, водяна термопластіковая грілка - це обов'язкові предмети побуту, які повинні бути в будинку, де ростуть маленькі діти. За допомогою таких грілок можна забезпечити здоровий сон, а також допомогти всім членам сім'ї під час хвороб (не тільки дітям, а й дорослим), для лікування яких корисно м'яке тепло. Грілка прикладається, якщо потрібно зняти напад зубного болю, запалення вух, шлункової коліки або заспокоїтися після пережитого нервового напруження. Купити такі зігріваючі грілки-іграшки можна в інтернет.

Будь-яка зігріває грілка, незалежно від її форми і розміру, має дві основні частини:

  1. Чохол (тканинний, термопластікових або гумовий). Тканинні чохли можуть бути з натуральної бавовни, флісу або ПВХ з велюровим ворсом.
  2. Наповнювач: кісточки вишні або винограду, насіння ріпаку та льону, що нагрівається гель на основі торфу або звичайна нагріта вода.

Форма у іграшки-грілки може бути:

  • у вигляді зігріває подушки

м'яка іграшка (тварини або сердечка, наприклад).

Перед тим, як використовувати іграшку-грілку, її потрібно нагріти. Зробити це дуже легко - для таких виробів можна використовувати піч-СВЧ або покласти на більш тривалий час на опалювальну батарею. Натуральні наповнювачі зберігають тепло протягом 2 годин, а торф'яної гель - до 4 годин. Причому, вироби з гелевим наповнювачем використовують не тільки в нагрітому вигляді, але і навпаки - гель охолоджують і грілку прикладають на лоб під час головного болю або до забитого місця.

В наші не втратила актуальності і традиційна гумова або термопластіковая грілка - найбезпечніша і проста у використанні. Її також наповнюють, в залежності від ситуації, або підігрітою, або охолодженої водою. Для більшого комфорту її також надягають в чохли. Термопластікових футляр грілки тримає тепло 4-6 ч, при наявності чохла грілка остигає набагато повільніше.

Новости