Федеральна служба безпеки РФ

Федеральна служба безпеки Російської Федерації - спеціальна служба, головним завданням якої є забезпечення безпеки країни і суспільства Федеральна служба безпеки Російської Федерації - спеціальна служба, головним завданням якої є забезпечення безпеки країни і суспільства. ФСБ Росії є федеральним органом виконавчої влади, створеним в 1995 році для вирішення завдань, що забезпечують безпеку Російської Федерації.

ФСБ Росії знаходиться в одному ряду з СВР Росії, ФСО Росії, ГФС Росії, ФСТЕК Росії і відноситься до «силам і засобам забезпечення безпеки», тобто спецслужбам. Відповідно до закону, Федеральна служба безпеки Росії може вести попереднє слідство і дізнання, має право проведення оперативно-розшукової та розвідувальної діяльності. У ФСБ Росії передбачені військова і федеральна громадянська держслужба. Вона служить для встановлення судової юрисдикції для співробітників і осіб на керівних посадах.

Керує діяльністю Федеральної служби безпеки Президент Російської Федерації. Указом Президента 12 травня 2008 року Директор ФСБ Росії призначений генерал армії Бортніков Олександр Васильович.

Офіційний сайт Федеральної служби безпеки http://www.fsb.ru/ містить детальну інформацію про структуру відомства, склад керівництва, діяльності служби, державні послуги, зверненнях і запитах.

Взаємовідносини з органами державної влади та управління, іншими соціальними інститутами Асоціація працівників правоохоронних органів і спецслужб вибудовувала протягом усього періоду свого існування. З огляду на значний соціально-політичну вагу АРПОіС РФ, величезний потенціал її керівників і велику ділову активність за ці роки підписано велику кількість угод про співпрацю з різними міністерствами, відомствами, громадськими організаціями, спілками, асоціаціями та іншими формами організацій. Більше двадцяти років Асоціація реалізує цільові проекти в тісній співпраці і продуктивної співпраці з Федеральною службою безпеки Російської Федерації.

Угоди з профільними міністерствами та відомствами укладені з урахуванням стратегії і тактики розвитку Асоціації, уточнюють взаємні інтереси і прописують конкретну програму дій. Ці угоди дійсно працюють, задовольняючи взаємну необхідність у співпраці. За кожним великим суб'єктом відносин (міністерство, відомство і т.д.) закріплений конкретний куратор з числа керівництва Асоціації, її віце-президентів, членів Президії.

Співробітники Федеральної служби безпеки Російської Федерації мають безпосереднє право бути членами АРПОіС РФ, отримувати юридичну, соціальну та професійну підтримку з боку Асоціації, користуватися всіма правами, передбаченими її статутом. Також члени АРПОіС РФ з числа співробітників ФСБ Росії мають унікальну можливість безпосередньо звернутися до директора ФСБ Російської Федерації з питаннями, що стосуються їх професійних інтересів і працевлаштування.

Також члени АРПОіС РФ з числа співробітників ФСБ Росії мають унікальну можливість безпосередньо звернутися до директора ФСБ Російської Федерації з питаннями, що стосуються їх професійних інтересів і працевлаштування

Новости