Фермери Одеської області зможуть онлайн реєструвати договори оренди землі

Як повідомляє кореспондент Української Служби Інформації , В Україні запрацювала нова електронна послуга по онлайн-реєстрації подібних договорів.

Для того, щоб скористатися новою послугою, потрібно завантажити сканкопію угоди про оренду землі і додати власну електронний цифровий підпис. При реєстрації договору паралельно відбуватиметься обмін наявною інформацією з базою даних Госгеокадастра України. Таким чином буде перевірятися наявність конкретної ділянки землі в Державному земельному кадастрі. Спочатку система буде працювати в 11 регіонах і з часом пошириться на всю країну.

Електронна послуга доступна по даній засланні .

Відзначимо, нова електронна послуга реалізується і втілюється в життя завдяки роботі системи е-взаємодії державних реєстрів "Трембіта". Ініціатива реалізується за підтримки швейцарсько-української програми "Електронне урядування для підзвітності влади та участі громадськості", що виконується Фондом Східної Європи.

Ініціатива реалізується за підтримки швейцарсько-української програми Електронне урядування для підзвітності влади та участі громадськості, що виконується Фондом Східної Європи

Як повідомляла USIonline.com, про десскіе депутати передали приміщення БТІ Біляївці під реєстраційний центр

Читайте нас в Telegram .

Новости