Фестиваль «Star of Asia» покажуть в Туреччині

Фестиваль «Star of Asia», який пройде в Алмати в ці вихідні, покажуть в Туреччині. Керівництво турецького телеканалу «Аваза» зацікавилося фестивалем і прийняло рішення транслювати «Star of Asia» в прямому ефірі, передає NUR.KZ . Фестиваль «Star of Asia», який пройде в Алмати в ці вихідні, покажуть в Туреччині

фото twitter.com/kissme_shinchan

Телеканал мовить на велику територію - від Балканського півострова до Центральної Азії, охоплюючи аудиторію в більш ніж 300 мільйонів глядачів. Щодня на каналі виходять новини на декількох мовах: азербайджанською, казахською, киргизькою, турецькою, туркменському, узбецькому, російською та іншими.

Крім того, на каналі випускаються програми казахською мовою. Як правило, вони охоплюють медицину, туризм, соціально-економічні теми, культуру нашої країни, а також фільми і відеоролики.

Крім Туреччини фестиваль покажуть в 118 країнах в прямому ефірі - в Німеччині, Франції, Японії, Кореї, Росії, Китаї, США, Канаді та інших країнах. Це стане можливим завдяки трансляції телеканалу Kazakh TV.

Також фестиваль покажуть по телеканалу «Euronews» - знімальна група цього ЗМІ приїхала в Алмати спеціально.

Підкреслимо, що такі заходи як: «Star of Asia», «Ұли дала ойиндари», «The Spirit of Tengri», «Алмати Марафон», «Tour of Almaty», всесвітня Універсіада, «ЕКСПО-2017», Євразійська тиждень ОЕСР сприяють активному припливу туристів.

До слова, в цьому році в Алмати побували понад 130 000 іноземних туристів. За три роки ця кількість зросла на 14%.

Нагадаємо, що міжнародний фестиваль «Star of Asia» пройде 16 і 17 червня на високогірному катку «Медеу». Квитки на фестиваль ще доступні на сайтах starofasia.kz , Kassir.kz, zakazbiletov.kz, а також в касах мережі Меломан і в Палаці Республіки. Слідкуйте за анонсами Фестивалю в соціальних мережах Instagram: @ starofasia2018 і Facebook: StarofAsia.kz, а також на веб-сайті starofasia.kz.

Новости