Фінам.ru - Торгово-аналітична платформа ATAS

ATAS - це інструмент просунутого технічного аналізу, профілів ринку і об'ємного аналізу. Трейдер може аналізувати історичні дані, проводити кластерний і портфельний аналіз, встановлювати альтернативні фрейми для графіків, задавати унікальні формули для спредів. Завдяки комплексу спеціалізованих індикаторів та інструментів аналізу у трейдерів з'являється можливість детально вивчити історію і швидко реагувати на найменші зміни в режимі реального часу.

ATAS не тільки агрегує потоки ордерів, а й здійснює інтуїтивно зрозумілу для користувачів візуалізацію на графіку. Платформа відрізняється від більшості представлених на ринку терміналів гнучкістю налаштувань, а також широкими можливостями по установці різноманітних фільтрів. Система аналізує потоки ордерів Time And Sales, стакан Depth of Market, високочастотні алгоритми (HFT активність). На їх основі можна побудувати достовірну картину подій на ринку, прорахувавши найближчі тенденції для прийняття рішення.

Переваги та можливості:

Безумовно, доступ до інформації є запорукою успішної і прибуткової торгівлі. Команда ATAS чудово розуміє, що крім просунутого інструментарію по статистичному аналізу, необхідно надавати клієнтам гідну візуалізацію і інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

ІНСТРУМЕНТИ АНАЛІЗУ:

  • Графічний комплекс. У програмному функціонал доступні шість моделей побудови графічних систем, профільні та кластерні графіки (футпрінт), що показують дисбаланс покупців і продавців.
  • Унікальні фрейми, тиків, об'ємні, дельта інтервал, ренжевие і реверсні графіки, що дозволяють фільтрувати ринковий шум і наочно відслідковувати реакцію ціни на обсяг.
  • Історія. Аналіз історичних даних (кожен тик, кожна угода) з можливістю лінковані до графіка Стрічку принти. Так само передбачені склеєні контракти для аналізу на великих проміжках часу термінового ринку.
  • Спредовие Графіки дають можливість поєднувати ціни будь-якої кількості інструментів, ставити унікальні формули, створюючи свої синтетичні інструменти! Це відмінний інструмент портфельного аналізу, спредовой торгівлі і парного арбітражу.
  • Smart Tape дозволяє побачити великих гравців ринку завдяки спеціальній агрегації потоку угод і налаштованим фільтрам.
  • API пропонує великі можливості написання власних індикаторів.

ТОРГІВЛЯ:

  • Chart Trader. Відправляти торгові накази і управляти позиціями можна прямо з графіка. Природно, що управління позиціями можливо і через функціональний торговий стакан.
  • Smart DOM - це торговий стакан з унікальними аналітичними колонками, які дають можливість відслідковувати приховані ордера, оцінити баланс покупців і продавців і, на основі отриманих даних, ідентифікувати блеф з великими заявками. Це незамінний інструмент для скальперів.
  • Exit Strategy (ATM). Автоматизовані захисні стратегії для швидкого і безпечного управління позиціями.
  • ВЗГ (One Cancels Other) - автоматична функція скасування решти заявок при виконанні ордера.
  • Складовою портфель. Можливість підключення і торгівлі на декількох рахунках одночасно.
  • Можливість аналізувати і торгувати ринки США (акції, ф'ючерси) і Росії (акції, ф'ючерси).

Розробники надають всім бажаючим безкоштовно протестувати можливості платформи ATAS. Для цього необхідно перейти на сайт розробника, клацнувши по логотипу компанії на цій сторінці, і заповнити просту форму реєстрації після натискання на кнопку «Спробувати ATAS безкоштовно».

Умови надання:

Для використання програми клієнтам компанії Фінам потрібно отримати ліцензію у розробників даного ПЗ і підключити послугу Transaq Connector. З порядком придбання ліцензії можна ознайомитися на сайті розробників платформи в розділі « тарифи ». Вартість залежить тільки від терміну купується ліцензії. Результатом підключення сервісу Transaq Connector в Особистому кабінеті клієнта Фінам має стати отримання необхідних параметрів підключення до торгового сервера Transaq, а саме: логіна і пароля. Поле «Хост» в настройках підключення до сервера повинно бути заповнене відповідно до параметрів торгових серверів на сторінці з описом модуля Transaq Connector . З питань підключення сервісу Transaq Connector можна звертатися до свого клієнтського менеджера. Сервіс Transaq Connector надається безкоштовно.

У разі виникнення питань по роботі програми або технічних проблем необхідно повідомити про це розробнику по:

З питань співпраці можна звертатися за наступними каналами зв'язку:

файли:

завантажити програму
Документація по платформі
Налагодження підключення через Transaq Connector
Відео презентація продукту

Скріншоти:

Скріншоти:

Новости