Фінансовий гороскоп Водолій. Гороскопи.

Фінансовий гороскоп на тиждень для Водолія. Фінансовий гороскоп на тиждень для Водолія

У першій частині цього тижня можна купувати нове обладнання, модернізувати виробництво, спілкуватися з постачальниками, піддавати невеликого коректування технологічні процеси. У цей період перед Водоліями можуть гостро постати питання безпеки праці. У першій половині і середині тижня можна вдало вирішити кадрові проблеми. У другій половині тижня Водоліям варто приділяти більше уваги своїй поведінці. Озвучувати прилюдно власні амбіції і «наполеонівські» плани не рекомендується. Не потрібно виявляти зайву різкість, напористість, активність. Правильніше буде для початку завоювати довіру вищого керівництва і колег. І тільки потім вже можна висувати власні ідеї. Під завісу тижня добре робити різного роду разові угоди спекулятивного характеру.

На наступний тиждень


Приходить час, коли можна і потрібно заявити про себе голосніше, активніше, наполегливіше, але при цьому не забуваючи про дипломатичності. Водолії на початку цього тижня продемонструють власні можливості і, можливо, ще вище піднімуться по службових сходах. Але якщо бізнесу представника цього знака зовсім не потрібні кардинальні зміни і будь-якого роду струси, то зайва старанність тільки зашкодить справах, а заодно і ділової репутації. У другій половині тижня планети розташуються не найсприятливішим чином. Водоліям може бути оголошено догану; їх навіть можуть перевести на іншу посаду - менш оплачувану або не настільки престижну. При цьому закінчення тижня стане дуже вдалим для того, щоб обмінюватися досвідом і з'ясовувати спірні моменти в стосунках. В цей же час небажано брати і давати кредити і займатися будь-якими питаннями, що стосуються нерухомості.

Також дивіться тижневі: любовний гороскоп Водолія , гороскоп знайомств Водолія , здоров'я , дитячий , покупок і подорожей .


Коментарі:

Олена

2014-09-08 19:31:50

А так хочеться білої смуги

фіалка

2013-11-21 17:29:01

У нас на роботі скорочення штатів і думаю я буду за дверима цієї будівлі, а гороскоп стверджує що все буде добре-

Любов

2013-07-29 14:30:05

Друзі неогорчайтесь, хоч гороскоп в цьому житті нас веселить !!!! Хай живе гороскоп УРА !!!!!

Юрій

2012-11-22 16:52:02

На тижні 19.11.2012 - 26.11.2012 вийшло все з точністю 100%, тільки навпаки. Премії не дали, величезне бажання піти, начальники гнилі нишком каламутять, щоб позбутися, - таємні недоброзичливці, і все як би в один час відбувається, і головне - несподівано, а в очі нічого не говорять.

alexandro

2012-10-17 10:50:50

Так, цікавий гороскоп! Сам по знаку зодіаку Водолій, приходить в голову таке питання. Чому люди так хочуть більше дізнатися про себе і про те, що станеться в оточенні їх? Один духовний лідер сказав, що "рішення проблеми - це безглузда витрата часу". Я спершу не зрозумів його слова, але через рік зрозумів, у чому суть. Так і ви: коли шукаєте рішення проблеми, просто забуваєте, в чому полягає людське життя ...

Любов

2012-03-16 15:32:23

Водолії від природи здатні самі керувати своєю долею, але ваші підказки завжди наводять на роздуми, і думка стає витонченою, спасибі.

Діма

2011-09-21 23:59:05

Не люблю позичати гроші, в тому числі близьким людям. На цьому тижні пошлюся на ваш гороскоп. )


Сторінки: [1]

Чому люди так хочуть більше дізнатися про себе і про те, що станеться в оточенні їх?

Новости