Фірмові чохли для Samsung Galaxy S6 Edge

  1. Чим хороші брендові функціональні аксесуари для Samsung Galaxy S6 Edge?

Стильний і продуктивний флагман Galaxy S6 Edge з величезним широкоформатним дисплеєм, зігнутим по краях, відкриває своєму власникові необмежені можливості для комфортної роботи з мультимедійним контентом. Однак погодьтеся, що не завжди зручно тримати гаджет в руках, особливо при тривалому перегляді відео, спілкуванні в соціальних мережах, читанні книги і т.д. Стильний і продуктивний флагман Galaxy S6 Edge з величезним широкоформатним дисплеєм, зігнутим по краях, відкриває своєму власникові необмежені можливості для комфортної роботи з мультимедійним контентом

Щоб Ваші руки не втомлювалися, радимо придбати чохол для samsung galaxy S6 Edge з можливістю складання в підставку. Товари цього типу представлені у вигляді практичних «книжок», забезпечених відкидний обкладинкою і міцною системою бічних фіксаторів. Вони дозволяють швидко і стійко встановити апарат на будь-якій рівній поверхні, де б Ви не були - в дорозі, на діловій зустрічі, в подорожі, в звичайної домашньої або робочої обстановці.

Рекомендуємо звернути увагу на преміальні моделі, виконані вручну з делікатною натуральної шкіри, представлені на.
Досить часто вони забезпечені невеликими кишеньками для зберігання пластикових карток і візиток - це дозволить Вам використовувати аксесуар для смартфона як елегантний гаманець. Зауважте, що обкладинка книжки надійно кріпиться до основної частини чохла за допомогою магнітної застібки або спеціального невеликого гачка. Завдяки цьому ризик випадкового появи люфтів повністю виключений.


Хочете захистити гаджет з двох сторін, однак при цьому продовжувати зручно працювати з ним однією рукою? Відмінним вибором стане аксесуар, забезпечений невеликим функціональним віконцем Click Window.

Відмінним вибором стане аксесуар, забезпечений невеликим функціональним віконцем Click Window

Воно працює під управлінням спеціального ПО - віджетів. З його допомогою Ви зможете миттєво приймати виклики або повідомлення, не відкриваючи чохол Samsung Galaxy S6 Edge, що неймовірно зручно! Крім того, віконце дозволяє перемикати треки в плеєрі, переглядати дату, погоду, час, нагадування і багато іншого.

Зауважте, що деякі моделі «книжок» з Click Window підтримують технологію магнітної блокування екрану (Smart Cover). Це означає, що «екіпірування» автоматично блокує пристрій при закритті обкладинки і значно економить його енергоспоживання в той час, коли Ви з ним не працюєте. Вам не доведеться самостійно вводити пристрій в режим сну і повертати його до роботи - все зробить функціональний чохол!


Чим хороші брендові функціональні аксесуари для Samsung Galaxy S6 Edge?

Сучасні «одежинки» для смартфона від популярних світових брендів - дуже тонкі, легкі і при цьому ефективні. Їх конструкція продумана таким чином, щоб анітрохи не заважати повсякденній роботі з апаратом.
Наприклад, фірмові чохли не люфтить, що не поскрипують і не бовтаються, тому абсолютно безпечні в роботі з флагманом. У них передбачені акуратні отвори для зручно роботи з його функціональними елементами. У свою чергу аксесуари для екрану смартфона, такі як плівка з еластомеру і захисне скло для Samsung Galaxy S6 Edge , Анітрохи не позначаються на точності і швидкості реакції сенсора. Крім того, вони відштовхують сліди бруду і потожіровие відбитки. А інформація на дисплеї завжди відображається чітко і читабельно завдяки спеціальному УФ-напиленню.

Замовляючи «одяг» від бренду з бездоганною репутацією, Ви робите правильний вибір і нічим не ризикуєте. Вона ідеально «сяде» на флагман і надійно захистить його від негативних зовнішніх впливів!

вибір смартфона


Купити смартфони Samsung Galaxy можна в магазинах

Також на сайті


Вибираєте чохол для телефону? Цікавитесь новинками техніки?
Запрошуємо Вас залишити свій відгук про надійних варіантах

Чим хороші брендові функціональні аксесуари для Samsung Galaxy S6 Edge?
Хочете захистити гаджет з двох сторін, однак при цьому продовжувати зручно працювати з ним однією рукою?
Чим хороші брендові функціональні аксесуари для Samsung Galaxy S6 Edge?
Цікавитесь новинками техніки?

Новости