Фішман: Глава Красноярського краю обіцяв прислати десант з 30 осіб, щоб перейняти досвід РТ

(Казань, 10 листопада, «Татар-інформ», Надія Гордєєва). Губернатор Красноярського краю Олександр Ус був вражений об'єктами, побаченими в Казані. Про це заявила журналістам на відкритті нового бульвару «Білі квіти» по вулиці Абсалямова помічник Президента РТ Наталія Фішман.

Про це заявила журналістам на відкритті нового бульвару «Білі квіти» по вулиці Абсалямова помічник Президента РТ Наталія Фішман

«Ми вчора губернатору Красноярського краю показали інші наші об'єкти, розповіли про підходи, які застосовуємо при роботі в Казані і в інших населених пунктах республіки. Він був вражений. Обіцяв прислати до нас з Красноярського краю десант з 30 осіб, щоб переймати досвід », - розповіла вона.

Крім Москви, ні в одному регіоні Росії немає настільки всеосяжного комплексного підходу до благоустрою, як в Татарстані, переконана Фішман. «Думаю, що вже можна про це говорити впевнено, - додала вона. - І кожен наступний об'єкт - це ще одне підтвердження того, що ми, наші архітектори і підрядники багато чому навчилися ».

Сьогодні в Казані відкрили новий громадський простір - бульвар «Білі квіти» по вулиці Абсалямова . У відкритті взяли участь Президент Татарстану Рустам Мінніханов, його помічник Наталія Фішман, губернатор Красноярського краю Олександр Ус.

Олександр Ус прибув в Татарстан 9 листопада для участі в церемонії передачі вогню Універсіади іншому місту - учаснику естафети вогню.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

Новости