Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 вперше помічений на фотографії

Mi Band 3 - «гаряче очікуваний» користувачами фітнес-браслет від Xiaomi.

Знімок фітнес-браслета Xiaomi Mi Band 3 з'явився в мережі. Фотографія пристрою була опублікована користувачем, які були присутні на презентації смартфона Black Shark Gaming Phone .

Якщо вірити знімку, опублікованому в сервісі мікроблогів Weibo, в рамках презентації «ігрового» смартфона від Black Shark на руці засновника Xiaomi Лей Цзюня був надітий фітнес-браслет, разюче схожий на Mi Band 2. Єдине, що відрізняє загадковий пристрій від Mi Band 2 - його розміри.

Фітнес-браслет, який потрапив в кадр, трохи більше, ніж Mi Band 2. Крім того, на знімку досить добре видно фізична кнопка, яка також присутня на Mi Band 2. Все це цілком узгоджується з недавніми чутками про Mi Band 3 , Що з'явилися в мережі на початку місяця. Таким чином, можна з великою часткою впевненості стверджувати, що у генерального директора Xiaomi на руці був дійсно фітнес-браслет Mi Band 3, анонса якого так чекають фанати Xiaomi.

Таким чином, можна з великою часткою впевненості стверджувати, що у генерального директора Xiaomi на руці був дійсно фітнес-браслет Mi Band 3, анонса якого так чекають фанати Xiaomi

Варто відзначити, що фітнес-браслет Mi Band 3 повинен прийти на зміну своєму попередникові - Mi Band 2. Якщо вірити поінформованим джерелам, головною відмінністю Mi Band 3 від Mi Band 2 буде кольоровий сенсорний OLED дисплей.

Управління Xiaomi Mi Band 3 буде засновано на жестах. Свайпи вгору і вниз дозволять користувачеві легко перемикатися між повідомленнями і іншими функціями фітнес-браслета. А ось фізична кнопка Mi Band 3 вимушено «вбере в себе» відразу дві функції: одиночне натискання стане аналогом функції «Назад», а довгий - підтвердженням дії.

Про передбачувану дату анонса фітнес-браслета від Xiaomi нічого не відомо. Єдине, що відомо про терміни - це 2 квартал 2018 року. Але не виключено, що Mi Band 3 може бути представлений на найближчому заході Xiaomi, яке відбудеться 25 квітня 2018 року.

джерело: Gizmochina

Читай і використовуй:

Поставте 5 зірок внизу статті, якщо подобається ця тема. Підписуйтесь на нас ВКонтакте , Facebook , Twitter , Instagram , Telegram і Яндекс.Дзен .



Повернутися в початок статті Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 3 вперше помічений на фотографії

Новости