For women only: 4 стипендії на навчання за кордоном

  1. FINCAD Women in Finance Scholarship
  2. Women Techmakers Udacity Scholarships
  3. Facebook Grace Hopper Women in Computing Scholarship
  4. Asherah Foundation Second Chance Scholarships

Щорічно великі компанії і різні фонди засновують стипендії спеціально для жінок, щоб останні могли впливати на розвиток технологій, проявляти свої таланти в науковій сфері або просто отримали можливість закінчити вуз. У нашій добірці чотири можливості отримати освіту безкоштовно.

FINCAD Women in Finance Scholarship

FINCAD Women in Finance Scholarship

З метою підтримати талановитих жінок-фінансистів і дати їм можливість отримати ступінь магістра або кандидата наук, канадська компанія FINCAD організувала цю стипендію розміром в $ 10 тис.

Умови: з тіпендію можуть отримати жінки будь-якого віку, національності і громадянства, що надходять на програму магістратури або аспірантури, що має відношення до фінансів, в будь-який акредитований університет світу на очній формі навчання. Приступити до обученіюоні повинні в 2017-2018 навчальному році. Крім того, їм необхідно надати наступний пакет документів: резюме, два рекомендаційних листи (від викладачів університету, роботодавця або колег по роботі), виписку з оцінками, отриману після закінчення бакалаврату / магістратури, підтвердження про зарахування на програму магістратури / аспірантури в один з акредитованих університетів, будь-які письмові роботи на тему фінансів (не обов'язково). заявку можна заповнити онлайн. Подробиці - на сайті організаторів.

Дедлайн: 30 июня 2017 року

Women Techmakers Udacity Scholarships

Women Techmakers Udacity Scholarships

Платформа онлайн-курсів Udacity спільно з компанією Google організували стипендію для дівчат-програмістів з усього світу. Ініціатива спрямована на те, щоб молоді спеціалістки змогли пройти курс навчання від Google і Udacity протягом року. У програмі навчання: Front-end Web Development, основи Android, Android Developer, курс Full Stack Development Nanodegree. 100 стипендіаток зможуть безкоштовно навчатися протягом року, познайомляться з експертами з Google і отримають наставника, а також можливість отримати роботу в Google.

Умови: вік - 18 років і старше на момент подачі заяви, відмінне знання англійської мови, зобов'язання закінчити програму Nanodegree протягом одного року, відповідати вимогам Udacity по проходженню курсів. заявка на участь.

Дедлайн: 9 червня 2017 року

Facebook Grace Hopper Women in Computing Scholarship

Facebook Grace Hopper Women in Computing Scholarship

Стипендіальна програма Facebook Grace Hopper Women in Computing Scholarship дає можливість 50 жінкам, які вивчають комп'ютерні науки, відвідати конференцію Grace Hopper Celebration в Орландо (США), яка пройде з 4 по 6 жовтня 2017. А також окремо познайомитися і поспілкуватися з інженерами Facebook. Стипендія покриває реєстрацію в конференції Grace Hopper Celebration, проїзд, проживання в Орландо з 1 по 7 жовтня 2017, харчування, запрошення на приватний прийом з командою інженерів Facebook.

Умови: отримати стипендію можуть жінки з будь-якої країни світу, які вивчають комп'ютерні науки. Подавати заявку можуть учениці старшої школи, студенти, аспірантки і кандидатки, що займаються постдокторські дослідженнями. Візу кандидатки зобов'язані отримати самостійно, а переліт буде оплачений компанією Facebook . Подати заявку можна тут .

Дедлайн: 15 июня 2017 року

Asherah Foundation Second Chance Scholarships

Asherah Foundation Second Chance Scholarships

Стипендії у розмірі $ 2500 за семестр надаються жінкам, які хочуть здобути вищу освіту, але не мають фінансових можливостей. Фонд оплачує навчання в тому навчальному закладі, куди надійшли здобувачки.

Умови: здобувачки повинні продемонструвати фінансову неспроможність здобути освіту, надати документи про закінчення середньої школи, написати есе на тему «Чому ця стипендія дасть мені другий шанс» обсягом не більше 1000 слів, два рекомендаційних листи, бути студенткою акредитованого училища, технікуму, коледжу, добре знати англійську мову. Заявку на участь можна оформити тут .

Дедлайн: 15 июля 2017 року

- Читайте також: Встигнути все: 13 додатків, які допоможуть вам стати продуктивніше

Новости