Fornarina, Форнарина



Fornarina (Форнарина) - дуже креативний модний італійський бренд. Марка адресована яскравим, незвичайним, волелюбним дівчатам, зухвалим, відкритим, люблячим пококетувати, що мають відмінне почуття гумору, чарівним романтикам. Фірма працює в стилі фолк, поп-арт, поєднуючи в собі шик Голлівуду, моду Дикого Заходу, ретро-образи, футуристичні елементи, а так е стиль диско вісімдесятих років і стиль гранж дев'яностих років минулого століття.
Fornarina (Форнарина) - з італійської мови на російську це слово перекладається, як «булочниця». Саме так звали одну знатну римлянку, яка в епоху відродження стала музою і коханої для знаменитого живописця Рафаеля Санті (Raffaello Santi).
Знаменита італійська модна компанія Fornarina (Форнарина) була заснована в одна тисяча дев'ятсот сорок сьомому році. Її автором є Джіанфранко Фoрнарі, який почав свій бізнес з майстерні, де він відшиваються першокласну модне взуття для жінок. Після засновника кермо влади в свої руки взяв його син - Ліно Форнарі. Саме завдяки цій людині скромний сімейний бізнес перетворився у величезну компанію зі світовою популярністю. На сьогоднішній день фірма Fornarina (Форнарина) володіє декількома модними взуттєвими брендами, фірмами по розробці та випуску модного одягу, лініями розкішних аксесуарів.
Змінювалося час, сода, керівництво компанії, але одне завжди залишалося незмінним - це головний принцип всього підприємства. Своїм найпершим завданням дизайнери бренду вважають створення такої продукції, яка б підкреслювала жіночу красу. Саме тому бренд працює в своєму власному, унікальному стилі - дуже жіночному, але одночасно зухвалому, гармонійно поєднує в собі гламур, класику і спортивні елементи.
Як муза Рафаеля Санті (Raffaello Santi), надихала художника на створення великих шедеврів, так і продукція італійської компанії Fornarina (Форнарина) в поєднанні з жіночою красою і чарівністю надихають сучасних чоловік на подвиги в ім'я прекрасних дам. Дівчина в образі марки вишукана, елегантна, досконала. Має прекрасне почуття стилю, вміє комбінувати предмети свого гардероба. І саме тому дівчина вибирає продукцію представленої нами компанії.
Взуття, яку випускає Fornarina (Форнарина) буде чудово виглядати і з вечірньою сукнею, і з джинсами. І на балу, і на дружній тусовці. Майстри, які працюють на компанію, вміло прикрашають туфлі, чоботи, балетки і черевики принтами «під мереживо», ременями зі шкіри, різними заклепками. Такий оригінальний дизайнерський хід робить взуття цікавою і привабливою в очах жінок.
Так само, компанія Fornarina (Форнарина) в процесі виробництва своєї продукції використовує тільки натуральні і найякісніші матеріали і сучасні технології.
продукцію цієї марки модно купити практично в будь-якій точці земної кулі.
Бренд розрахований на експресивних дівчат, з революційним і бунтарським характером, незалежних, пристрасних і життєрадісних. Ця марка для кожної, хто в захваті від італійської розкоші, хто носить взуття тільки з натуральних матеріалів і купує тільки стовідсотково якісні речі.
Напрямок бренду: незалежність, жіночність, чарівність, жіночність, класика, якість, комфорт.
Цінова категорія бренду коливається в діапазоні від «помірні ціни» до «досить дорога продукція».
Ліндсей Лохан (Lindsay Lohan) - це особа бренду. Так само, цю марку воліють: Дрю Беррімор (Drew Barrymore), Бруні Карла (Carla Bruni), Седнауі Еліза (Elisa Sednaoui), Кейт Хадсон (Kate Hudson), Анжеліка Х'юстон (Angelica Huston) і багато інших.


... і там залишився ", абсолютно випадково купила в якомусь магазині ..))
Шкіряний браслетик Ed Hardy (обожнюю цього дизайнера-татуювальника), і два срібних колечка
Куртка - Fabi, спідниця - MaxMara, футболка - Fornarina, чоботи - Pura L.opez, колготки і ремінець - noname
Ось так я вмію "пустувати" Читати повністю "

Теги: образ дня, look, стиль


Новости