Фото чоловічих шкіряних курток на весну 2017

  1. Модні косухи знову в строю
  2. Елегантна класика в синьому кольорі
  3. Білий колір - хіт сезону
  4. незвичайні фактури
  5. Мода і спорт сумісні

Зручність, практичність і комфорт - саме ці якості мають найбільше значення при виборі чоловічого одягу. Однак коли справа стосується колекцій провідних дизайнерів, на перший план виходять стиль і оригінальність. Чоловічі шкіряні куртки, які ми бачимо на фото з показів сезону весна 2017, поєднують в собі всі перераховані якості, за що і удостоюються найвищої оцінки.

На фото: демісезонна шкіряна куртка AFG на синтепоні

Модні косухи знову в строю


У сезоні весна 2017 центрі уваги опинилися чоловічі шкіряні куртки зі скошеною блискавкою. На фото з колекції авангардного дуету Viktor & Rolf представлена ​​класична чорна косуха з м'якої натуральної шкіри. У той час як рокерських косухи не втрачають своєї актуальності, деякі дизайнери вирішують перетворити стандартні моделі за допомогою незвичайного декору. Бренд Balmain, наприклад, використовував в оформленні шкіряної куртки морську тематику, що ми вже бачили в модних осінніх пальто Balmain . Як і там, вийшло досить непогано.

Елегантна класика в синьому кольорі


Як би не мінялися тенденції, класика не виходить з моди. Чоловіча шкіряна куртка від Hermes підтверджує цей факт. На фото видно, що уявна простота моделі компенсується насиченим синім кольором, особливо популярним в сезоні весна 2017. Молодий бренд Timo Weiland пропонує варіант, виконаний в більш глибокому синьому кольорі. Така модель однаково хороша як в поєднанні з брюками, так і в тандемі з демократичними джинсами.

Білий колір - хіт сезону

Речі білого кольору здатні оживити повсякденний образ

Білий колір - один з головних фаворитів сезону весна 2017. У колекціях відомих брендів зустрічається безліч чоловічих шкіряних курток, виконаних саме в цьому кольорі. На фото з показу Giorgio Armani ми бачимо білу куртку з незвичайною блискавкою. Такий варіант підійде впевненим у собі чоловікам, які бажають продемонструвати оточуючим своє бездоганне відчуття стилю. Марка Rag & Bone вирішила доповнити виріб з білої шкіри контрастними чорними вставками.

незвичайні фактури


Фактура шкіряних курток весна 2017 має не менше значення, ніж їх колір. На фото з колекції Roberto Cavalli помітні хитромудрі візерунки, вибиті прямо в матеріалі. Такого не було в його чоловічих куртках минулої весни. Незвичайна модель виглядає дуже ефектно і ідеально підходить для виходів у світ, особливо в поєднанні з кипельно-білою сорочкою і строгими чорними брюками. Якщо вам до душі більш демократичні моделі, Balmain пропонує молодіжний стьобаний варіант на кожен день.

Мода і спорт сумісні


Багато чоловіків віддають перевагу саме спортивному стилю, тому знамениті модельєри і навесні 2017 роки не залишають його без уваги, створюючи практичні моделі, що не утрудняють рухів. Шкіряна куртка з чоловічої лінійки Fendi за рахунок вдалого поєднання синього і теракотового кольорів виглядає оригінально і помітно освіжає повсякденний образ. Бренд Marni доповнив капюшоном коричневу куртку вільного силуету, зробивши її ще більш комфортною.

На фото: чорна шкіряна куртка AFG з еластичним поясом і манжетами

Не залежно від того, якого стилю в одязі ви дотримуєтеся, серед чоловічих шкіряних курток з колекції весна 2017 неодмінно знайдеться модель, що відповідає всім вашим вимогам по зручності і зовнішнім виглядом. Щоб переконатися в цьому, досить переглянути фото, не обов'язково самому відвідувати модні покази.

Новости