Фотосесія «Аліса в Країні чудес»

  1. Ідеї ​​для фотосесії «Аліса в Країні чудес»

Казкова тематика на сьогоднішній день одна з найпопулярніших в світі сучасної фешн-фотографії. Тому як вона, по-перше, надає можливість приміряти будь-який казковий образ, будь то всемогутній чарівник або ж писана красуня. По-друге, в такій фотосесії найкращим чином вдається поєднати дитячу непорочність з дорослим еротизмом. І по-третє, фотосесії, створені за казковим мотивам, завжди виглядають яскравими і красивими.

Ідеї ​​для фотосесії «Аліса в Країні чудес»

Кращою місцем для проведення фотосесії «Аліса в Країні чудес» буде тихий, затишний куточок природи. За вами залишається лише право вирішити чи буде це затишна галявина або густі лісові хащі. Якщо ж у вашому місті є ботанічний сад, на території якого росте безліч різних дерев, сміливо вирушайте саме туди!

У будь-якому випадку, тут вам не обійтися і без спеціальних декорацій і реквізиту в англійському стилі, які будуть відображати казкові елементи: маленькі капелюшки, різнокольоровий набір посуду для чаювання, годинник, великі гральні карти. Улюбленою темою за мотивами казки «Аліса в Країні чудес» є процес чаювання. Накрийте стіл на свіжому повітрі, виберіть скатертину в яскравих тонах, поставте на стіл іграшкові чашки і блюдця, додайте вазочки з печивом і цукерками. Відмінним варіантом стане чайний сервіз із зображенням казкових персонажів. Така фотосесія буде не тільки барвистою, але і досить неординарною. Якщо у вас є можливість - прикрасьте простір різними предметами старовини: книги, картини, посуд. Спробуйте відшукати в якості додаткового реквізиту для фотосесії годинники різних розмірів.

На особливу увагу також заслуговує той факт, що вам знадобиться гарненько подумати над створенням безпосереднього самого способу Аліси в Країні чудес. Тому після того, як питання з реквізитом вже вирішене, слід підготувати і відповідний одяг.

Класичне блакитне плаття Аліси в країні чудес зі спідницею у формі дзвоника - це відмінний варіант для казкового образу. Для того щоб додати в образ особливий антураж, замість кольє повісьте на шию ключик. Також вам відмінно підійдуть кольорові туфельки, посмішка Чеширського кота на паличці, які відмінно доповнять наряд Аліси в Країні чудес. Туфлі можуть бути в яскравих кольорах: фіолетовий, червоний, зелений. В іншому випадку зверніть свою увагу на білі або блакитні балетки в дуеті зі смугастими панчохами.

Новости