Французькі парфуми - твір мистецтва в ароматах!

Світовий ринок парфумерії має точний центр, і центр цей перебуває в невеликому містечку Грасс, що близько Канн Світовий ринок парфумерії має точний центр, і центр цей перебуває в невеликому містечку Грасс, що близько Канн. Саме тут відбулося зародження парфумерної індустрії Франції. Тут відбувалися історичні події в парфумерії, а тепер це і ще центр світової парфумерної індустрії. Більшість виробників парфумерії черпають натхнення в ароматах квітів, що ростуть на схилах Грасса.

Французькі парфуми мають багату історію, яка бере початок з XII століття. У всі часи духи були дуже дорогі, і дозволити їх собі могли лише заможні громадяни. Перші парфумери довго вчилися, перш ніж працювати у майстри і складати композиції.

Високий попит на французькі парфуми створила Коко Шанель та її легендарні парфуми Chanel. Відомі сьогодні на весь світ духи Шанель №5 були складені з декількох нот і мали просту форму у вигляді суворого квадрата з прозорого скла. Історія цих духів включає в себе особливі взаємини Коко і його високості - князя Дмитра Павловича. Духи від будинку Шанель є символом елегантності і витонченості. Жінки, які вибирають собі парфуми від Шанель , Прекрасно знають собі ціну і впевнені в собі.

Франція вже багато століть є визнаним лідером і законодавцем моди в парфумерної промисловості. Аромати - невидимі, але вони незабутні. Вони мають свою мову, можуть задавати питання, вони закохуються, здатні підкоряти серця і чарувати. Французькі парфуми - знак вишуканого смаку жінки, знак розкоші і витонченості. Інші популярні французькі духи Діор.

Christian Dior

Творець ароматів Крістіан Діор створив свій перший аромат ще в 1966 році, причому це були чоловічі парфуми Eau Sauvage, є фаворитом і сьогодні. Будинок DIOR в 1985 році випускає ще один хіт - духи «Poison» з дуже яскравим і провокуючим назвою, слідом за ним вийшли хіти продовжують історію популярного «отрути» у вигляді Tendre Poison, Pure Poison , Hypnotic Poison. Духи Dior Fahrenheit стали хітом чоловічої парфумерії, оскільки в їх склад увійшов деревно-фіалковий акорд, який вплинув на складання чоловічих композицій. інші духи Dior є лідерами продажів вже багато років, це духи J'Adore з квітково-фруктовим ароматом і духи Dior Addict чуттєві з ароматом екзотичних квітів і ванілі.

Yves Saint Laurent

Ще один з відомих французьких брендів - Yves Saint Laurent . У 1964 році світ отримав перші жіночі парфуми під літерою «Y» і презентація ароматів від дизайнера завоювала свою частку популярності, тим більше, що в 1971 році був випущений одеколон з промовистою назвою «Pour Hommes», для реклами якого оголеним знявся сам модельєр. У 1977 році випустив парфуми "Опіум", що підкорили весь світ.

Lancome

Знаменита французька марка Lancome (Ланком) користується успіхом у жінок різного віку у всьому світі, в тому числі і в Росії. Арман Птіжана - засновник бренду, працював з кращими фахівцями для створення своїх творінь - шикарних духів від Lancome. Вперше компанія заявила про себе на щорічній виставці в Брюсселі в 1935 році, представивши там перші 5 своїх ароматів: "Tendre Nuit", "Bocages", "Conquete", "Kypre" і "Tropiques". З моменту заснування компанія Lancome прославилася створенням незвичайних духів з витонченими ароматами і чарівними назвами, і, дотримуючись цієї традиції, створила безліч незабутніх і прекрасних духів, які пізніше заслужили титул "великої класики". Ряд цих духів представлений ніжним запахом "Climat", свіжою водою "Про de Lancome", ароматом "Magie Noire", ніжністю духів "Tresor". Однією з останніх новинок від Ланком стала туалетна вода Lancome Hynose Homme , Випущена як парна варіація до аналогічного жіночому аромату, який вже завоював серця багатьох жінок.

Французькі парфуми незмінні супутники будь-якої жінки, незалежно від її віку. Все ж рекомендуємо вибирати духи відповідно до вашим темпераментом, характером, способом життя. Також при нанесенні духів слід дотримуватися ради легендарної Коко Шанель «наносите краплі духів в ті місця, де чекаєте поцілунків».

Новости