французькі парфуми

Європа і зокрема Франція завжди були законодавцями моди, рушіями прогресу, першовідкривачами в науці. Всі дорогі і дорогоцінні аромати і рідкісні есенції дбайливо збиралися парфумерами з усього світу, перероджувалися тут в дивні аромати, які завжди цінувалися дуже високо. Парфумерне мистецтво має вже вікові традиції не тільки складання унікальних аромококтейлей, але так само і свій етикет, і навіть ж правила нанесення на певні ділянки шкірної поверхні.

Парфуми у Франції і як в наслідок в Європі почалася з завезення і насадження таких кольорів як троянди і жасмин. Відкриття торгових шляхів зі сходом привнесло аромати спецій і пахощів. На самому початку тільки королі і придворні могли користуватися цими ароматними оліями і водами, і тільки набагато пізніше у всіх бажаючих з'явилася можливість користуватися парфумами, коли їм захочеться. Цей сталося завдяки тому, що один з парфумерів здогадався змішувати різні есенції зі спиртовим складом, для того, що б зберегти аромат композиції довше. У сучасному світі поворотною точкою стало розвиток хімічної промисловості та можливість більш доступними способами отримувати ефірні масла у великих обсягах, а так же мода на дотримання єдиної стильової лінії не тільки в одязі, але і в застосуванні косметики і парфумерії. Французькі парфуми отримали великий поштовх у своєму розвитку з появою нових композицій завдяки таким творчим особистостям як Коко Шанель, Ніна Річчі, Крістіан Діор, Юбер де Живанши і іншим не менш талановитим, але прихованим за назвами торгових домів парфумерам.

Нові аромати і їх коктейлі народжувалися на славу якихось історичних подій або були присвячені окремим особистостям, але цими родзинками парфумерного мистецтва могли користуватися всі бажаючі. Правилами хорошого тону поступово ставало використання духів не тільки для того, що б приховати погані запахи, а й для того, що б створити той чи інший образ - надушені рукавички, хустки або крапелька еліксиру на шиї або зап'ясті зараз є невід'ємною частиною туалету будь-якої жінки.

Здешевлення духів відбувається найчастіше за рахунок масовості їх виробництва, а так само використання чисто хімічних компонентів при створенні. Цей вид духів називається альдегідними парфумами. Це зовсім не означає, що вони є продуктами другого сорту, навпаки, використання сучасної органічної хімії дозволило отримати такі нові аромати, які не змогли добути шляхом перегонки - звичайного процесу вилучення ефірних масел з квітки або іншого предмета. Натуральні альдегіди зустрічаються в багатьох квіткових і фруктових запахах. Одним із знаменитих альдегідних ароматів є Chanel №5, який ознаменував своїм випуском подальшу популяризацію альдегідів.

Існують і більш дорогі колекційні екземпляри ароматів, які складаються в основному з натуральних компонентів, зібраних вручну, вони мають лімітоване видання, але вартість подібних парфумів дуже висока.

Справжні французькі парфуми - це предмет гордості гардероба будь-якої жінки, оскільки вони містять рідкісні інгредієнти, натуральні компоненти, і як правило, мають дорогу ціну. Але ці предмети не рівня дешевим підробкам, які швидко випаровуються і можуть навіть викликати алергічні реакції у вигляді головного болю або подразнення на шкірі. Всі вони проходять жорсткий контроль якості і можуть похвалитися не тільки унікального аромату і стійкістю, а так само і безпекою використання.

Кожна жінка індивідуальна, має своє почуття стилю і свій смак не тільки в одязі, а й у виборі парфуму, тому улюблений аромат у кожного свій і кращі французькі парфуми від відомих брендів завжди ви можете знайти в нашому інтернет-магазині.

У сучасному світі крім жіночій лінії активно розвиваються так само чоловічі аромати і унісекс парфуми, які стали дуже популярні у молоді. Свіжі, шипровие, деревні і східні ноти завжди додадуть чоловічому аромату відчуття сили, напору, трохи жорсткості і стрімкості. Унісекс продукти навпаки досить м'які і солодкуваті, вони не містять явних акцентів на квіткової або зеленої композиції, тому легкі і ненав'язливі, проте за своїм характером має активну позицію і призначені для динамічних молодих людей.

Раніше якісні та доступні французькі парфуми купити можна було тільки у великих містах, то зараз вони завжди доступні в мережевих магазинах - що дуже зручно, якщо ви вже вибрали свій аромат і знаєте, що він ідеально вам підходить.

Якщо ви хочете купити справжні французькі парфуми, то наш магазин пропонує широкий асортимент товарів, якість кожного з яких підтверджено відгуками наших покупців.

Chanel

Chanel N5

ChanelChanel

Allure Homme Sport

ChanelChanel

Allure Homme Sport Eau Extreme

ChanelChanel

Bleu de Chanel

ChanelChanel

Chance Eau Fraiche

ChanelChanel

Chance Eau Tendre

ChanelChanel

Coco Mademoiselle

ChanelChanel

Chance

Новости