Франшиза Адвокат 24

  1. Переваги франшизи адвокат 24
  2. Адвокат 24 Росія - аналітика франчайзингу
  3. Це цікаво:
  4. Чи варто купувати дешеві франшизи, і наскільки вони ефективні?

Торгівля картами від компанії Адвокат 24 - перспективний вигідний бізнес. Компанія просуває свої послуги через спеціальні безлімітні картки.

Картки і є об'єктом реалізації франчайзі в різних регіонах країни.

З безлімітного картою Адвокат 24, людина отримує можливість 24 години на добу зв'язатися з професійним юристом, для вирішення виникаючих проблем.

Буквально за 8 рублів на добу ви можете набрати безкоштовний номер і отримати консультацію висококваліфікованого юриста. Дзвонити можна з будь-якого куточка планети, не обмежуючи себе в тривалості розмови.

Вартість пропонованих карт: на півроку - 2 000 руб, на рік - 3 000 руб. VIP карта на один рік - 5 000 руб.

Що отримує франчайзі:

  • високий дохід;
  • монополію в своєму місті;
  • навчання;
  • безпека бізнесу;
  • досвід продажів юридичної продукту.

Переваги франшизи адвокат 24

Організація відділу продажів можлива навіть на базі діючої будь-якій торговельній точки, що не потребує спеціальних дозволів, не вимагає великих площ.

Необхідні: столик, рекламний плакат, вивіска і викуплений статус. Після налагодження роботи з клієнтами ви будете отримувати високу і стабільний прибуток.

Вступний внесок для вступу у франшизу відсутня, роялті немає, рекламні відрахування індивідуальні. Інвестиції у франшизу складають від 57 тис руб. до 198 тис руб.

На цю суму можна придбати продукція компанії. Компанія надає докладний бізнес і маркетинг план, макети рекламної продукції. Окупність франшизи становить до термін від 2 до 6 місяців.

Постійно проводиться дистанційне навчання партнерів, забезпечується цілодобова підтримка.

В даний час, щоб отримати повноцінну консультацію необхідно витратити час, щоб вибрати, здзвонитися і доїхати до юридичної контори.

Вартість однієї консультації в юр. фірмі варіюється від 1 000 рублів до 3 000. Тому в складних ситуаціях за допомогою до юристів звертається лише 20% населення.

Компанія створила принципово інший варіант обслуговування: отримання консультацій по телефону і документи, що висилаються по електронній пошті.

Дмитро П .: Є відділ ксерокопій і роздруківок при бізнес-центрі, купив франшизу Адвокат 24. Картки стали брати відразу, навіть особливо не довелося рекламувати серед клієнтів, виявляється багато чули, бренд розкручений. Окупився через 4 місяці. Буду ще в другому відкривати.

Адвокат 24 Росія - аналітика франчайзингу

Адвокат 24 Росія - аналітика франчайзингу

Це цікаво:

дешеві франшизи

Франчайзинг стає в Росії все більш популярним з кожним днем. І це не дивно, адже вигідно це, як власнику вже існуючого, налагодженого і розкрученого бізнесу, так і молодому підприємцю, який хоче спробувати свої сили в комерційної діяльності.

Для першого - це можливість розширити свою мережу, не залишивши шансів конкурентам зайняти місце під сонцем, і збільшити доходи.

А для другого - отримати вже готову бізнес-концепцію, заручитися підтримкою професіоналів, і, використовуючи напрацьований ними досвід і зв'язки, почати свій бізнес і заробляти гроші!

Найчастіше, франшиза популярної торгової марки, яка має хорошу репутацію і приносить прибуток, коштує недешево, а початковий капітал для реалізації такого проекту має становити кілька десятків або сотень тисяч доларів (наприклад Coca-Cola і McDonald's).

Але не кожен має можливість інвестувати таку велику суму грошей, а тих, хто готовий почати з малого - набагато більше. Сьогодні на ринку франчайзингу виставлені сотні бюджетних варіантів стартапів, які працюють і приносячи прибуток своїм власникам.

Чи варто купувати дешеві франшизи, і наскільки вони ефективні?

Саме в разі придбання дешевої франшизи працює приказка: «Дешевий - не означає поганий».

Яскравим прикладом є Угорська мережу гарячої випічки «Форнетті».

Вони займають 19-е місце в списку найбільш успішних європейських франчайзерів, паушальний внесок для подальшої співпраці з ними складе близько 1000 доларів, або ж зовсім буде відсутній.

Торговельне місце для бізнесу - це ларьок або МАФ.

Окупність проекту близько 6 місяців при капітальних вкладеннях до 5000 тисяч у.о.

Щомісячний дохід, при правильно обраному торговому місці, - 1500-2000 у.о. чистого прибутку.

Згідно з умовами стандартного договору співпраці компанія надає:

  • можливість використовувати ТМ «Форнетті»;
  • макети рекламної продукції і вивісок;
  • поставки продукції відповідно до встановленого графіка і безкоштовну доставку;
  • печі та обладнання під заставу грошових коштів.

Якщо ж тема листкових булочок і пончиків Вам не приваблива, то приблизно в такому ж ціновому сегменті можна відкрити по франшизі: міні-готель, агентство нерухомості, фреш-бар або хімчистку.

А ось кава на винос обійдеться в кілька разів дорожче, хоча франшиза відноситься до дешевих, але тут є над чим замислитися, адже рентабельність цього бізнесу приблизно 350%.

Успіх Вашого підприємства цілком і повністю залежить тільки від Вас, Вашого бажання і прагнень.

Якщо Вас зацікавила перспектива організації бізнесу за допомогою покупки франшизи, то визначитеся з родом занять, вивчіть пропозиції, зв'яжіться з представниками головної компанії і обговоріть умови співпраці, і, можливо, вже завтра Вас стануть називати успішним бізнесменом. Успіхів!

Чи варто купувати дешеві франшизи, і наскільки вони ефективні?

Новости