Fresia - ніжний і вишуканий аромат

  1. Що це за тонка і красива квітка? Фрезія - рослина з Південної Африки. Завдяки своєму унікальному...
  2. Застосування
  3. Lancome Miracle
  4. Туалетна вода Chanel Allure
  5. Dior Addict Eau Fraiche ,
  6. Білий чай Бергамот Фрезія Коррес

Що це за тонка і красива квітка?

Фрезія - рослина з Південної Африки. Завдяки своєму унікальному і свіжому аромату, його кольори дуже часто використовуються в косметиці для створення кремів для рук, шампунів, парфумів тощо. Його приємний і квітковий аромат відчувається нашими почуттями на відстані, що робить нас свіжими і зарядженими енергією. Заспокійлива і дихаюча невинність і чистота, фрезія є одним з найпопулярніших ароматів. Дуже часто в косметичній промисловості суть її кольорів змішується з іншими подібними очисними і свіжими ароматами, такими як магнолія, конвалія і лілія.

Характеристики

Рід належить сім'ї Ірісі, Перунікі. Хоча фризи виглядають інакше, ніж іриси, вони мають такий же маленький, злегка розгалужений стебло з декількома листям і тонким пучком з вільним падінням великого суцвіття запашних квітів з різноманітними прикрасами, від чисто білого до червоної і пурпурової. Одними з найбільш поширених є наступні сорти: білий - Apollo, Miranda, Diana, Ballerina; з жовтими та оранжевими кольорами - Золоті мелодії, золоті жовті, принцеса, апельсиновий фаворит, Маргрет; з сонцем і фіолетовим - рояльська блиск, Блум Вімпіел, Моцарт, Зефір, Валенти; з темно-рожевим - Rose Marie, Saint-Malo; з червонуватою - Копенгаген, Пімпеннелл; з фіолетово-рожевим - Фламінго; з кремово-жовтим - фантазія;

Фрезію назвали на честь Фрідріха Генріха Теодора Фріса (1795-1876), німецького фізика з Кіля, який запропонував ім'я друга датського ботаніка Крістіана Фрідріха Еклона, який у своєму житті дав імена декоративним видам 1974 року.

Есенції, отримані з різних кольорів рослин, пахли по-різному. Аромат червоних зрізів більш солодкий, а в жовтому - нектар. Біла фрезія пахне досить ніжним ароматом і легкими нотками гостроти.

Застосування

Розріз вперше використовувався в парфумерній промисловості Антонією Махоні, яка володіла квітковим магазином і була закохана в аромат квітки. Тому вона вирішила виростити її і створила перший такий парфум - Антонія Квіти. Сьогодні існує безліч парфумів, різних марок, з запахом фрески. Деякі з найбільш відомих таких ароматів, створених для жінок:

Lancome Miracle

Кальвін Кляйн Вічність

Туалетна вода Chanel Allure

Фрезія Броннлі

Dior Addict Eau Fraiche ,

Яскравий кристал Версаче

Виходь заміж за мене

Ральф Ральф Лорен

Cerruti 1881 для Femme

Павло Сміт Жінки

Тим не менше, чоловіки, не хвилюйтеся, якщо ви любите цей аромат, тому що для вас не так багато ароматів з ароматом фрезії. Наприклад, це:

Білий чай Бергамот Фрезія Коррес

Запах фрезії змушує нас хотіти все більше і більше, робить нас ненаситними і бажаючими зануритися в цей чудовий запах, як можна довше.

Аромат фрезії часто вибирають через тендітний, спокійний і своєрідний сором'язливий запах. Витонченість і легкість, з якою запах робить його одним з найбільш бажаних і пахнуть запахи. Незважаючи на легкість, з якою він пахне, гриф довгий час користується своїм ароматом, тому я гадаю його великий палець!

Дуже часто рослина вибирають подружки для весільного букета. Це, звичайно, не випадково. Фрезія - це квітка, яка, крім невинності, дарує елегантність і вишуканість. Якщо ви оптиміст і життєрадісна людина, то фрезія підходить саме вам. З її грайливими і радісними ароматами, вона підкреслить вашу природу і дасть вам новий, грайливий і невинний вигляд.

А у вас є улюблений парфум з ароматом фрезії? Хто він? Поділіться з нами!

Відвідайте наш інтернет-магазин Parfium.bg ! Ви потрапите туди індивідуальні консультації та інформацію від нашого косметичного експерта!

Що це за тонка і красива квітка?
А у вас є улюблений парфум з ароматом фрезії?
Хто він?

Новости