FunLove.ru - гід в світі знайомств і розваг

А у нас з'явився новий каталог безкоштовних онлайн ігор - грай і поділися результатами з друзьмі в соціальних мережах! Зацінити! :)

програми / ICQ

  • Рейтинг 3.62 / 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ICQ (АСЬКА) - найпопулярніша в світі програма для обміну повідомленнями між користувачами інтернету. А останнім часом до цієї групи людей приєдналися ще й користувачі мобільних пристроїв (телефонів, комунікаторів, смартфонів). Таким чином, ви можете безкоштовно завантажити та встановити icq не тільки на своєму домашньому і / або робочому комп'ютері, але і на своєму мобільному гаджеті, що дозволить вам завжди бути на зв'язку з близькими та друзями. Для цього вам не потрібно реєструватися кілька разів, досить завести один обліковий запис і безкоштовно завантажити потрібні версії icq для ваших пристроїв.

Після установки icq на комп'ютер, ви зможете додати в список контактів всіх своїх друзів. Для цього скористайтеся зручним пошуком за різними параметрами. Друзі також зможуть легко вас знайти. Головне, що варто запам'ятати - це номер вашої аськи (найчастіше 9-ти значний), який ви і будете давати всім своїм знайомим.

Для вашої зручності всі додані в аську контакти ви зможете розділити по групах, які ви створите самі. Всі контакти в програмі мають кольорові статуси, найчастіше зелений або червоний. Зелений статус означає, що ця людина в даний момент в мережі і зможе відповісти вам. Червоний же означає, що даний користувач знаходиться offline, тобто Зараз він перебуває в автономному режимі. Але навіть в цьому випадку ви можете сміливо відправляти повідомлення і як тільки людина увійде в інтернет, воно буде йому доставлено в цілості й схоронності! :)

За допомогою аськи ви зможете не тільки обмінюватися короткими (і не дуже :)) повідомленнями з іншими користувача, але і відправляти / приймати різні файли, будь-то музика, відео або фотографії ... Для цього просто перетягніть потрібний файл за допомогою мишки в вікно програми, а для прийому файлу просто натисніть кнопку "прийняти".

Також в icq є можливість здійснювати дзвінки іншим користувачам (в т.ч. і відеодзвінки) при наявності гарнітури і web-камери. Однак для цих цілей рекомендуємо скористатися безкоштовною спеціалізованою програмою Skype .

Можна довго розповідати про цю чудову програму, але краще все побачити своїми очима і спробувати своїми руками. :) Тим більше нічого складного в асьці немає, все гранично просто і зрозуміло. ICQ - це безкоштовна програма і краще її завантажувати з офіційного сайту, тому що нерідко на сторонніх сайтах разом з програмою можна скачати ще й вірус!

Ви можете завантажити безкоштовну аську (зрозуміло російську версію) як з офіційного сайту ( посилання ), Так і з сайту-партнера icq - компанії Рамблер ( посилання ).

авторство - funlove.ru - копіювання заборонено





Це цікаво


А у нас з'явився новий каталог безкоштовних онлайн ігор - грай і поділися результатами з друзьмі в соціальних мережах

Новости