Футболка летюча миша | Кому підходить і з чим носити плаття кажан

  1. Кому підходить плаття кажан
  2. З чим носити плаття кажан

Ф Асон суконь «летюча миша» отримав свою назву від фасону рукави летюча миша , Схожого на крило кажана, що особливо яскраво виражається при русі рук, яке візуально нагадує помах крила. Даний фасон походить від японського кімоно . У європейську моду він увійшов в середині 40-х років минулого століття, а справжнього буму досяг в 80-е. Футболка летюча миша передбачає досить широкий верх і облягаючий низ, що робить його зручним при носінні. Воно не сковує рухів і виглядає дуже красиво.
Безкоштовний Курс Преображення, який переверне Ваше життя

Футболка летюча миша може бути зшите як з легкої струмує тканини, так і з більш щільного і теплого матеріалу, придатного для холодної пори року; кольори і візерунки можуть бути будь-якими. Таке плаття, зшите з простої трикотажної тканини, прекрасно виглядає в домашній обстановці, а з шовку, оксамиту, атласу - підходить для будь-яких урочистих випадків. Однак навіть використання даного фасону в якості домашнього халата не позбавляє його елегантності і екстравагантності.

Залежно від призначення, плаття кажан може мати різну форму вирізу. Так, прості сукні, як правило, шиються з округлим вирізом, вирізом-човником або коміром-хомут.

Плаття ж для урочистих випадків можуть мати більш відверте декольте, що підкреслює красу не тільки грудей, але і спини. У найбільш екстравагантних моделей виріз на спині може доходити до самої талії.

Плаття розглянутого фасону можуть бути різної довжини - міні, до коліна, до середини ікри. Дещо рідше зустрічаються довгі сукні до щиколотки. Рукав сукні може бути тільки довгим або три чверті , Вільним або на манжеті. Одним із сучасних принтів сукні кажан є розріз по всій довжині рукава - від плеча до зап'ястя, що привертає увагу до рук і відволікає від інших частин тіла.


Кому підходить плаття кажан

Футболка летюча миша дуже красиво виділяє груди, в незалежності від її розміру, приховує недоліки верхньої частини тіла і апетитно обтягує стегна. Тому власниці фігури типу Перевернутий трикутник за допомогою даного фасону можуть вдало заховати масивні плечі і непривабливі руки, а також вдало підкреслити акуратні стегна. Також крій кажан приховує відсутність талії, тому ідеально підходить дівчатам з фігурою типу Прямокутник.

З обережністю до даного фасону потрібно підходити дівчатам, які мають пишними формами. Щоб виглядати привабливо, їм слід звернути увагу на довгі сукні з вільною нижньою частиною.

Стрункі ж красуні можуть сміливо вдягати короткі сукні, які виставлять їх стрункі ніжки в найвигіднішому світлі.

Недоліком фасону кажан є те, що він краде зростання, а тому дамам невисокого зросту носити його слід виключно з взуттям на високих підборах.

Не знаєте свій тип фігури? Пройдіть безкоштовний тест ..

З чим носити плаття кажан

Як аксесуари до сукні кажан підійдуть довгі шийні прикраси - ланцюжки, намиста, нитки бус, такі ж довгі сережки і великі браслети на зап'ястя, що особливо ефектно виглядає при довжині рукава три чверті. Також будуть вельми до речі тонкий витончений ремінець, який можна носити як на талії, так і спущеним на стегна, і невеликий клатч.

Любительки футболок і вузьких джинсів можуть надягати їх разом з коротким платтям кажан: такий комплект виглядає дуже стильно і красиво.

Що стосується взуття, то, як вже було сказано вище, плаття в стилі летюча миша вимагає високих каблуків.

Балетки і туфлі на платформі в комплекті з таким сукнею можуть дозволити собі тільки стрункі і дуже високі жінки.


Чи не можете визначити свій стиль в одязі? Пройдіть безкоштовний тест ..
Ф Асон суконь «летюча миша» отримав свою назву від   фасону рукави летюча миша   , Схожого на крило кажана, що особливо яскраво виражається при русі рук, яке візуально нагадує помах крила




ЗАЛИШИТИ СВІЙ КОМЕНТАР І ОТРИМАЙТЕ КОРИСНИЙ ПОДАРУНОК,
Допомагає тримати СЕБЕ ЗАВЖДИ У ФОРМІ!


Не знаєте свій тип фігури?
Чи не можете визначити свій стиль в одязі?

Новости