Гаджети для iPhone

При слові «гаджет» відразу представляється якась хитромудра річ, «вміє» творити чудеса і цим самим розширює можливості її власника в самих різних сферах життя. Наприклад, дрон - що це? Зрозуміло, гаджет. Або портативні колонки Sony - також гаджет. А звичайна флешка? Якщо мова йде про LeefiBridge, то це безумовно так. Завдяки своїм характеристикам вона може стане в нагоді навіть власникам апаратів з 64 - 128 ГБ пам'яті. Флешка має загнутий назад форму, і на відміну від своїх побратимів практично не заважає. Завдяки легкості передачі даних можна залити на неї папку з улюбленим кінофільмом і підключивши до свого айфону, дивитися кіно, наприклад, в польоті. А вже власникам 6S з об'ємом пам'яті 16 ГБ коштує придбати LeefiBridg неодмінно.

За останні роки в Росії завоювали величезну популярність браслети Jawbone. Їх люблять, незважаючи на досить часто наявні проблеми з браком. Чи є підстава для цієї любові? Зрозуміло. В першу чергу, це «розумний» будильник і відмінна, не схожа на інші програма. По - друге - дизайнерське рішення гаджета. Виробники створили не просто датчик, а дійсно красиву річ, браслет, який підійде як чоловікам, так і жінкам.

Дуже часто виходять всілякі поновлення, колірні рішення, різні застібки, що взагалі-то більше відрізняє виробників одягу, ніж гаджетів. UP3 робить спроб підмінити годинник і цілком може сподобатися тим, хто не в захваті від Apple Watch або FitBit - вони по функціоналу цікавіше, але дещо поступаються йому в дизайні. Якщо ж UP3 здасться дорогий, то варто спробувати оновлені UP2 і UP Move, який, до речі, не треба заряджати раз в тиждень - він до півроку може працювати від годинної батарейки.

Неможливо обійти увагою і Bose SoundLink Mini2 - одну з кращих колонок по відношенню ціни до якості, що дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою в подорожах. А головне - у цій версії з'явився спікерфон. Недоліком є ​​лише відсутність додаткових можливостей. Придбати новинку можна в інтернет-магазині FISHKI за посиланням fishki.ua/portativnaya_akustika/

Варто придивитися до назви Withings. Інженери даної компанії досить часто радують новими ідеями в самих різних сферах застосування. Наприклад, Withings Smart Body Analizer - ваги, в настройках яких є можливість створювати профіль для всіх членів сім'ї і стежити за вагою і іншими даними. Або Withings Aura, відмінний гаджет для тих, хто контролює свій сон. Чи не турбується про безпеку свого житла дозволяє Withings Home, система відеоспостереження в реальному часі за будинками, ділянками або іншими об'єктами з відмінною якістю зображення. Легка і зрозуміла в настройках, завжди відправить власнику моментальні повідомлення про помічене русі в будь-яке місце, де б той не перебував.

Для любителів фотографувати в асортименті Sony є DSC-QX30 - це об'єктив і камера одночасно. Він використовує об'єктив айфона як видошукач, а знімки зберігаються одночасно у внутрішню пам'ять і на карту пам'яті самого гаджета.

Серед користувачів, які займаються такими видами спорту, як стрибки з парашутом, польотами на параплані, мандрівників і байкерів все більшої популярності набирають камери GoPro. Непогано зарекомендувала себе GoPro HERO4 Session. Дана камера цілком може влаштувати покупця і по співвідношенню ціна - якість, і по своїй універсальності - вона працює як зі смартфонами, так і з iOS. Тільки не варто забувати про захисні чохлах і кріпильних, вибір яких досить великий - кріплення для шолома, велосипеда, нагрудна і т. Д.

Наприклад, дрон - що це?
А звичайна флешка?
Чи є підстава для цієї любові?

Новости