Galaxy Alpha від Samsung з ароматом металу

Багато шанувальників корейської фірми часто нарікають, що матеріал більшості пристроїв Samsung - недорогий пластик. 15 серпня 2014 року Samsung оприлюднив Alpha, який отримав ободок з металу. Samsung представив його як дизайнерський телефон, так як зовнішній вигляд, дійсно, гарний і доріг.
Мозком смартфона є процесор власної розробки Exinos5. Він восьми-ядерний і поділений на сектори. Так, для виконання нескладної роботи трудяться 4 ядра з частотою 1,8 ГГц. Якщо завдання ускладнюється, то в роботу підключаються ще 4 ядра, що мають частоту 1,3ГГц.

Гарну картинку забезпечує super Amoled 4,7 дюймовий дисплей. Зрозуміло, що передача кольору буде злегка більш насиченим, ніж у IPS-екранів. Galaxy Alpha працює в мережах LTE Advance категорії 6. Однак не всі оператори зв'язку можуть підтримувати даний тип зв'язку. Тому поки тільки 4G +. Сім-карту доведеться обрізати під нано-розмір. Такі дії зазвичай роблять власники Iphone і деяких Windows-фонів.

Чи не при справах залишаться всі, хто звик розширювати пам'ять телефону за допомогою карт пам'яті. Тут вбудована пам'ять представлена ​​32 Гігабайтами. У власників IOS така ж ситуація і не скаржаться. Оперативний ресурс дорівнює 2 ГБ.

Відео можливості Alpha мають дозвіл 4K (UltraHD). Фронтальний вічко камери має дозвіл 2.1 МП, основна 12 МП. Стандартні програми встановлені не всі, наприклад, немає S Health. По суті це не є великою проблемою.
Зате сенсор вміє робити все, чого тебе навчено попередник Galaxy S5. Компас, датчики світла, руху, датчик вимірювання серцебиття, малюнка пальців і гіроскопічний сенсор. Батарея по ємності менше, ніж у флагманського S5, але здатна видавати стільки ж часу роботи. Акумулятор 1860 мАг. Galaxy Alpha відмінно лягає в долоню. Їм можна користуватися, не вдаючись до перехоплювання з руки в руку. Габарити мають наступні цифри: 132,4х65,5х6,7 мм. Важить апарат 114 грамів.

Новости